سفارش تبلیغ
صبا ویژن







با پایان یافتن ثبت نام از نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، فرآیند انتخابات وارد مرحله جدی شد. در کمتر از 2 ماه مانده تا برگزاری این رویداد بزرگ در 12 اسفندماه، ضروری است تا ابعاد مختلف آن مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد. این انتخابات از جهات متعددی دارای اهمیت است که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

1- انتخابات مجلس نهم اولین انتخاباتی است که بعد از فتنه برپاشده توسط شکست خوردگان 22خرداد88، برگزار می‌گردد. در آن انتخابات باشکوه که با حضور 85 درصدی ملت شکل گرفت، دشمنان انقلاب اسلامی و بازی خوردگان داخلی آنها که از نتیجه حاصله سخت عصبانی و شگفت زده بودند، بر آن شدند تا فاز عملیاتی کودتای مخملی را که مقدمات آن را در دوران رقابتهای انتخاباتی چیده بودند، کلید زنند. آنها بلافاصله بعد از پایان رای گیری و قبل ازآغاز شمارش آراء اعلام کردند که پیروز انتخابات اند! و اگر کسی دیگر بعد از شمارش آراء مشخص شود که انتخاب گردیده، بدین معنا خواهد بود که در انتخاب تقلب شده است! خیلی زود مشخص شد که اغراض فتنه گران از طرحاین ادعاها چیست و به فرموده رهبر معظم انقلاب، دشمنان در آن سناریو "اعتماد ملت" را نشانه رفته بودند و «می‌خواستند اعتماد را بگیرند تا مشارکت را بگیرند، تا مشروعیت را از جمهوری اسلامی بگیرند»!(29/3/88)

البته به لطف خداوندمتعال، در طول دو سال گذشته ملت بزرگ ایران با مشارکت در امور متعددی، اعتماد خود به نظام اسلامی را به انحاء مختلف نشان داده و ثابت کرده است که همه تلاشها برای شبهه افکنی در افکار عمومی بی‌نتیجه بوده است. حضور باشکوه هر ساله و پرشورتر از گذشته در راهپیمایی 22 بهمن و روز  قدس، خلق حماسه بزرگ نهم دی ماه 88، برگزاری باشکوه مراسم سالگرد حضرت امام(ره)، همکاری ملی برای اجرای طرح کلان تحول اقتصادی و هدفمندسازی یارانه‌ها، مقاومت ملی در برابر تحریم‌های اقتصادی دشمنان انقلاب اسلامی، تنها گوشه‌ای از نماد این حضور در صحنه و اعتماد ملی است. برگزاری باشکوه انتخاباتی با مشارکت حداکثری ملت ایران، بار دیگر تجلی این "اعتماد ملی" خواهد بود و با صراحت بیشتری ادعاهای واهی مبنی بر تقلب در انتخابات را ابطال و رسوا خواهد کرد.


2- در طول یکسال گذشته، سناریوی فشار همه جانبه استکبارجهانی برای شکستن ایستادگی ملی ملت ایران و تغییر رفتار جمهوری اسلامی به بهانه مختلفی چون دستیابی به فن آوری هسته‌ای و مساله حقوق بشر و ... در دستورکار آمریکای جنایتکار و ایادی آنها قرار گرفته است. استکبار که از شکست سنگین در پروژه کودتای مخملی و براندازی نرم نظام اسلامی به شدت عصبانی است و از سوی دیگر از تاثیرپذیری فضای منطقه و بیداری اسلامی جهان اسلام از آرمانها و الگوی جمهوری اسلامی سخت نگران است، تلاش دارد تا با تحریم همه جانبه سیاسی – اقتصادی، ملت ایران را در تنگنا قرار داده و ایشان را مجبور به تغییر رفتار و تسلیم در برابر زیاده خواهی‌های خود قرار دهد.

انتخابات باشکوه پیشرو که بار دیگر با حماسه حضور شکل خواهد گرفت، همه نقشه های کاغذی دشمنان را نقش بر آب خواهد کرد. پیام بزرگ انتخاب پرشور آتی، پیام صریحی با این مضمون خواهد بود که ملت ایران بر سر اصول انقلاب اسلامی همچنان ایستاده است و سناریوهای تکراری چون تحریم و صدورقطعنامه و غیره و ذالک نه تنها تاثیری بر اراده ملت ندارد، بلکه ایشان را بر ادامه مسیر استوار خواهد کرد.

3- جریان شکسته خورده انتخابات گذشته که در نزد ملت به فتنه گران شهرت یافته اند، بعد از آنکه در ارزیابی اولیه فهمید که دیگر جایگاهی در نزد ملت ندارد و از سویی دیگر اغلب گزینه مورد نظرش برای نامزدی در انتخابات به علت نقش داشتن در فتنه 88، صلاحیت لازم برای تصدی جایگاه نمایندگی مجلس را طبق قانون از دست داده اند، بر آن شد تا در اقدام خیانت آمیز، "سناریوی تحریم" را در دستورکار خود قرار دهد. این جریان خود به خوبی می‌داند که بازی با مهره تحریم به معنای خروج از حاکمیت و پیوستن رسمی به اردوگاه ضدانقلاب است. هرچند این پیوند سالهاست که برقرار بوده و عنصر فعالی از اردوگاه جریان دوم خرداد از همان ابتدا، عضویی از اردوگاه ضدانقلاب بودند!

مجموعه‌های چون حزب منحل شده مشارکت، سازمان نامشروع مجاهدین انقلاب، شورای هماهنگی راه سبز امید وابسته به ضدانقلاب فراری از جمله پیشگامان این طرحند که با صدور بیانیه‌هایی هواداران خود را به عدم حضور در پای صندوق‌های رای دعوت کرده‌اند. تحریم کنندگان البته در تلاشند تا با کم رنگ کردن انتخابات و ترغیب توده‌های مردم به عدم حضور در پای صندوقهای رای، وزن سیاسی خود را به رخ کشیده و با کساد کردن بازار انتخابات، نظام را نامشروع جلوه دهند! اما از این نکته تاریخی و عبرت آموز غافلند که ضدانقلابی پرادعاتراز آنها سه دهه است که تمامی انتخابات کشور را تحریم کرده و با کم ایادی خارجی خود بر طبل تحریم کوفته است! و اگر این سناریو می‌توانست ثمربخش باشد که تا به امروز شاهد مشارکت حداکثری ملت در انتخابات های مختلف در طول سی سال گذشته نبودیم! به واقع اگر سناریوی تحریم توانسته در طول این سالها برای سلطنت طلبان، منافقین، ملی گرایان و ... آبرویی کسب کند، برای جریان اصلاحات و فتنه گران نیز آبرویی حاصل خواهدشد وگرنه آن مقدار وجهه و مشروعیت باقی مانده نیز در این "قمار باطل" آغاز شده، برای همیشه از کف ایشان خواهد رفت!

همچنین تکرار مشارکت قریب به 57 درصدی انتخابات مجلس هشتم به خوبی آشکار خواهد ساخت که فتنه‌گران حداقل پایگاه خود را نیز از دست داده و دیگر در نزد ملت جایگاهی ندارند. بی‌شک افزایش مشارکت مردمی بیش از 57 درصد، پیامهای سهمگین‌تری برای فتنه‌گران خواهد داشت و نشان خواهد داد نه تنها این جریان پایگاه نداشته بلکه همسویی این جریان با دشمنان انقلاب اسلامی در تحریم انتخابات، ملت بصیر ایران را بیش از پیش برای حضور در صحنه مصمم ساخته است.

4- از سویی دیگر جریانی انحرافی از درون جبهه اصولگرایان سر باز زده که با محوریت ایستادگی در برابر گفتمان اصولگرایی و ایستادگی در برابر رهبری در حال شناسایی است. این محفل البته بیش از آنکه یک جریان باشد، بیشتر به محفلی از قدرت‌طلبان شبیه است که با رانت خواری و فساد اقتصادی، تلاش دارد تا با خرید افراد، فرصت طلبان منفعت‌طلبی را به دور خود جمع نموده و کرسی‌هایی را در مجلس آتی به نفع خود مصادره کند.

این جریان که به فرموده بزرگانی چون حضرت آیت الله مصباح یزدی «شدیدترین خطری است که تا به حال اسلام را تهدید کرده است» با صراحت ادعا کرده بود که ممکن است تا با اصلاح طلبان به ائتلاف رسیده و «برنامه مدونی برای انتخابات آتی دارد و قطعا در رقابت با اصولگرایان، این جریان را شکست خواهند داد!؟» این اظهارات به خوبی حکایت از آن دارد که جریان اصولگرا به شدت از ناحیه این جریان در معرض تخریب است!

بنا به اخبار واصله این جریان بعد از ناامیدی از کسب اکثریت در انتخابات در تلاش است تا با صرف هزینه‌های گزاف در انتخابات حاضر شده و اقلیت قابل توجهی را در مجلس برای خود شکل داده و مبتنی بر آن به فتح ریاست جمهوری یازدهم بیندیشد!

5- شرایط حساس فوق‌الذکر نیروهای اصولگرا و دغدغه مند انقلاب اسلامی را در موقعیت ویژه ای قرار داده است که بنظر می‌رسد باید با  تدبیر و دقت نظر در رفتارهای سیاسی خود، در صحنه جنگ همه جانبه طراحی شده دشمن، فرصت هرگونه بهره برداری آنها از اشتباه جبهه خودی را سلب نمایند.

توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، تلاش برای وحدت نظر و پرهیز از اختلاف، پرهیز از هر اقدامی که منجر به نارضایتی مردم و کاهش مشارکت می‌شود، تلاش برای افزایش خدمت بیشتر به مردم توسط مسئولین،  تیزبینی و دقت نظر در رفتار و سناریوهای ضدانقلاب، تلاش برای پاسخ به شبهات مطروحه توسط دستگاه تبلیغاتی ضدانقلاب که افکار عمومی را مخاطب خود قرار می‌دهند، تزریق امید و شادابی به جامعه و مقابله با هر اقدامی که این شادابی و طراوت را از ملت در آستانه انتخابات سلب می‌کند، بخشی از راهکارهایی است که با عمل به آن خواهیم توانست با نصرت الهی، مکر دشمنان را به خودشان باز گردانده و زمینه را برای خلق حماسه دیگر در 12 اسفند 1390 فراهم آورد.



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی