"ما باید به نظام برگردیم و به طور جدی وارد انتخابات بشویم، ما باید وارد میدان شویم، ما نباید توقعات مان زیاد باشد در مجلس باید به حداقل ها کفایت کنیم، انتظار هم نداشته باشیم امثال آقایان «تاج زاده» و «بهزاد نبوی» را مردم قبول کنند، مردم از اینها هم عبور کردند، مهم مهره ها نیستند. مهم ساماندهی حرکات بعدی است"
در مورد بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاست و به خصوص در آستانه انتخابات مجلس نهم، دیدگاه های مختلفی از سوی محافل سیاسی و سیاست ورزان مطرح شده است اما جملاتی که از سوی سران اصلاحات مطرح می شود نشان می دهد که آنها به هر قیمتی حتی عدول از برخی گفته های قبلی و از دست دادن پایگاه های اجتماعی خود در بین برخی گروه های اجتماعی، خواستار آن هستند که حداقل یک اقلیت کوچک سیاسی در مجلس داشته باشند و تریبون ها و کرسی های خود را حدالامکان حفظ کنند.
این جملات، از سوی برخی از سران اصلاح طلب و از جمله محمد خاتمی به شکل های مختلف مطرح شده به خوبی نشان می دهد که آنها تا چه حد شور بازگشت به سیاست و ارکان نظام را دارند! اما باید سوال کرد که آیا نیروهای اصولگرا و ارزشی جامعه که دل خونی از حوادث بعد از انتخابات 88 دارند، موافق این بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سیاست هستند؟
آیا هزینه ها و خسارت شدید این گروه که نظام را نشانه گرفته بود باید فراموش شود؟ آیا منافع و خسارت های ورود مجدد این گروه برای نظام و جناح اصولگرای ارزشی بررسی و برآورد شده است؟ آیا در مقابل خلا حاصل از عملکرد جریان انحرافی باید اجازه داد که اصلاح طلبان نیز در کنار جریان انحرافی، در انتخابات حاضر شوند؟
امروز حرکت این دو جریان با چه هدف و مضمونی پیگیری می شود و آیا نیروهای اصولگرا خود را برای خنثی سازی اقدامات آنها آماده ساخته است؟
در هر صورت، با نزدیکی به انتخابات مجلس نهم، جریان اصلاح طلب که پس از حوادث سال 88 با رویگردانی شدید مردم روبه رو شده و بالاجبار به حرکت خاموش و اقدامات زیرزمینی رو آورده بود، به تدریج خود را نمایان کرده و با سوءاستفاده از قضایای جریان انحرافی و بهانه شرکت در انتخابات در حال ظهور و بروز مجدد است و بر این راه هم اصرار و پیگیری زیادی داردکه لازم است نیروهای اصیل اصولگرا به این موضوع با دقت بسیار زیادی توجه داشته باشند
در همین راستا، غفوری فرد، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس می گوید: خاتمی اصرار زیادی دارد که وارد فعالیت انتخاباتی شود و مذاکراتی را در این راستا انجام داده است.» جدیت این جریان برای ورود به انتخابات تا جایی است که از قول «عبدالله نوری» نقل شده که گفته است: «باید به قدرت برگردیم حتی اگر مجبور باشیم جایی عذرخواهی بکنیم ولو اگر برخی از پایگاه هایمان را از دست بدهیم.»
همچنین خاتمی در نشستی محفلی می گوید: «ما باید به نظام برگردیم و به طور جدی وارد انتخابات بشویم، ما باید وارد میدان شویم، ما نباید توقعات مان زیاد باشد در مجلس باید به حداقل ها کفایت کنیم، انتظار هم نداشته باشیم امثال آقایان «تاجزاده» و «بهزاد نبوی» را مردم قبول کنند، مردم از اینها هم عبور کردند، مهم مهره ها نیستند. مهم ساماندهی حرکات بعدی است» اما مهم ترین و جدیدترین نوع از این گفتار را می توان در گفته های اخیر خاتمی دید که نشان از عزم جدی این جریان برای ورود به انتخابات دارد و نشان از این دارد که ورود به انتخابات و به تبع آن، ورود به نظام برای این جریان، موضوع مرگ و زندگی است.
یکی از سایت ها اخیراً نوشت: «شنیده ایم محمدخاتمی در جلسه ای با حضور تعدادی از اعضای مجمع روحانیون اعلام کرده، بنده سفت و سخت طرفدار بازگشت به نظام و حضور در انتخابات مجلس هستم، بنده بر خلاف برخی آقایان معتقدم در انتخابات سال 88 تقلبی صورت نگرفته است.» از مجموع این گفتار و رفتار این جریان می توان نکات حائز اهمیت ذیل را استخراج کرد که در جای خود بسیار قابل تأمل و توجه است.
جدیت جریان فتنه برای بازگشت به نظام
تمامی سخنان اخیر مجموعه اصلاح طلبان ریشه در یک موضوع مهم دارد و آن اینکه، این جریان در ورود به صحنه انتخابات بسیار جدی و مصمم است و در این راه حاضر به عذرخواهی از نظام و حتی محکوم کردن موسوی و کروبی به عنوان مسببان فتنه 88 نیز می باشد.
بسنده کردن به حداقل ها
برای جریان اصلاحات، امروز موافقت مجموعه نظام با ورود آنان به انتخابات جهت کسب مشروعیت و به دست آوردن اقلیتی کوچک در مجلس، یک اصل مهم و حیاتی است، همانگونه که خاتمی نیز می گوید: «در مجلس باید به حداقل ها کفایت کنیم... مهم الان برگشتن به قدرت است.» لذا از هر مهره سفید یا خنثی برای ورود به مجلس استفاده خواهند کرد..
تذکر و هشدار جدی به مجموعه نظام
باید دانست عذرخواهی ها، برائت ها، محکوم کردن های امروز جریان اصلاحات و تظاهر به برگشت از عقاید و دیدگاه های گذشته توسط سران این جریان، بازی فریبکارانه ای است که ایشان راه انداخته اند تا با مظلوم نمایی ها و مبرا کردن خود از فتنه 88 بتوانند مجدداً سوار کشتی نظام شوند و گرنه، حرکت امروز ایشان صرفاً یک حرکت تاکتیکی برای بازگشت به قدرت است و سران آنها هیچ گاه از اصول انحرافی خود بازنگشته اند. نظام باید با حفظ هوشیاری، از ورود مجدد این فرصت طلبان به داخل نظام جلوگیری کند، چرا که هزینه جلوگیری از ورود آنان به نظام، قطعاً بسیار کمتر از هزینه ورود مجدد آنان به عرصه سیاست و تبعات بعدی آن خواهد بود! امروز شرایط اصلاح طلبان، شرایطی بغرنج و شکننده است که خود ایشان، بیش از دیگران بر آن واقفند و دست و پا زدن های امروز آنان، فقط برای نجات این وضعیت بحرانی است.
منبع:بولتن نیوز
نوشته شده توسط :حاج رضا::نظرات دیگران [ نظر]