روز 12 اسفند روز تحقق وعده الهی بود که خبر از نصرت مومنان در برابر مکر کفار و دشمنان حکومت اسلامی میداد. در این روز تلاش چندماهه دشمنان انقلاب اسلامی که خط تحریم و کاستن حضور ملت را دنبال میکرد، نقش بر آب شد و حضور تاریخی ملت بر سرصندوقهای رای، آخرین تیرباقی مانده در کمان دشمن را نیز بی ثمر گذاشت.
و اینک ملت بزرگ ایران بعد از فتح بزرگ، در فردای انتخاباتی قرار گرفته است که نویدبخش افقهایی روشن پیش روی ملت ایران میباشد. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه گردد، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
1- نباید فراموش کرد که پیروز واقعی حماسه 12 اسفند ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهه های اخیر بارها حماسه ها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبین بیش از آنکه خود را واماندار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رای داده، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
2- پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی نیز هست، لذا انتظار آن است که با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی منتخبین قرار گیرد و دیگر نامزدهای رای نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق گردیده اند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال نمایند.
3- بیشک بزرگترین شکست خوردگان این انتخابات را باید استکبار جهانی دانست که با افزایش فشارهای اقتصادی، سیاسی، امنیتی تلاش کردند تا ملت غیور ایران را از حضور در پای صندوقهای رای باز دارند. تهدید نظامی، تحریم اقتصادی، اخلال افکنی در سیستم ارزی کشور و ایجاد فضای روانی و تبلیغاتی برای ناامیدساختن مردم از حضور در پای صندوقهای رای، تنها گوشه ای از تلاش همه جانبه برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی در انتخابات بود که با حماسه تاریخی ملت ناکام ماند.
4- دسته دوم شکست خوردگان 12 اسفند، ورشکستگان سیاسی هستند که با بریدن از ملت سالهاست به دامن بیگانگان پناه برده و به مزدوران اجیر شده دستگاههای جاسوسی غرب مبدل گردیده اند. ضدانقلابیون قدیم که امروز فتنه گران شکست خورده 88 را نیز در کنار خود می بینند، سه دهه است که بر خط تحریم کوفته و هر بار با سیلی محکم ملت به سوراخهای خود خزیده اند! اصحاب اردوگاه فتنه اینبار نیز خط تحریم و عدم مشارکت را ماههاست که ناامیدانه دنبال میکنند و البته حماسه 12 اسفند، تحقق عینی کابوسی است که خواب را از چشمان تحریم گران از فردای راهپیمایی دهها میلیونی 22 بهمن ربوده است!
5- هرچند در این دوره از انتخابات شاهد رقابت دو جریان اصلی جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری در اردوگاه اصولگرایان بودیم، اما نباید فراموش کرد که این رقابت، از جنس رقابت درون گفتمانی بود که نه با هدف کسب قدرت، بلکه با رویکرد "خدمت محوری" شکل گرفت. این تفاوت الگویی باید بزرگان هر دو جبهه و هواداران ایشان را به این مهم جلب نماید که مراقب باشند این رقابت درون گفتمانی به مخاصمه و صف آرایی جدید بین نیروهای انقلاب نینجامد. لذا از همین فردای انتخابات باید مراقب بود که افراطیون میدان دار صحنه نشده و مدیریت صحنه رقابت درون گفتمانی اصولگرایان در دست بزرگان و عقلایی که خود را سرباز انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب دانسته و تنها برای خدمت به ملت و کشور پای در صحنه فعالیتهای سیاسی گذاشته اند.
6- جلوگیری از مصادره به مطلوب کردن انتخابات توسط ضدانقلاب و جریان فتنه که در طول انتخابات بر خط تحریم و عدم مشارکت تاکید داشتند، از جمله نکات کلیدی دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. پیروزی چهره هایی از اصلاح طلبان از جمله آقای تابش و ... به هیچ وجه به معنای پیروزی جریان فتنه نخواهد بود، چرا که این افراد عملا با برائت جستن از مشی فتنه گران و علی رغم فشار بالایی که بر ایشان بود، حاضر شدند تا در صحنه انتخابات مجلس نهم وارد شده و عملا در برابر خط تحریم ایستاده باشند. همین ایستادگی و برائت از فتنه گران کافی بود که این افراد را علیرغم تفاوت در باورها و خط مشی سیاسی جزو نیروهای معتقد به نظام اسلامی دانست که در برابر اردوگاه ضدانقلاب قرار میگیرند.
7- تلاش برای امنیتی کردن انتخابات از جمله آرزوهای شکست خورده استکبار و ایادی آنان بود که بحمدالله بدون کمترین مصداقی شکست خورده است. امید است تا در مرحله اعلام نتایج انتخابات نیز این آرامش و بردباری توسط نامزدها و هوادارانشان حفظ شده و همگی هوشیار باشیم که عدهای به بهانه شکست و پیروزی، احساسات هواداران را جریحه دار نکرده و موجب شکل گیری درگیری و تنش نگردند.
نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]