به نظرم يه نكته رو شما متوجه نشديد
ثابت كرديد كه صلح هم معناي صلح به زعم آقاي عباسي رو ميده و هم به معناي آشتي
حرف آقاي عباسي هم همينه
صلح اعم از جنگ و حرب و سلم و آشتيه
يعني سلم و آشتي براي صلح و جنگ هم براي صلح و جلوگيري از فساد ممكن است اتفاق بيافتد
راستش برام سخته درك كنم كه حسن عباسي اينگونه با شما برخورد كرد!!!!!!
راستش از تعجب نميدونم چي بنويسم ولي از اطلاع رسانيتون خيلي خيلي ممنون
باسلام:------- من صحبتهاي دكتر را گوش نمودم خارج از بحثهاي تخصصي كه ايشان هم خود را با آن درگير ننمودند اين بحث شان را كه اينگونه بيان نمودند قابل تأمل ديدم . بحث اين بود: كه باتوجه به بار مفهومي اين دو كلمه در بين تودها و بعضا دربين تحصيلكرده ها ، باعث شده است تا برداشتي متفاوت نسبت به حقيقتي كه بر علت چنين مواضعي بر معصومين بزرگوار حاكم بوده شكل بگيرد كه اين برداشت نادرست تأثير منفي برشكل دهي شخصيت عملكردي ما در وقايع مختلف گذاشته است و از طرفي هم باعث سوءاستفاده مغرضان گرديده ،، باتوجه به مفهوم صلح كه رايج است مبني بر شروع تسامح و تساهل نسبت به همديگر به دور از اينكه نسبت به همديگر احساس خطري داشته باشيم و همينطور شروع همكاري سازنده با هم ،، مي بينيم مطلب درستي بيان شده است حال اگر بخواهيم ببينيم ايراد دكتر عباسي نسبت به مولوي درست است يا نه ، بايد ببينيم بار مفهومي جنگ وصلح در زمان مولوي آيا در بين توده ها تأكيد مي كنم در بين توده هاي مردم چگونه بوده است. قطعا ، اگر چون امروز بوده مي توان گفت كه مولوي دچار غفلت گرديده نسبت به تأثير گذاري مفهومي اين كلمات در برداشت از حقيقت حاكم بر انگيزه آن بزرگوان روحي له الفداه در بين توده هاي مردم. مطلبي را به شما متذكر شوم اينكه باتوجه موضوع مطرح شده در اول نوشته شما به صورت آشكار ودر ديد همگان ، ادعاي شما مبني بر دلسوزي! بي مفهوم است .
سلام
ممنون از كار علمي ودقيق شما
به هر حال بحث و تحقيق و پژوهش باعث روشن شدن مسائل مي شه خيلي خوبه كه كاملا مستند بيان كرديد
موفق باشيد
درسته كه هر كلمه مي تواند معاني مختلفي را در بر داشته باشه ولي از طرفي با نظر آقاي عباسي موافقم كه در ترجمه اصطلاحات بايد خيلي دقت كرد چه بسا در پس اصطلاحي، فرهنگي نهفته است كه با ترجمه ي نادقيق از اون دچار تعارضات فرهنگي خواهيم شد.
من هم با نظر بعضي ديگر از دوستان در رابطه با معناي صلح در رابطه با عمل امام حسن(ع) و امام حسين(ع) موافقم و به نظرم آقاي عباسي به زيبايي اقدام امام حسن و حسين (عليهما السلام) را دو روي يك سكه (صلح در تضاد با فساد) معرفي كردند. البته يكي از حضرات با قيام و ديگريشان با قعود.