سفارش تبلیغ
صبا ویژن







در فضیلت شهر خون و قیام، علم و اجتهاد

به مناسبت میزبانی مردم قم از سید خر اسانی

از زمره روایات ظهور، بپا خاستن مردى از قم و یاران وى مى باشد، از امام کاظم (ع ) روایت شده است که فرمود: «مردى از قم ، مردم را به سوى خدا دعوت مى کند، افرادى گرد او جمع مى شوند که قلب هایشان همچون پاره هاى آهن ستبر است که بادهاى تند حوادث ، آنان را نمى لغزاند، از جنگ خسته نشده و نمى ترسند اعتماد آنان بر خداست و سرانجام کار از آن پرهیزکاران است » نکته قابل توجه این است که ، امام (ع ) در روایت ، تعبیر به «مردى از قم » نموده و نفرموده است از اهل قم ، مى توان این جمله را بر امام خمینى تطبیق داد. چه اینکه ایشان اهل خمین و ساکن قم مى باشند و اینکه او «مردم را به سوى خدا دعوت مى کند» نه فقط اهل قم و یا اهل مشرق زمین را. و به اینکه بادهاى تند کینه توزى دشمنان و یا جنگ و درگیریها که براى وى و طرفدارانش پیش مى آید، همچنان مقاوم مى ایستند و مبارزه مى کنند و هیچ تزلزلى به خود راه نمى دهند.



  • کلمات کلیدی : مردم، سید خر اسانی
  • نخبه پروری سیاسی؛ بایسته جنگ نرم، کارویژه جنبش دانشجویی

    جنبش دانشجویی به عنوان مجموعه ای که خارج از صحنه مناسبات سیاسی ناظری هوشمند و بازویی توانمند در تحلیل و ارایه راهکارهای کارشناسانه برای رخدادها و جریان های فعال سیاسی کشور محسوب می شود، نقش مهم و جایگاه ویژه ای در عرصه سیاسی ایران اسلامی برعهده دارد. بر همین اساس لازم و ضروری به نظر می رسد تا در روزگار کنونی ما جنبش های دانشجویی پخته تر و منسجم تر از گذشته ایفاگر نقش های محوری و کلیدی مباحث سیاسی در ابعاد داخلی و خارجی باشند.مقام معظم رهبری در دیدار خود با جمعی از دانشجویان نخبه و برتران کنکور وفعالان تشکل های سیاسی و فرهنگی دانشگاه در سال ???? برنخبه پروری سیاسی در دانشگاه های کشور تأکید فرمودند:«من حالا نخبه پروری سیاسی را توصیه می کنم و تأکید می کنم که در بخش های تبلیغات و صدا و سیما نخبه های سیاسی و نخبه های اجتماعی باید مطرح بشوند، ...»



    شوخی با خبرگزاری فارس:

    وقتی سردبیر شیفت شب، خواب نما می شود!!!!!

    جهت دیدن عکس بزرگتر اینجا کلیک کنید!



  • کلمات کلیدی : گاف، خبرگزاری، فارس
  • از هجمه به شهدا تا گریستن برای خانواده آنان

    گروهی از جریانات سیاسی که به دنبال تغییر ارزشهای حاکم بر جامعه و استمرار تزریق الگوی زندگی غربی در جامعه ایران بوده و هستند، نیز فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس و خون شهدا مهمترین مانع در برابر فرآیند مورد نظر خود می دانند. دوره اصلاحات را می توان تبلور بروز تجدیدنظرطلبی در اصول، اندیشه و ارزشهای انقلاب اسلامی دانست. در این دوره بود که گروهی از جریان های سیاسی که تا پیش از آن تحت عنوان «چپ سنتی»، تابلو استکبار ستیزی و مقابله با آمریکا را در دست داشتند، استحاله خویش را با تغییر شعارها و اولویت ها نمایان کردند. در این دوره بود که در بستر تساهل و تسامح دولت موسوم به دوم خرداد (که خود را اصلاح طلب می نامید) ائتلافی فراگیر اما نانوشته میان همه مخالفان امام و انقلاب شکل گرفت و آنان چنان جسارت یافتند که به جنگ همه اعتقادات اساسی دینی و ارزشهای انقلاب اسلامی رفتند.



  • کلمات کلیدی : خاتمی شهدا
  • ماندن یا نماندن؛ مسئله این است ...!

    جریان موسوم به دوم خرداد (که ترجیح می دهد خود را با نام اصلاحات بشناسد) تا پیش از انتخابات دهم ریاست جمهوری، شامل گرروهی از احزاب و گروههای رسمی کشور بود که برای تصاحب کرسی های انتخاباتی تلاش می نمود. اما در جریان این انتخابات و فتنه پس از آن گروهها و شخصیتهای شناخته شده این جریان تلاش نمودند تا برای بازگشت به قدرت بازی جدیدی تعریف کرده و روش های غیرقانونی و غیر مردمسالارانه را برگزیدند و بدین سان کشور را دچار فتنه ای عمیق نمودند. تا آن زمان که آتش فتنه شعله ور و بارقه های امید در دل اصحاب فتنه برای موفقیت این سناریو روشن بود، در میانه آنان کسی راهی جز نافرمانی مدنی را دنبال نمی کرد. اما با نمایان شدن اضمحلال فتنه در نیمه دوم سال 1388، زمزمه های دست یازیدن به راههای جایگزین شنیده شد. در این نوشتار خواهیم کوشید تا برخی راهبردهای جریان مدعی اصلاح طلبی را برای بازگشت به قدرت بررسی نماییم:



  • کلمات کلیدی : سران فتنه، بقا
  • <   <<   11   12   13   14   15   >>   >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی