سایه اضطراب بر اردوگاه تحریم 

طرح سناریوی "خط تحریم" آغازی بازی برد - باختی است که فتنه گران علیه نظام اسلامی آغاز کرده‌اند. این جریان متوهم که گمان داشت با طرح‌ریزی این بازی پرشدت خواهد توانست بنیانهای مشروعیت نظام اسلامی را متزلزل سازد، در همان ابتدای راه با ناکامی و شکست زودهنگام مواجه شده است. برخی از اعضای باتجربه وابسته به این اردوگاه که کمی سرد و گرم روزگار را بیشتر چشیده و با ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از دیگر سبک سران این اردوگاه آشنایند، با مشاهده نشانه‌های آشکار شکست این طرح در همان نطفه‌ی اولیه و مرحله جنینی، وارد میدان شده و تلاش دارند تا از تبعات شکست بازی "برد - باخت" و دوئل با نظام اسلامی بکاهند، تا شاید کالبد بی‌جان فتنه بعد از حماسه 12 اسفند 90، رمقی برای ادامه حیات داشته باشد!


در این میان می‌توان به اظهارات اخیر مسعود بهنود روزنامه نگار روزنامه‌های زنجیره ای و خبرنگار رسانه‌های بیگانه اشاره کرد که در گفتگو با یکی از سایتهای ضدانقلاب اظهار می‌دارد: «به تصور من 60 درصد مردم در همین انتخابات هم پای صندوق رای حاضر خواهند شد، می‌روند چون مشکلات محلی و خواستهای قبیله‌ای و عرق‌های محلی وجود دارد. در سردترین انتخابات، که بی‌حضور آزادی خواهان برگزار شود باز هم مردم محلات و شهرهای کوچک شرکت کرده‌اند و می‌کنند، زیرا رقابت محلی وجود داشت و دارد«

وی همچنین در مخالف با برخی اظهارات ابلهانه افرادی چون اکبرگنجی که پیشاپیش از وقوع تقلب در انتخابات در صورت مشارکت 50 درصدی ملت سخن گفته بود، به سلامت انتخابات در ایران چنین اعتراف می‌کند:«از سوی دیگر من با این که از پیش بگوییم آراء مردم دستکاری خواهد شد، مخالفم. در انتخابات گذشته مسائلی پیش آمد که حاصلش را هم دیدیم؛ اما ما دلایل بسیاری داریم که در سی سال گذشته این طور نبوده که در انتخابات دستکاری بشود. اصولا هیچ جایی انتخابات صد در صد نیست، ولی در ایران اصلاح طلبان سر کار بودند و وزارت کشوری را در دست داشتند که از آن احمدی نژاد بیرون آمد. آقای عبدالله نوری وزیر بوده و یک دست راستی انتخاب شد. برعکس هم هست آقای بشارتی وزیر کشور بود و همپالگی وی ناطق نوری رای نیاورد و آقای خاتمی رای داشت. من به شخصه دوست ندارم به مردم ایران بگوییم انتخابات دستکاری می‌شود و پایه انتخابات را بزنیم. معتقدم ما باید کاملا متوجه باشیم تا صندوق فصل الخطاب ما ایرانیان بماند. البته ما نخواهیم هم می‌ماند و بیرون هم نمی‌رود.«

وی البته با زیرکی می‌گوید که «احتمال دارد به این نتیجه برسیم که اشتباه کردیم در این قهر، اما در شرایط کنونی، راه دیگری نداریم.«

این سخنان به خوبی حکایت از نگرانی سنگینی دارد که بر اردوگاه فتنه گران سایه انداخته است و افرادی چون بهنود برآشفته شده اند که چرا کار را رها کرده و عرصه را در اردوگاه فتنه به پخمگان و افراطیونی سپرده‌اند که حتی از ارزیابی اولیه روند شکل گیری انتخابات در ایران اسلامی ناتوانند و متوهمانه گمان دارند که مرجعیتی داشته و ملت چشم و گوش بسته در خدمت تحقق آمال و آرزوهای این جریان قرار دارند.

محسن کدیور دیگر عنصر فراری اردوگاه فتنه نیز در اظهاراتی مضطربانه در گفتگو با شبکه ماهواره ای نیمه فعال "رسا" اعتراف دارد که »طبیعتا اگر مردم در این انتخابات مشارکت کنند به معنای این است که تقلب را قبول ندارند. بنابراین مردم نباید در انتخابات حضور بیابند، مگر اینکه ابزارهای مشارکت بیشتر یعنی انتخابات منصفانه فراهم گردد که در این صورت احتمال مشارکت بیش از 40 میلیونی نیز دور از انتظار نیست«

این اظهارات نیز نشان می‌دهد که این بازیگران ناشی عرصه سیاست که "آس آخر" خود را که "خط تحریم" باشد خیلی زود رو کرده اند، حال نگران رفتار انتخاباتی نظام هستند و به این فکر می‌کند که در صورت مدیریت فضای انتخاباتی و ورود جریانهایی جدید و سلایق مختلف در انتخابات و ایجاد فضایی متنوع برای افزایش مشارکت سیاسی و حتی تائید صلاحیت اصلاح طلبانی که از خط ضدانقلاب پیروی نکرده و به صحنه رقابت آمده‌اند، چه سرنوشت سهمگینی در انتظار تحریم کنندگان خواهد بود؟!

اخبار منتشر شده که حکایت از انگیزه بالای ملت برای خلق حماسه ای دیگر در انتخابات مجلس نهم دارد، خواب راحت را از چشمان اصحاب فتنه در این شبهای پایانی سال 90 ربوده است و آنان را تا 12 اسفندماه دق مرگ خواهد کرد!

 



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی