خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل سیاسی ایجاد اختلاف بین قوای سه گانه و خصوصا قوه قضائیه و مجریه را بخشی از طراحی جدید فتنهگران دانست و گفت: نهم دی میوه شیرین درخت بصیرت مردم است.
![](http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0760/A0760794.jpg)
کیومرث کاتوزی کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، نهم دیماه 88 را نقطه عطف حیات طیبه کشور دانست و گفت: همه افرادی که در خلال چند سال گذشته شیطنتهایی علیه جمهوری اسلامی داشته ایران را رصد کردهاند هرروز بیش از گذشته به این نکته معترف میشوند که انکار بزرگی و عظمت "ملت ایران " در عبور هنرمندانه از دسایس شیطانی، امکانپذیر نیست.
وی گرامیداشت نهم دی را به معنای گرامیداشت ارزشهای بزرگ خواند و افزود: 9دی باعث شد تا لشگر اصحاب فتنه و آقازادگان که سوار بر اشتر چموش لجاجت و حقارت بر طبل جاهلیت میکوبیدند به زیر "پا " افکنده شوند.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه نهم دی در واقع تجلی تدبیر هوشمندانه مقام عظمای ولایت در مهار فتنه است، افزود: آرامش رهبری در مواجهه با سونامی ویرانگر و برنامهریزی شده فتنهگران و مشخص کردن مرزهای خودی، هزینه عبور از آتش فتنه را به حداقل رساندند و فضایی را ایجاد کردند که جریان فتنه برای خودنمایی در برابر اربابان خارجی ناگزیر از افشای ماهیت درونی و تعرض به باورهای اعتقادی مردم شوند.
* نهم دی میوه شیرین درخت بصیرت
کاتوزی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه "این محرم و صفر است که اسلام را نگهداشته است "، اشاره کرد و نهم دی را میوه شیرین درخت بصیرت خواند و افزود: 9 دی نشانگر آن است که فرهنگ عاشورایی در گذر زمان به نقطهای رسیده است که یکتنه در برابر امواج رسانهای همه دشمنان خارجی ایستادگی میکند.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه به یمن روز نهم دی و حضور حماسی ملت، امروز سران فتنه و اعوان و انصارشان به مهرههای ارزانقیمت بیگانگان تبدیل شدهاند، تصریح کرد: سران فتنه دیگر کالایی برای عرضه به دشمنان خارجی انقلاب اسلامی ندارند.
* روایتهایی از فتنههای جدید
کاتوزی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه: "آیا این گفته را که فتنههای بزرگتر دیگری در آینده کارگردانی قبول دارید؟ "، اظهار داشت: همانطور که برخی بزرگان به درستی اشاره کردند فتنه 88 محصول یک حرکت بیست ساله بود جریانی که در سال 68 برای پذیرش رهبری حضرت آیت الله خامنهای آمادگی نداشت در خلال بیست سال گذشته همواره به مثابه نیروی مقاومت در برابر حرکتهای اصلاحی نظام عمل کرده و خود را تبدیل به یک جریان مافیایی هماهنگ کرد.
"در دوره اصلاحات و سازندگی این جریان مافیایی به منابع کلانی از ثروت عمومی جامعه دست پیدا کرد و طبقه نوظهور خود را در جامعه اسلامی شکل منسجم داد. "
وی ادامه داد: تفرعن، اشرافیت، اسراف و قانونگریزی و وصل کردن جیبهای گشاد آقازادگان به ثروت عمومی و کیسه بیتالمال که نمونه الگوی آن در آقازادگان فراری و شعبات محلی آن در سراسر کشور وجود دارد همه آتشبیار فتنه اخیر شدند.
" طبیعی است که جریان فتنه هرچند در جنگ نرم قافیه را باخته ولی توان تشکیلاتی و ثروت کلان و بادآورده خود را حفظ کرده درصدد شعلهور کردن فتنههای جدید است. "
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به هوشمندی رهبر انقلاب اسلامی در مواجهه با سران فتنه خاطرنشان کرد: در واقع آنچه را ما امروز به درستی به عنوان سران فتنه شناختهایم هیچگونه اعمال نفوذی بر جریان فتنه ندارند و خود به عنوان عروسک خیمه شببازی یک جریان مافیایی عمل میکنند.
وی با تاکید بر اینکه باید عوامل نفاق شناسایی شود که همزمان در جبهه خودی در نقش مصلح به تحریک جریان فتنه پرداختند، تصریح کرد: امروز این افراد مترصد آن هستند تا دوباره برای جریان زمینگیر شده فتنه سبز اموی، فضای مناسبی آماده کنند.
* اختلافافکنی؛ دسیسه جدید "فتنهگران "
کاتوزی با بیان اینکه آتشبیاران فتنه جدید در صدد ایجاد اختلاف بین مراجع تقلید، گفتمان عدالت و دولت هستند و از دیگر سو در صددند تا رشتههای الفت و رابطه معنوی دولت و رهبری نظام را کمرنگ کنند، خاطرنشان کرد: هدف فتنهگران این است که دولت برآمده از رای ملت در کوچه پسکوچههای روزمرّگی گرفتار گردیده تا موفق به انجام اصلاحات ساختاری نشود و جریان فتنه و آقازادگی دوباره به صورت قانونمند مسلط بر اوضاع شود.
وی ایجاد اختلاف بین قوای سهگانه و خصوصا قوه قضائیه و مجریه را بخشی از طراحی جدید فتنهگران دانست و در توصیهای به مسئولین افزود: توصیه ما به همه روحانیون عزیز که چراغ معنوی هدایت سیاسی و اجتماعی هستند این است که بصیرت مقام عظمای ولایت در فتنه اخیر را چراغ راه خود قرار دهند و رویدادهای معاصر و عبرتآموز را در یک افق تاریخی تحلیل کنند یقینا در تاریخنگاری آیندگان از حوادث اخیر توجهی به حاشیهها و کدورتهای جزیی نمیشود و یقینا این اهداف بزرگ هستند که ماندگار و تاریخی خواهد شد.
* نقش "دولت " در مهار زمام "فتنه "
این کارشناس مسائل سیاسی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه: "نقش دولت را در مهار این فتنه چه میدانید؟ "، یادآور شد: "بیانصافی است اگر عملکرد دولت را در خلال فتنه اخیر تماما مثبت و یا منفی ارزیابی کنیم ".فقط به این نکته باید توجه کرد که بسیاری از تصمیمات و انتصابات چالشی دولت در خلال دولت دهم یقینا ناگفتههایی دارد که امیدواریم روزی رئیسجمهور عزیز در خصوص آن شفافسازی کنند در هرصورت نباید با پررنگ کردن حاشیهها در خط جریان فتنه حرکت کرد.
نوشته شده توسط :کیومرث کاتوزی::نظرات دیگران [ نظر]