آنروز که موسوی در برابر رای ملت ایستاد و متوهمانه اعلام کرد که تسلیم این صحنه آرایی نخواهد شد! شاید گمان نمیکرد که اینچنین جریانها و گروههای سیاسی بازیخورده اش، از صحنه سیاسی کشور توسط ملت کنار گذاشته شوند. این جریان بعد از آنکه در حماسه 9 دی و 22 بهمن سال 88، سیلی محکمی از ملت خورد و از صحنه حقیقی جامعه به فضای مجازی و سایتها و وبلاگهای ضدانقلاب پناه برد، گمان داشت که 12 اسفند 90 فرصتی است که خواهد توانست وزن سیاسی خود را به رخ نظام اسلامی کشانده و آن را دستمایه خودشیرینی برای اربابان جدیدش در آنسوی مرزها قرار دهد.
این جریان با الگوهای مختلفی وارد بازی انتخابات نهم مجلس شد. ابتدا در حالی که فتنه گران گمان داشتند از وزن و اعتبار قابل ملاحظه ای برخوردارند و نظام نیز مجبور است برای گرم کردن بازار انتخابات به این جریان باج دهد، تلاش نمودند تا با تاکید بر سناریوی "مشارکت مشروط" و با نگاهی سهم خواهانه، آزادی اصحاب و سران فتنه و تائید صلاحیت نامزدهای افراطی خود را شرط ورود در انتخابات اعلام کنند. اما خیلی زود مشخص شد که این زیاده خواهی متوهمانه، بیپشتوانه بوده و موضع قاطع انقلابی نظام و عدم تسلیم در برابر زیاده خواهی فتنه گران، آن را به تغییر سناریو واداشت.
در این مرحله بود که سناریوی "تحریم منفعل" و عدم شرکت در انتخابات در دستورکار فتنه گران قرار گرفت و تلاش کردند تا در اولین گام نگذارند تا فعالان سیاسی در انتخابات ثبت کرده و داوطلب نامزدی مجلس نهم شوند. استقبال باشکوه فعالان سیاسی و نخبگان فرهنگی از انتخابات و افزایش داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترا و تائید صلاحیت اغلب این افراد توسط شورای نگهبان و رقابتی شدن صحنه انتخابات، بدینجا منجر شد که فتنهگران خود اعتراف به شکست کرده و با عصبانیت این بار سناریوی "تحریم فعال" را کلید زنند.
در سناریوی "تحریم فعال"، تحریم گران تنها به خانه نشینی روی نیاورده، بلکه تلاش میکنند تا با استفاده از راهکارهای نافرمانی مدنی و با آشوب آفرینی و فتنه گری، فضا را برای حضور حداکثری مردم آلوده و ناامن ساخته و از این طریق ملت را به عدم حضور در پای صندوقهای رای وادار نمایند. برای این هدف بود که روز 25 بهمن را به عنوان روز ایجاد مجدد بلوا و آشوب در کشور انتخاب کرده و با تمام توان برای آن تبلیغ کردند. اما افتضاح حاصله آنقدر ناامید کننده بود که اصحاب فتنه به جان هم افتاده و یکدیگر را متهم به بیتدبیری و بیلیاقتی کردند. شکست در 25 بهمن کافی بود که فتنه گران از هرگونه آشوب افکنی و ناامن سازی انتخابات در روز 12 اسفند مایوس گردند و حال که همه سناریوها به شکست انجامیده و از طرفی پلهای پشت سر نیز تخریب شده و راه بازگشتی وجود ندارد، سردرگمی و ترس بر اردوگاه فتنه گران سایه سنگین خود را گسترانده است.
در حالی که حتی اخباری مبنی بر حضور در پای صندوقهای رای برخی چهرههای بازیخورده ای چون سیدمحمدخاتمی به گوش میرسد، گروه ضدانقلابی "شورای هماهنگی راه سبز امید" با صدور بیانیهای برای آخرین بار عاجزانه از ملت ایران خواسته است تا «در روز پنجشنبه 11 اسفند، بیرون از خانه با حضور گسترده و پر شور در اماکن عمومی(مراکز خرید، میادین، پارکها و...) بهویژه در فاصله 4 تا 6 بعد از ظهر، برای آگاهی دادن به دوستان در مورد انتخابات نمایشی، و در روز 12 اسفند به نشانه همبستگی با رهبران زندانی جنبش سبز، یک روز را همراه خانواده در حبس خانگی بمانند و این بار اعتراض خود را اینگونه به نمایش بگذارند.«!
با این تصمیم، میلیونها نفری که روز 25 بهمن! به دعوت این شورا به خیابانهای پایتخت آمدند!! میخواهند در خانه خود را حبس کنند! و به پای صندوقها نیایند!؟
این آخرین سناریویی است که بعد از یکسال جهد و کوشش از اتاق فکر فتنه سبز! خارج شده است! ارائه همین ایده فکاهی به خوبی کافی است تا سطح بلاهت و حماقت این افراد مشخص گردد. این آخرین اقدام باقی مانده در حالی صورت میگیرد که حتی "مسعود بهنود" ضدانقلاب نیز از مشارکت 60 درصدی مردم در انتخابات سخن گفته و حضور دهها میلیونی ملت در روز 22 بهمن نیز میزان تاثیرگذاری چنین نظرات ابلهانه ای را آشکار ساخته است.
با آغاز تبلیغات انتخاباتی، فضای سراسر کشور انتخاباتی شده و ملت با تمام توان آماده میشود که از میان نامزدهای مختلف با گرایشهای متنوع از اصلاح طلب گرفته تا اصولگرا، نمایندگان اصلح مورد نظر خود را راهی "خانه ملت" نمایند. فارغ از آنکه چه کسی با کدام گرایش و متعلق به کدام جبهه انتخاباتی وارد مجلس نهم شود، آنچه مهم است آن است که حضور باشکوه ملت در پای صندوقهای رای فتنه گران را از حیز انتفاع خارج خواهد کرد.
نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]