سفارش تبلیغ
صبا ویژن







علی شکوری راد عضو حزب غیرقانونی مشارکت در آخرین اظهارات خود که در گفتگو با خبرگزاری ایلنا صورت گرفته ادعایی را مطرح ساخته که شنیدنی است. وی بعد از آنکه حزب مطلوبش به همراه دیگر جریانهای همسو، در انتخابات دهم ریاست جمهوری، فتنه سال 88 را به پا داشته و بعد از ناکام ماندن در انتخابات و عدم اقبال ملت به نامزد مورد حمایت ایشان، ارکان نظام اسلامی را مورد هجمه قرار دادند، چنین ادعا می‌کند: «اصلاح طلبان اپوزوسیون نظام نیستند، بلکه اپوزوسیون دولت هستند.‌‌ آن نظامی که در قانون اساسی ما ذکر شده، اگر به معنای واقعی برقرار باشد، تمام اصلاح طلبان در درون آن نظام هستند. ما اصلاح طلبان مدعی حفظ و احیای نظام هستیم. بنابراین ما اصلاح طلبان در حقیقت پوزوسیون نظام هستیم و آن کسانی که امروز بر سر کار هستند با توجه به عملکردشان که صدای حامیان گذشته‌اشان را هم درآورده، اپوزوسیون نظام هستند. ما اصلاح طلبان اصلا با هیچ کدام از ساختارهای موجود قانون اساسی مشکل نداریم. معتقدیم که همین ساختارهای موجود قانون اساسی اگر اصلاح روش کنند می‌تواند همه مردم راضی باشند. معتقدم با همین قانون اساسی می‌توانیم به گونه‌ای عمل کنیم که همه با هر فکری راضی باشند.» معلوم نیست شکوری از چه سخن می‌گوید و از کدام عملکرد دفاع می‌کند؟! آقای شکوری راد یا قانون اساسی را نخوانده است، یا اقدامات جریان مورد علاقه خود را فراموش کرده است! و یا آنکه آگاهانه و در آستانه انتخابات و با قصد فریب افکار عمومی "دروغ" می‌گوید!؟ وی باید به این سوالات پاسخ گوید که آیا دعوت به اغتشاش و ایجاد بلوای پس از انتخابات تنها مخالفت با دولت بود؟ آیا اصرار بر ابطال انتخابات و طرح مساله تقلب، در حالی که شورای نگهبان صحت انتخابات را تائید می‌کرد، تنها مخالفت با دولت بود! آیا حاشیه سازی برای روز جهانی قدس و شعار به نفع رژیم صهیونیستی به معنای مخالفت با دولت بود یا آرمانهای حضرت امام(ره) را نشانه رفته بود؟ در روز 13 آبان 88 جریان اصلاح طلب به دنبال چه بود که به قصد حاشیه سازی وارد میدان شد؟ توهین به تمثال مبارک حضرت امام(ره) در روز دانشجو چه نسبتی با مخالفت اصلاح طلبان با دولت داشت؟ و یا در روز عاشورا اوباش ضدانقلاب آیا در مخالفت با دولت به خیابان آمده بودند که توسط موسوی به عنوان "ملت خداجو" معرفی شدند!؟ آقای شکوری باید مشخص کند که افرادی چون عبدالکریم سروش، اکبرگنجی، محسن کدیور،‌ عطاالله مهاجرانی، علی افشاری، محسن مخملباف، محسن سازگارا از دوستان و علاقمندان جبهه مشارکت، آیا جزو اصلاح طلبان قرار می‌گیرند؟ آیا مواضع ضدانقلاب ایشان و حمله به آرمانهای نظام اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و رهبری نظام اسلامی، آنها را از دایره اصلاح طلبی خارج کرده یا خیر؟ یا آقای رجبعلی مزروعی چه جایگاهی در حزب مشارکت دارد؟ مواضع وی که مدتی است از کشور گریخته آیا در چارچوب قانون اساسی می‌گنجد و مورد تائید ایشان است؟



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]

    در چند روز گذشته فضای اجتماعی - سیاسی مصر درگیر سوژه ای عجیب شده که در نوع خود تا حدی جدید و تازه است. دختری 20 ساله که خود را از فعالین سیاسی در انقلاب مصری و عضو جنبش 6 آوریل معرفی کرده، با انتشار عکسهای عریان خود در وبلاگش، به جنگ با نظرات اسلام در باب زنان و حجاب آمده و با نوعی ساختارشکنی سنتهای اصیل مذهبی مصر را به تمسخر گرفته است! وی که با صراحت اعلام داشته "از شانزده سالگی به دین اعتقاد ندارد"، خود را یک "زن آزادیخواه، فمینیست و غیرمذهبی مصری" می‌داند که برای دفاع از آزادی بیان و اعتراض به سانسور دست به این کار زده است.
    این اقدام توهین آمیز وی بازتابها و واکنشهای گسترده ای در مصر و حتی جهان عرب به همراه داشت و با انزجار عمومی افکار عمومی مسلمانان مواجه شد، به نحوی که برخی از محافل خواستار مقابله جدی با این حرکت و اعدام وی شده اند!
    1- این اقدام را به نوعی می‌توان بخشی از سناریویی طرحریزی شده غرب برای مقابله با به قدرت رسیدن تدریجی اسلام گرایان و طرح شعارهای ایشان مبنی بر اجرایی کردن شریعت اسلام دانست که از طریق تابوشکنی و مقابله با ارزشها و هنجارها صورت گرفته است و در این میان ایادی داخلی غرب صحنه گردان میدان شده اند. غرب‌گرایان سکولار مصری که گمان می‌کردند فرصت طلبانه خواهند توانست انقلاب ملت مسلمان مصر را مصادره به مطلوب کنند، حال به تدریج همه چیز را از دست رفته می‌بینند، لذا با اقدامی انتحاری، هنجارشکنی و حمله به ارزشهای جامعه مصر را در دستور کار خود قرار داده اند. لذا در آینده نیز باید در انتظار ظهور اقدامات مشابه باشیم.

    2- نکته قابل توجه دیگر آن است که غرب از آنجا که به شدت نگران آینده مصر و شکل گیری کشوری اسلامی با گرایشهای ضدصهیونیستی است، در تلاش است تا با اختلاف افکنی و رودررو قرار دادن اقشار مختلف جامعه مصر و قطبی کردن فضای اجتماعی، زمینه درگیریهای شدید عقیدتی را در درون مصر فراهم آورده و با این اختلاف افکنی‌ها، زمینه را برای شکست بیداری اسلامی فراهم آورد.

    3- این اقدام غیراخلاقی، به مذاق رسانه‌های غربی خوش آمده و با حمایت از آن و با انتشار گسترده عکسهایش به استقبال اندیشه‌های انحرافی این وبلاگ نویس رفته و وی را ستوده‌اند. به عنوان نمونه روزنامه واشینگتن پست اقدام به انتشار مطالبی درباره علیاء و اقدام او کرده و این اقدام را "انقلاب در جهان عرب" دانسته است!



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]

    غرب و رسانه‌های آن از آغاز بیداری اسلامی تلاش کردند تا با ترفندهای تبلیغاتی خود با مصادره خیزش ملتهای مسلمان، آن را حرکتهایی سکولار تفسیر کنند که پیوندی با مذهب نداشته، و در ضدیت و مخالف با غرب و تفکرات غربی شکل نگرفته‌اند.

    این در حالی بود که نمادها و نشانه های فراوانی برای اثبات اسلامی بودن حرکتهای ملتهای مسلمان قابل مشاهده بود که چشمهای منحرف رسانه های غربی علی رغم آنکه شاهد آنان بود، اما از اعتراف به آن ناتوان بود.

    اما ماجرای اهانت آمیز وبلاگ نویس ملحد مصری موجب شد که برخی از رسانه های غربی از جمله سایت رسمی بی.بی.سی فارسی ناخواسته بدون توجه به تاکتیک تبلیغاتی خود، نسبت به خطر رشد اسلامگرایی در کشورهای منطقه و از جمله مصر هشدار دهند. مرور بخشی از یادداشت نویسنده سایت بی.بی.سی در این زمینه خواندنی است...



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]

    شرایط اجتماعی - سیاسی انتخابات پیشرو تفاوت مهم و قابل ملاحظه ای با انتخابات گذشته دارد. این اولین رقابت انتخاباتی است که بعد از انتخابات 22 خرداد سال 88 و حوادث پس از آن در حال برگزاری است. سناریوی از پیش طراحی شده‌ای که با شعار تقلب در انتخابات کلید خورد و رسیدن به قدرت از طریق کودتای مخملین را در سر می‌پروراند. ناکامی در تحقق اهداف کودتای مخملی که با درایت و تدبیر و حضور امام و امت اسلامی در صحنه حاصل شد، مطرودین ملت را به محاق برد و اصحاب و مجرمین فتنه را نیز راهی محکمه و زندان نمود.

     

    با انتخاباتی شدن فضای کشور، بار دیگر این جریان مطرود ملت، که خود را خارج از گود می‌بیند، در تلاش است تا برای خروج از احتضار، فعالیت جدیدی را آغاز کند که این حرکت مدتی است با فعال شدن چهره‌هایی چون سیدمحمدخاتمی و ... کلید خورده است.

     

    این نامه با اغراض و اهداف خاص سیاسی نوشته شده است که از مرور دقیق متن حاصل می‌آید:

    1- زیر سوال بردن انتخابات

    2- زیر سوال بردن دولت

    3- زیر سوال بردن مجلس

    4- حمله به سپاه و بسیج

    4- فضاسازی برای آزادی سران و اصحاب فتنه

    5- جلوگیری از تشتت اندک نیروهای باقیمانده



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]

    کمتر از 4 ماه به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است
    در این بین جریانی که بخشی از هدایت فتنه سال 88 را برعهده داشت، خود را خارج از گود انتخابات دیده و به شدت دچار چالش و سردرگمی است. این جریان گمان داشت که از پایگاه اجتماعی قابل توجهی برخوردار است که حاضرند برای حمایت از آنها به صحنه آیند، اما گذر زمان نشان داد که این هواداران خیالی فراموش کار بوده و خیلی زود نام و نشان این افراد را از خاطر برده اند!
    یک نمونه از این اقدامات صدور بیانیه‌ای به امضا 36 نفر از مجرمین حوادث پس از انتخابات است که در میان آنها اسامی اعضای برجسته گروههای غیرقانونی مشارکت و مجاهدین انقلاب به چشم می‌خورد.
    این مدعیان نمایشی بودن انتخابات، خود اغلب روزگاری نه چندان دور در این نظام عضو مجلس و یا کابینه بوده و توسط همین انتخابات نمایشی!؟ شهرت یافته و به قدرت رسیده‌اند؟
    در نظام مردم سالار دینی انتخاب مردم از میان صاحبان صلاحیتی صورت می‌گیرد که صلاحیت آنها توسط شورای نگهبان احراز شده باشد. جرائم انجام شده توسط این افراد در انتخابات 22 خرداد و پس از آن، مواردی نیست که به مشمول مرور زمان شده و بتوان تائید صلاحیت مجدد این افراد برای حضور در انتخابات‌های گوناگون را متصور نمود! لذا این آقایان بهتر است این تصور خام را از اذهان خود خارج کرده و تدبیری دیگر برای حیات سیاسی خود بیندیشند.
    نویسندگان روسیاه این بیانیه، مجلس کنونی منتخب ملت را به مجلس دوران "حسنی مبارک" در مصر مشابه می‌دانند که متشکل از نمایندگان واقعی مردم نیستند! این در حالی است که نمایندگان منتخب مجلس هشتم در رقابتی با مشارکت بیش از 57 درصدی ملت برگزیده شده اند، که آماری مشابه با مجالس پیشین دارد. البته ملت در آن انتخابات نیز به این جریان شکست خورده کمتر اقبال نشان داده و اکثریت آراء خود را در سبد اصولگرایان ریختند

     



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]
       1   2   3   4      >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی