سفارش تبلیغ
صبا ویژن







به گزارش شیرازه، دکتر «کامران باقری لنکرانی» در پاسخ به سوال خبرنگار شیرازه که از وی پرسید، این موضع سخنگوی جبهه پایداری که گفته بود، اگر روحانی مواضعش را قبل از انتخابات روشن می کرد ما به وی رای می دادیم را چطور تحلیل می کنید، گفت: این صحبت ایشان نبود و رسانه‌ها بد منعکس کردند. وی گفته بود ما در برابر افراد براساس موضع‌گیری آن ها تصمیم‌گیری می‌کنیم و با توجه به اینکه موضع‌گیری آقای روحانی در مصاحبه قابل توجه بود، گفتیم این موضع‌گیری را تأیید می‌کنیم، اما این بدان معنا نیست که رأی ما در انتخابات عوض می‌شد و رأی ما آقای جلیلی بود.
 
برنامه خود را به آقای روحانی می دهیم 
دکتر لنکرانی که در حاشیه نشست خبری همایش «چشم انداز نظام سلامت بعد از 10 سال» در دانشکده پزشکی که با خبرنگاران گفتگو می کرد، در پاسخ به این سوال خبرنگار شیرازهکه آیا جبهه پایداری در آینده نیز فقط کار گفتمانی خواهد کرد اظهار داشت: جبهه پایداری، جبهه گفتمانی بوده و به فعالیت‌های خود در همان چهارچوب ادامه می‌دهد در عرصه‌های اجتماعی هم نظر دارد و اگر نیاز باشد موضع‌گیری مصداقی هم خواهد داشت. به هر حال نسبت به همه دولت‌ها همه مؤظفیم کمک کنیم امور اجرایی کشور به بهترین وجه پیش برود نسبت به دولت روحانی هم همین وظیفه را داریم. ما آنچه را به عنوان برنامه دولت یازدهم تدوین کرده بودیم به دولت آقای روحانی ارائه خواهیم کرد و اگر احساس کنیم در جایی ضرورت دارد نقد منصفانه و تذکر با در نظر گرفتن شرایط کشور ارائه می‌دهیم.

وی درخصوص چگونگی همکاری با دولت یازدهم گفت: همکاری با برنامه‌های جبهه پایداری قبل از تعیین کابینه دولت جدید رسماً اعلام می‌شود.

در انتخابات بعدی توجه به نگاه تحولی می تواند نقش مهمی داشته باشد

رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: همواره در پایان یک دوره 8 ساله مردم به دنبال برنامه و نگاه جدیدی برای اداره کشور بوده اند و کسانی که توانستند چنین اغنایی را در اذهان به وجود آورند پیروز انتخابات بوده اند در هر سه انتخابات اخیر ریاست جمهوری نیروی انگیزشی، نگاه تحولی بوده است اگر کسانی به این نگاه تحولی بی تفاوت باشند، نمی توانند به درستی این انتخابات را تحلیل کنند. این در انتخابات بعدی توجه به نگاه تحولی که انگیزش اصلی در انتخابات است، می تواند در شکل گیری آراء نقش مهمی داشته باشد.

این عضو جبهه پایداری اذعان کرد: در هفته آخر به 7 استان رفتم در همه استان ها اظهار می کردند که در صداقت، تواضع، خدمتگزاری و پاک دستی دکتر جلیلی تردیدی نداریم و تردیدها بیشتر به خاطر این بود که دولت یازدهم برنامه و نگاه تحولی و تغییر برای حل مشکلات ندارد و یکی از مهمترین دلایلی که روحانی رای آورد این بود که وی توانست اذهان را در این موضوع اغنا کند.

روحانی کاندیدای منتقد وضع موجود بود نه کاندیدای هاشمی


وزیر بهداشت دولت نهم با بیان اینکه روحانی به عنوان یک کاندیدای جدی منتقد وضع موجود بود نه کاندیدای هاشمی، ادامه داد: آقای روحانی اطمینانی در اکثریت مردم به وجود آورد که برنامه‌های مؤثری برای تغییر دارد اما در صورت حضور، هاشمی نمی‌توانست این کار را بکند؛ زیرا سابقه 8 ساله از او تجربه شده بود و در کل نیامدن هاشمی به صحنه انتخابات به نفع آینده سیاسی وی شد.

وی گفت: 40 درصد آراء در روستاها است. نکته جالب این انتخابات این بود که در هفته آخر آراء آقای روحانی در روستاها بالا رفت. افرادی که مردم از آن ها شناخت ندارند به مرور خیزش آراء را به خود اختصاص می دهند. در نظرسنجی بهمن 91 روحانی زیر 5 درصد آراء را داشت.

از کناره گیری به نفع جلیلی پشیمان نیستم

 لنکرانی در خصوص کنار رفتنش از صحنه انتخابات خاطرنشان کرد:‌ گفتمان انقلاب اسلامی زایش دارد و بالنده است و شبکه اجتماعی مؤثر به ویژه در بین نسل جوان دارد که در صحنه های مختلف اثرگذاری دارند. وقتی دو نفر با یک گفتمان مشابه در انتخابات حضور می‌یابند طبیعی است که یک نفر باید کنار برود من در آقای جلیلی نکات ارزشمندی دیدم که ایشان را اصلح شناختم و از کناره گیری به نفع جلیلی پشیمان نیستم.

وی افزود: نکته ارزشمند انتخابات اخیر این بود که از حدود 4 میلیون و نیم افرادی که به جلیلی رأی دادند، تراکم آن ها در دانشگاه ها و در بین نخبگان جامعه است و نسبت به سایر کاندیداها وی با انگیزه معرفتی و گفتمانی قوی تری حضور پیدا کرد. اما برخی کاندیداها که هزینه های تبلیغاتی بسیاری داشتند یا رأیشان کمتر بود و یا تفاوت چندانی نداشت.

جلیلی نتوانست مردم را قانع کند که دولت یازدهم با دهم متفاوت است

دکتر لنکرانی با اشاره به نکته آسیب شناسانه به ویژه در هفته آخر تبلیغات، ادامه داد: این تلقی بوجود آمد که دکتر جلیلی امتداد حرکت 8 سال گذشته است و تحولی را به وجود نخواهد آورد و نتوانست اذهان را قانع کند که دولت یازدهم مطلوب ما متفاوت است با دولت دهم است و می‌خواهد مشکلات کشور را حل کند.

مسئول ستاد روحانی در فارس از چهره های اصولگرا بود

در ادبیات گروه های سیاسی صحبت از اصولگرایی و اصلاح طلبی را زیاد می شنویم، اما در بین مردم در انتخابات اخیر این موضوع چندان تعیین کننده نبود. در این انتخابات بسیاری از اعضاء و حتی مسئولین ستادهای انتخاباتی برخی کاندیداهای اصولگرا سابقه اصلاح طلبی داشته اند و مسئول ستاد روحانی در فارس نیز از چهره های اصولگرا بود، تقابل اصولگرا و اصلاح طلبی مربوط به 10سال گذشته است و امروز این تقابل واقعی نیست و این دو عنوان از هم پوشانی و ابهام زیادی برخوردار شده اند.

لنکرانی بیان داشت:‌ در سیر تحول اصولگرایی از کسانی می توان نام برد که عنوان اصولگرایی را انتخاب می کنند ولی در مشیء خود متفاوت عمل می کنند. به جای اینکه با عناوین کلی تحلیل کنیم، باید براساس محتواها و جهت گیری های کلی تصمیم گیری کنیم نه چیزهایی که ابهام آمیز است. این انتخابات نه پیروزی و نه شکست برای هیچ کدام از این دو عنوان نبود زیرا نیروی انگیزشی بین این دو عنوان مطرح نبود. به عنوان مثال در مشهد از 25 نفر عضو شورا، 19 نفر عضو جبهه پایداری بود در حالی که روحانی اول شد.

وزیر بهداشت سابق کشور گفت: حرکت رو به جلو و بهبود شرایط موجود و حل سریع مشکلات وظیفه دولت و توقعات مردم از دولت یازدهم را بسیار بالا برد زیرا توقع سنگینی نسبت به اصلاح و بهبود شرایط ایجاد شد که کار آسانی نیست.

وی افزود:‌ برخلاف صحبت های ایام انتخابات که برخی برای حل مشکلات زمان می دادند الآن که وقت عمل به وعده ها و اجراست، می گویند حل مشکلات با در نظر گرفتن منابع و شرایط کشور کار زمان بری است.

فکر نمی کنم در دولت یازدهم حضورم مفید باشد

عضو جبهه پایداری درخصوص برنامه های آتی جبهه پایداری تاکید کرد: اعضای کابینه دولت باید با هم همفکر و هماهنگ باشند و با هم همکاری کنند فکر نمی کنم در دولت یازدهم حضورم مفید باشد. امثال ما باید تلاش کنیم تجربیات، فهم و تحقیقاتی که داریم را به عنوان سرمایه در اختیار دولت یازدهم قرار دهیم.



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی