سفارش تبلیغ
صبا ویژن







 

معرکه تحریم کنندگان

 

 با آغاز ثبت نام نامزدهای نمایندگی مجلس، فرآیند برگزاری انتخابات مجلس نهم وارد مرحله‌ای جدی شد. و از این به بعد باید شاهد جدی‌تر شدن رقابت‌های انتخاباتی میان احزاب و گروههای سیاسی درون نظام اسلامی باشیم. اما آنچه در این میان جالب توجه است، راهبردی است که اردوگاه فتنه برای مقابله با انقلاب اسلامی و این بار به بهانه انتخابات پیش‌رو اتخاذ کرده است. در هفته گذشته حداقل سه بیانیه از درون این اردوگاه صادر شده که به خوبی ماهیت مشترک این اصحاب فتنه را آشکار می‌سازد.

اولین بیانیه توسط شورای هماهنگی راه سبز امید که توسط ضدانقلابیون تازه فراری اداره می‌شود صادر گردیده که در آن با صراحت انتخابات نهم را نمایشی خوانده و از تحریم سخن گفته است.

 حزب غیرقانونی و منحل شده مشارکت نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام داشته به این جمع بندی رسیده است که «در انتخاباتی که در فضای آزاد برگزار نشود، نامزدهای مردمی اجازه ورود و رقابت نداشته باشند و از آن مهم‌تر رأی مردم به هیچ‌ انگاشته شود نمی‌توان شرکت کرد« مشارکت که خود می‌داند اتخاذ این تصمین به معنای خروج رسمی از حاکمیت است، با نگرانی اضافه می‌کند که «این تصمیم به منزله قهر با انتخابات نیست. ما بر این اعتقاد هستیم که سرنوشت کشور باید در پای صندوقهای رای و نه لزوماً در کف خیابان روشن شود.»

همچنین 39 نفر از مجرمین سیاسی جریان فتنه از جمله بهزاد نبوی، محسن میردامادی، مصطفی تاجزاده، محسن امین زاده که اغلب سردمداران گروههای منحل شده سازمان مجاهدین و مشارکت هستند نیز برای آنکه از معرکه تحریم کنندگان جا نمانند، با انتشار نامه‌ای سرگشاده و با ادبیاتی خیانت آمیز اعلام داشته اند که «امروز گرم کردن تنور این انتخابات به هر شکل و بای نحو کان، کمک به استبداد و در تقابل با آرمان محوری استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و نیز در تقابل با تحقق دمکراسی و تضمین حقوق بشر در کشور عزیزمان ایران است.»

مرور محتوایی این نوشتارها و تبیین مغالطه‌های فراوانی که سرتاپای این متون را در برگرفته، مجالی دیگر می‌طلبد، اما نکته اساسی آن است که با دقت در وزن افراد و گروههایی که بیانیه ها به آنان منسوب است، متوجه می‌شویم که این جریان به واقع یک مجموعه واحد بیشتر نیست که در قالب نامها و ادعاهای متفاوت تلاش دارد تا خود را متکثر و پر تعداد نشان دهد! این مجموعه همان شاخه افراطی جریان دوم خرداد است که با محوریت مجاهدین - مشارکت در دو دهه اخیر کشور فعال بوده و همواره در آستانه انتخابات و با جنجال سازی تلاش کرده تا با متهم نمودن دستگاههای برگزار کننده انتخابات از افزایش مشارکت عمومی بکاهد. بخشی از این جمع همینک به خارج گریخته، جمعی به دلیل جرائم امنیتی در زندان بسر می‌برند و جمعی در داخل کشور هنوز فعالند.

آنچه در این میان تغییر یافته آن است که این جریان چون پیش از این هنوز به بازگشت به قدرت امید داشت، هیچگاه بطور رسمی انتخابات را تحریم نکرده بود. اما این بار به خوبی می‌داند که به خاطر خیانتی که در انتخابات 22 خردادماه 88 داشته و بعد از شکست از ملت با آشوب آفرینی اقدامات زیاده خواهانه غیرقانونی را دنبال کرده، از بخشی از حقوق سیاسی از جمله کسب کرسی مجلس محروم شده است. لذا با اتخاذ تاکتیک "فرار به جلو"،‌ این بار به کلی انتخابات را تحریم کرده است.

خطاب به این ورشکستگان سیاسی باید گفت که این اقدام در جهت تحریم انتخابات، اعلام رسمی "خروج از حاکمیت" و پیوستن به اردوگاه ضدانقلابی است که در طول سه دهه علیه انقلاب اسلامی با تحریم انتخاباتهای مختلف به گمان خود در تلاش برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی بوده اند. لذا دیگر نباید امیدی داشتند باشند که بتوانند از حقوق لازم برای فعالیت سیاسی برخوردار شوند. ضمن آنکه نباید فراموش کنند اگر ضدانقلاب سی ساله توانسته با تحریم ها و تهدیدهای خود مانع حضور ملت در پای صندوقهای رای شوند، شما نیز خواهید توانست از این بیانیه ها، به جایی برسید، که محققا نخواهید رسید، چرا که جمهوری اسلامی شجره طیبه است که ریشه در اسلام ناب محمدی(ص) و تکیه بر اراده ملت مومن ایران دارد: «ایدک به نصره و بالمومنین»



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی