خبرگزاری فارس: یک کارشناس سیاسی با تاکید بر ایننکته که غرب باید احمدینژاد را به عنوان انعکاس اراده یک ملت بپذیرد، خاطر نشان کرد: غرب باید بپذیرد گریزی جز تعامل و دیالوگ دو سویه مبتنی بر احترام دو طرفه با نماینده ملت ایران را ندارد.
کیومرث کاتوزی کارشناس سیاسی در گفتگوی تفصیلی با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس با اشاره به سفر احمدینژاد به نیویورک و سخنرانی در شصت و پنجمین نشست عمومی سازمان ملل اظهار داشت: بیتردید سفرهای سالیانه احمدینژاد به مقر سازمان ملل متحد باعث ارتقای سطح دیپلماسی کشور میشود و قدرتهای سلطهگر ناگزیر از اتخاذ شیوههای منفعلانه در قبال این رفتار شدهاند.
* آمریکا پاسخگوی شبهات رئیسجمهور باشد
وی با تاکید بر اینکه انجام این سفرها ثابت میکند که نظام اسلامی خواهان حضور در عرصه مدیریت و گفتگوی جهانی است، تصریح کرد: همان میزان که مدیریت ارشد اجرایی کشور ظرفیت شنیدن انتقادات بینالمللی را دارد به همان میزان نیز قدرتهای جهانی و در راس آنها ایالات متحده میبایست پاسخگوی شبهات مطرح شده از سوی ایران در خصوص مدیریت جهانی باشد.
* پایانی بر فرضیه استحاله احمدینژادیزم
کاتوزی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خداوند را شاکریم که اقدامات نابخردانه شیطان بزرگ همواره اسباب وحدت و همدلی انقلابیون را فراهم آوردهاست، خاطر نشان کرد: سخنان انقلابی احمدینژاد در سازمان ملل متحد پایانی بر فرضیه استحاله احمدینژادیزم در کشور بود و این ایده را اثبات کرد که تداوم مبانی فکری احمدینژاد در عرصه اجرایی در خط مستدام و پاینده امام راحل و مقام معظم رهبری و انقلاب جهانی اسلام است و تفکر احمدینژادی در مدیریت اجرایی و جهانی در واقع بلوغ فکری و پالایش شده گفتمان انقلاب اسلامی است که رسما از سال 42 آغاز گردیده و تا به امروز تداوم یافته است.
* سر پلهای ارتباط با آمریکا در در دوران سازندگی و اصلاحات بود
وی ضمن تاکید بر اینکه روابط ایران و امریکا از ابتدای انقلاب اسلامی در هاله ای از خیر مطلق و شر مطلق فرو رفته است، خاطر نشان کرد: متاسفانه بعد از انقلاب اسلامی جریان دو رویی در درون انقلاب ضمن دادن شعار "مرگ بر امریکا " و ادعای همراهی با امام راحل و رهبری نظام در زمان حیات امام راحل و نیز در خلال دوران اصلاحات و سازندگی سرپلهای ارتباطی با ایالات متحده ایجاد کرد و از این طریق سعی داشتند تا به تنها کانال رسمی ارتباط ایران و امریکا تبدیل شوند؛ منش و شخصیت این افراد هم طراز با منش و شخصیت همان آقازادگان قجر است که با اصرار بندی در قرار داد ترکمنچای و گلستان با روسیه گنجاندند و خواهان به رسمیت شناختن سلطنت نوادگان عباس میرزا بر سلطنت ایران شدند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این افراد ارتباط با امریکا را به منظور حذف اراده ملت و اخذ مشروعیت سیاسی از طریق پذیرش سلطه قدرت برتر جهانی طلب می کنند و از طرفی برقراری هر نوع رابطه، دیالوگ و تعامل با ایالات متحده را صرفا زمانی مجاز میدانند که از طریق کانال ارتباطی آنها صورت گیرد.
* مشارکت و فاطمه حقیقتجو حلقه وصل ایران و آمریکا
کاتوزی در ادامه سخنان خود افزود: علاوه بر جریان ریشهدار فوق الذکر در خلال چند سال اخیر نیز جریان مشارکت و چپهای سابق نیز از طریق افرادی نظیر "فاطمه حقیقت جو " ارتباطاتی را با سیاسیون امریکایی برقرار کردهاند و در کنار اینها جریان نفاق نیز امروز رسما به عنوان یک کارناوال سیاسی چند هزار نفری به استخدام رسمی سرویسهای اطلاعاتی ایالات متحده در آمدهاند.
وی با تاکید بر اینکه باید به این جریانات افرادی نظیر سلطنتطلبها و طیف لسآنجلسی ایرانیان مقیم امریکا را اضافه کرد، اظهار داشت: هر کدام از این جریانات به اقتضای منافع تصور شده برای خود از برقراری هر نوع تعامل ایران و امریکا و حضور رییسجمهور در نوک پیکان این دیالوگ دو طرفه ناخرسند است و بازتاب این مخالفتها قبل از سفر رییسجمهور در رسانههای داخلی و خارجی قابل رصد است.
* صهیونیستها برای کاهش دستاوردهای سفر رئیسجمهور پروژه ضد انسانی قرآن سوزی را مدیریت کرد
این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه در کنار مخالفان داخلی با مخالفان سر سخت خارجی مواجهیم، خاطر نشان کرد: صهیونیستها در هراس از فروپاشی و تاثیرگذاری مثبت رییسجمهور بر افکار عمومی ایالات متحده در خلال چند سال گذشته با کابوس سالیانه سفر احمدینژاد به نیویورک مواجه بودهاست و امسال در یک حرکت انفعالی و برای کاهش دستاوردهای این سفر و نیز قرار دادن ایران در مسیر کانالیزه رادیکالیسم پروژه ضد انسانی قرآن سوزی را مدیریت کرد.
* غولهای رسانهای مخالف حضور مقتدرانه ایران در عرصه بینالملل هستند
کاتوزی با بیان اینکه غیر از رژیم صهیونیستی برخی قدرتهای منطقهای نیز از این نوع تعاملات سیاسی عزتمدارانه و مقتدرانه ایران ناخرسندند، افزود: از طرفی ماهیت قدرت و دولت و ملت در ایالات متحده به ماهیتی پیچیده تبدیل شده و به نوعی در خلال سالهای بعد از جنگ جهانی دوم به نوعی انحصار رسانهای و حاکمیت رسانهای در ایالات متحده رسیدهایم که سرنخ این رسانهها نیز در دست لابی صهیونیسم و نیز مافیای جهانی است که البته این غول رسانهای نیز مخالف حضور این چنینی ایران در عرصه بینالمللی است.
وی ادامه داد: از نظر این گروه حکومت اسلامی مقبول نظام طالبان و ملا عمر است و این گروه شکلی از اسلام را می پسندد که رهبران آن خود را به خاطر رفع حرام از دوربین رسانه مخفی میکند.
* نقد از دولت باید منصفانه باشد
این کارشناس سیاسی با تاکید بر جایگاه نقد یادآور شد: حق داریم که برخی عملکردهای اجرایی را نقد کنیم اما توصیه من به رقبای سیاسی احمدی نژاد این است که هوش سیاسی ایشان را نادیده نگیرند موج مخالفتهای داخلی و خارجی خود بزرگترین دلیل برای انجام این سفر هاست و اصولا انجام سالیانه این سفر ها بخشی از وظایف ریاست جمهوری و دستگاه دیپلماسی کشور است.
* نگرانی غربیها مواجهه رو در رو با احمدینژاد است
کاتوزی در خصوص دلیل نگرانی غربیها از سفر احمدینژاد به نیویورک، گفت: غربیها از این نگران هستند که احمدینژاد به عنوان تنها طرف مذاکره آنها تلقی شود لذا آنها سعی دارند تا با مدیریت رسانهای شبهه اختلاف بین رهبری نظام و ریاست جمهوری در انتخاب طرف مذاکره کننده ایرانی تاثیر گذاری کنند.
* هوشمندی رهبرانقلاب توطئهها را خنثی میکند
وی با بیان اینکه هوشمندی و سابقه 32ساله رهبر معظم انقلاب در عرصه بینالمللی و دیپلماسی این توطئه را خنثی کردهاست، افزود: نمایندگان مجلس و منتقدین دولت میبایست بین مباحثات داخلی و عرصه سیاست خارجی فرق بگذارند و از تضعیف موقعیت ریاست جمهوری در عرصه بینالمللی خوداری کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه غرب باید بپذیرد که احمدینژاد انعکاس اراده یک ملت است، خاطر نشان کرد: غرب باید بپذیرد گریزی جز تعامل و دیالوگ دو سویه مبتنی بر احترام دو طرفه با نماینده ملت ایران را ندارد.
* مصاحبه اوباما بیانگر تسلیم خواسته احمدینژاد برای مناظره رسانهای شد
کاتوزی به مصاحبه شتابزده اوباما رئیسجمهور آمریکا با شبکه بی بی سی فارسی رسانه دولتی انگلیس اشاره کرد و گفت: باراک اوباما با انجام این عمل در واقع تسلیم خواسته احمدینژاد در خصوص انجام مناظره در حضور رسانهها شد.
وی افزود: انجام این مصاحبه اولا تاثیرگذاری سخنان احمدینژاد در عرصه بینالمللی را ثابت کرد و از دیگر سو نشان داد که نمیتواند تا به آخر در گوش خود پنبه فرو کند و سخن حق را نشنود.
به نظر میرسد که مشاوران اوباما که از توان احمدینژاد در خصوص انجام مناظرات زنده آگاهی دارند اینچنین به نوعی مناظره غیر مستقیم تن دادند.
این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه باید بین مذاکره و تعامل و گفتگو در عرصه بینالمللی فرق قایل شد، تصریح کرد: سخنان مقام معظم رهبری در خصوص مذاکره با ایالات متحده مادام که با دستان فولادی و دستکش مخملی قصد انجام این امور را دارد حجت مسئولین کشور و تضمین کننده منافع ملی است، اما نکته ظریف اینجاست که مقام رهبری مذاکره را نفی کردهاند.
* عدم پارازیت برای سیاست خارجی دولت
کاتوزی افزود: احمدینژاد شکلی از گفتگو را در سفرهای خود نهادینه کردهاست که ضمن انتقال پیام ملت ایران و دریافت نظر طرف مقابل به ارتقای سطح دیپلماسی کشور میانجامد لذا میبایست دست ریاستجمهور را در عرصه گفتگو و تعامل جهانی و مانورهای مربوطه باز گذاشت و از ایجاد پارازیت در این نوع از کنشهای سیاسی خوداری کرد.
نوشته شده توسط :کیومرث کاتوزی::نظرات دیگران [ نظر]