سفارش تبلیغ
صبا ویژن







برنامه های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهور از امروز جمعه رسما در صدا و سیما کلید خورد و میر حسین موسوی بعد از سالها بر صحنه تلویزیون ظاهر شد تا بعنوان کاندید ریاست جمهوری برنامه ها و دلایل حضور خود را اعلام کند.اما صحبتهای نیم ساعته وی برای ملت چیزی جز تخریب و انتقاد غیر منصفانه بر دولت نهم و شخص ریاست جمهوری نبود!

وی در ابتدای سخنان خود با مظلوم نمایی آشکار دلیل عدم حضور خود در بیست گذشته را بر گردن سیما انداخت و گفت به دلیل اینکه محدودیت تصویر داشته نتوانسته از طریق رسانه ملی با مردم سخن بگوید!! جدای از صحت ادعای وی که مسئولین سیما یعنی آقایان محمد هاشمی و لاریجانی و ضرغامی باید پاسخگو باشند میر حسن باید  توضیح دهد آیا در روزنامه ها و مطبوعات و خبرگزاری ها هم محدودیت داشته است؟ چگونه است که وی در این بیست سال پر فراز و نشیب حتی یک مصاحبه مطبوعاتی هم نداشته است؟؟ وی البته در سخنان خود به این سوال پاسخ داده است چرا که وی در این سالها مشغول مشاوره به رییس  جمهور سابق و افتخار و آرامش از وضعیت موجود بوده است و مردم و کشور در گلستان و بوستان بوده است و تنها چهار سال است که گرانی و بیکاری و تورم و اعتیاد و ... بوجود آمده است!

نکته دیگر اینکه وی سپس در صحبتهایش از دکتر؟؟ خاتمی تقدیر و تشکر کرد و آنگاه بعد یادش افتاد که باید از شهدا و جانبازان هم یادی کند و به آنها هم سر تعظیم فرو آورد! هاشمی رفسنجانی دیگر شخصیتی بود که در سخنان میر حسین بطور جدی مورد تقدیر قرار گرفت و با نام امیر کبیر و به کام هاشمی باز هم این دولت نهم بود مورد هجمه قرار می گرفت!! میر حسین در سخنان خود هیچ گونه راهکاری برای مهار خطرات پیش روی کشور بیان نکرد و فقط و فقط انتقاد کرد آن هم نه مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری بلکه شبیه یک انسان عامی و بحثهایی که انسان در اتوبوسها می شنود! سخنان بدون استناد و آمار میر حسین در سخنان ابتدایی خود بیان گر این نکته است که گویا قرار نیست جو اخلاقی و منصفانه که مورد نظر رهبر معظم انقلب می باشد هنوز حکم فرما باشد. رهبر انقلاب در کردستان نامزدها را از بیان مطالب خلاف واقع منع کردندو فرمودند وضعیت کشور رو به پیشرفت است و بسیاری از مطالبی که نامزدها می گویند خلاف واقع است! میرحسین که از تورم 25 درصدی آشفه به نظر می رسید وآن را خطر بزرگ کشور می داند نگفت که آیا مشاوره های وی به دولت هاشمی سبب تورم 50 درصدی شده است؟ و آن روز چرا فریاد نکشید که آقایان امام با گران کردن سیگار هم مخالف بود و شما تورم را به 50 درصد رسانده اید!! میر حسین نگفت چگونه است در زمان جنگ که بحرانی ترین حالت کشور است امام دم از مدیریت جهانی میزند اما اینک ما به خاطر کمی مشل اقتصادی باید دست از حمایت لبنان و فلسطین برداریم؟

میر حسین که در سخنان خود از اراک بعنوان یک استان!!!! صنعتی نام برد به جز کلی گویی سخن دیگری نداشت. وی با تشکر از مردمی که در سفرهای استانی وی به پیشواز او می آمدند تشکر کرد و گفت من پول نفت در آستین نداشتم که به شما بدهم و ماشینی هم نداشمت تا دنبال شما بفرستم تا به استقبال بیایید و خودتان آمدید . شاید وی کنایه ای به سفرهای استانی دولت نهم زده باشد و اتهام و توهینی که اصلاح طلبان این چند وقته نثار مردم می کرده اند را باز تکرار کرده باشد که اسقبالهای بی نظیر مردم از دولت به خاطر ناهار و پرتقال  و سیب زمینی بوده است و مردم  با این چیزها به استقبال می آیند!! البته میر حسین نگفت حمایتهای سازمان نفتی مجاهدین انقلاب و کارگزاران از وی چگونه است؟؟

باید  منتظر سخنان میر حسین در ادامه روزهای تبلیغات باشیم تا مشاهده شود وی غیر از تخریب دولت نهم صحبت دیگری هم دارد؟؟  



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]

    مهدی کروبی در هنگام ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری بسیج را به دو دسته 60 درصدی و 40 درصدی تقسیم کرد و گفت: به برادر محترم با کمال ادب و احترام عرض می‌کنیم؛ 60 درصد بسیج به معنای عام مردم، آزاد هستند و 40 درصد برای کل نیروهای مسلح است که موظف بوده به جبهه بروند، چندین هزار نفر اقشار مختلف مردم در جبهه به جنگ رفتند و شهید شدند، آن‌ها هم بسیجی بودند اما امروز جنگ نیست و بسیج زیر نظر نیروی مسلح و سپاه که افتخار ملت و برآمده از آن است، اداره می‌شود، اینها در اختیار نیروی مسلح‌اند و معنا ندارد وارد عرصه‌ انتخاباتی شوند

    کروبی با ابیان اینکه از سال 41 بسیجی بوده استًً!! به این مطلب که آیا او نیز از بسیجیان تحت نظر سردار جعفری است یا نه اشاره ای نکرد! البته وی در ادامه خطاب به فرمانده بسیج گفت: بسیج یک نوع است و آن هم زیر نظر شماست!! وی با این حال توضیح نداد چطور یک بسیجی به نام آقای کروبی که سابقه 47 سال عضویت در بسیج !! دارد می تواند حزب تشکیل بدهد و کاندید رییس جمهور هم بشود و آیا این امر تخلف نیست؟ اگر بسیج یک نوع است و آن هم زیر نظر سردار جعفری است چطور آقای کروبی خود را بسیجی می داند اما جز قوای مسلح نیست؟ شاید آقای کروبی خود را هنوز هم جز آن 60 درصد آزاد بسیج می داند و حرف اول خود را قبول ندارد که آن تقسیم بندی فقط برای جنگ است. چرا که مقام معظم رهبری  در سال 86 فرمان بسیج دهها میلیونی را دادند که با این حساب نه تنها 60 درصد بلکه بیش از 80 درصد بسیج آزاد هستند مانند بسیج دانشجویی بسیج دانش اموزی بسیج اساتید و همان بسیجی که آقای کروبی 47 است عضو آن است! توجه شود امام دستور بسیج 20 میلیونی را دادند و اینک امام حی و ولی زنده فرمان بسیج دهها میلیونی را صادر میکنند.

    جناب کروبی از یک سو سخنان سردار جعفری را مورد هجمه قرار می دهند و با استهزا  عالیترین عضو سپاه را کودک خطاب می کند و در عین حال می گوید قصد تخریب سپاه را ندارم!! و از سوی دیگر سخنان سردار جعفری را به گونه ای دیگر تکرار می کند!! یک بام و دو هوا!!



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]

    بسیج و سیاست»
    88/2/20 1:44 ص

    سردار عزیز جعفری که همزمان فرماندهی سپاه و بسیج را به عهده دارد در سخنانی اعلام کرد بخش غیر نظامی بسیج حق دخالت در سیاست را دارد. سخنان فرمانده سپاه سخنان نو و تازه ای نبود اما با این حال روزنامه اعتماد ملی و روزنامه اعتماد علیه این سخن سردار تاختند و به این بهانه باز هم به بسیج حمله کردند.

    حضرت امام در وصیت نامه خود از سازمان ارتش و سپاه و بسیج خواسته است تا وارد مسائل حربی نشوند و از داخل شدن نظامیان به این گونه عرصه ها انها را بر حذز داشته است.

    وصیت‌ اکید من‌ به‌ قوای‌ مسلح‌ آن‌ است‌ که‌ همان‌ طور که‌ از مقررات‌ نظام‌، عدم‌ دخول‌ نظامی‌ در احزاب‌ و گروهها و جبهه‌ها است‌ به‌ آن‌ عمل‌ نمایند؛ و قوای‌ مسلح‌ مطلقاً، چه‌ نظامی‌ و انتظامی‌ و پاسدار و بسیج‌ و غیر اینها، در هیچ‌ حزب‌ و گروهی‌ وارد نشده‌ و خود را از بازیهای‌ سیاسی‌ دور نگه‌ دارند. در این‌ صورت‌ می‌توانند قدرت‌ نظامی‌ خود را حفظ‌ و از اختلافات‌ درون‌ گروهی‌ مصون‌ باشند. و بر فرماندهان‌ لازم‌ است‌ که‌ افراد تحت‌ فرمان‌ خود را از ورود در احزاب‌ منع‌ نمایند. و چون‌ انقلاب‌ از همة‌ ملت‌ و حفظ‌ آن‌ بر همگان‌ است‌، دولت‌ و ملت‌ و شورای‌ دفاع‌ و مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ وظیفة‌ شرعی‌ و میهنی‌ آنان‌ است‌ که‌ اگر قوای‌ مسلح‌، چه‌ فرماندهان‌ و طبقات‌ بالا و چه‌ طبقات‌ بعد، برخلاف‌ مصالح‌ اسلام‌ و کشور بخواهند عملی‌ انجام‌ دهند یا در احزاب‌ وارد شوند که‌ ـ بی‌اشکال‌ به‌ تباهی‌ کشیده‌ می‌شوند ـ و یا در بازیهای‌ سیاسی‌ وارد شوند، از قدم‌ اول‌ با آن‌ مخالفت‌ کنند. و بر رهبر و شورای‌ رهبری‌ است‌ که‌ با قاطعیت‌ از این‌ امر جلوگیری‌ نماید تا کشور از آسیب‌ در امان‌ باشد.

    با دقت در کلام امام مشخص می شود آنچه در کلام امام خیلی بدان تاکید ورود به احزاب و گروههای سیاسی است در ثانی کسانی که عضو قوای مسلح باشند اما آیا اکنون همه بسیج عضو قوای مسلح هستند؟ آیا منظور امام این است که نظامیان حق اظهار نظر سیاسی و تحلیل و تبیین مسائل را هم ندارند؟ در ادامه قصد دارم به این سوالات پاسخ دهم..

    اولا این تمام کلام امام نیست و نباید  به کلمات امام نومن ببعض و نکفر ببعض نگریست علاوه بر آنکه سخنان امام و ولی زنده را نیز باید  در این زمینه بررسی نمود.

    بعنوان نمونه در بند میم همین وصیت نامه آمده  است " مردم‌ و جوانان‌ حزب‌اللهی‌ اگر برخورد به‌ یکی‌ از امور مذکور نمودند به‌ دستگاههای‌ مربوطه‌ رجوع‌ کنند و اگر آنان‌ کوتاهی‌ نمودند، خودشان‌ مکلف‌ به‌ جلوگیری‌ هستند. خداوند تعالی‌ مددکار همه‌ باشد."

    آیا طبق این بند هر جوان حزب اللهی وظیفه دارد به تنهایی و به استناد این بند وصیت نامه در برابر منکرات مسئولین بایستد؟ همین آقایان دوم خردادی چقدر به این بند وصیت نامه تاختند و در دورانی که مطبوعاتشان پایگاه دشمن بود با همین بند امام را تخطئه کردند؟ البته آن زمان موسسه نشر آثار امام هیچ احساس وظیفه ای نمی کرد تا پاسخوی این حملات باشد و نگرانی خود را از انحراف در خط امام اعلام کند!!

    حضرت امام در پیامی که آذز سال 67 به بسیج صادر نمودند افق روشنی را برای این سازمان تعریف کردند در آن پیام مبارک ایشان ضمن لزوم تشکیل بسیج طلبه و دانشجو وظیفه تعیین چارچوبهای اصیل اسلام ناب را به عهده این دو قشر می گذارد و از بسیج می خواهد با تحجر و پولپرستی و استکبار مبارزه کند. در این پیام ایشان تاکید میکنند کشوری که بیست میلیون جوان دارد باید  20میلیون تفنگدار داشته باشد اما با این حال بسیج را متعلق به همه جهان اسلام می داند و به تشکیل هسته های مقاومت بسیج جهانی اسلام تاکد دارند و می نویسند حضور شما در صحنه ها موجب می شود که ریشه ضد انقلاب در تمامی ابعاد ازبیخ وبن قطع گردد. من دست یکا یک شما پیشگامان رهایی را می بوسم و می دانم که اگر مسئولین نظام اسلامی ازشما غافل شوند به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت. بعد از رحلت حضرت امام بسیج شاکله دیگری به خودت گرفت و بسیج گروهها و اصناف مختلف مثل بسیج اساتید بسیج فرهنگیان بسیج دانش آموزی بسیج دانشجویی بسیج بازار  بیسیج مهندسین  وحتی در مجلس هفتم بسیج نمایندگان مجلس نیز تشکیل شد. لذا قشر عظیمی از مردم در جاهای مختلف عضو بسیج شدند. علاوه بر همه اینها در سال 86 مقام معظم رهبری در 5 آذر در جمع بسیجیان فرمان تشکیل بسیج دهها میلیونی را دادند و بر همین اساس بسیاری از تغییرات در سپاه و بسیج شکل گرفت. با این توضیحات آیا می توان فرض کرد رهبر فرمان تشکیل بسیج دهها میلیونی بدهد و معنایش این باشد که دهها میلیون نفر از مردم کشور کار سیاسی نکنند؟ میخ واهم بگویم با این تعریف جدید از بسیج جتی می توان عضو حزب بود بسیجی بود! چناننچه هنگامی مقابل آقای میر حسین موسوی فریاد می زنند توپ تانک بسیجی ... ایشان می گوید من خودم هم بسیجی هستم و این شعار مرا می رنجاند و به من بر میخورد!!! البته مشخص است نیروهای سازمانی نیروی مقاومت که در واقع جز سپاه هستند و حقوق بگیر هستند و فی الجمله مشخص است چه کسانی هستند طبق وصیت نامه امام باید عمل کنند اما قشر عظیمی از بسیجیان از آن دایره جدا هستند و حتی می توانند خود کاندید ریاست جمهور شوند!!



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]

    درخبرها آمده است برخی از خانمها قصد کاندیداتوری برای انتخابات  دهمین دوره ریاست جمهوری را دارند.  در هر انتخاباتی همیشه برخی از اشخاص که داعیه دفاع از حقوق زنان را دارند بحث ریاست جمهوری زنان را مطرح می کنند فارغ از هر نظر دیگری با مراجعه به قانون اساسی و سخنان رهبر انقلاب متوجه می شویم طبق قانون اساسی موجود رییس جمهور شدن زن در ایران خلاف قانون است. از این رو رد صلاحیت زنان توسط شورای نگهبان نباید باعث جار و جنجال گردد. البته اگر کسی داعیه دار تغییر قانون اساسی در این زمینه است بحث دیگری است.

    مقام معظم رهبری8/6/1384 در دیدار با هیات وزیران فرمودند:

    معناى شعار دولت اسلامى این است که ما مى‏خواهیم اعمال فردى، رفتار با مردم، رفتار بین خودمان، و رفتار با نظامهاى بین‏المللى و نظام سلطه‏ى امروز جهانى را به معیارها و ضوابط اسلامى نزدیکتر کنیم. این شعار، بسیار باارزش است؛ ان‏شاءاللَّه به این شعار پایبند بمانید و این تلاش را جدى‏تر، بى‏آسیب‏تر و واقعى‏تر کنید؛ چون گامى بلند خواهد بود در راه رسیدن به آن هدفها؛ و همان‏طور که عرض کردم، رسیدن به آن هدفها مردان خودش را مى‏خواهد. البته «مردان» که مى‏گوییم، به معناى «رجال» در قانون اساسى نیست؛ شامل خانمها هم مى‏شود؛ یعنى کسان و عناصر و کارگزارانِ خودش را مى‏خواهد. به قول شاعر، آن دو صد من استخوان را داشته باشند تا بتوانند این صد من بار را بردارند.

     با دقت در این سخنان مشخص می شود رجال در قانون اساسی فقط عنوان مردان را شامل می شود و اگر در قانون (اصل 115) شرایط کاندید ریاست جمهوری را رجال سیاسی و مذهبی ذکر کرده است خانمها را شامل نمی شود. و رجال در قانون اساسی یعنی مردان!!



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]
    حفظ آبروی مردم بویژه مومنان، از ارزش والایی در پیشگاه الهی برخوردار است. مطابق روایت: “المومن اعظم حرمه من الکعبه”(1) احترام مومن از احترام کعبه نیز بالاتر است. حفظ آبروی مومن بقدری اهمیت دارد که خداوند در پاره‌ای اوقات، خطاهای انسان مومن را از ملائکه نیز پوشیده می‌دارد. البته این هنگامی است که ما حدود الهی را شناخته و حقوق او را رعایت کنیم، تا پیش او وجیه و آبرومند شویم، آنگاه او آبروی ما را پیش فرشته‌ها هم حفظ می‌کند. اگر یک وقتی پای ما لغزید، نمی‌گذارد آن ملائکه هم بفهمند! چه رسد به دیگران، حتی وجود مبارک پیامبر اعظم؛ چه آنکه در روایت آمده است: وجود مبارک رسول گرامی(ص) نقل می‌کند که من به خدای سبحان عرض کردم در قیامت، بررسی اعمال امت مرا به من واگذار کن که اگر در بین آنها کسانی بودند، لغزشی داشتند، آبروی من پیش انبیای دیگر نرود. “ان علینا حسابهم”(غاشیه/26)، جواب آمد: “من اعمال برخی از اینها را خودم به عهده می‌گیرم، بررسی می‌کنم که حتی تو هم متوجه نشوی! که اگر اینها لغزشی داشتند، آبروی اینها پیش تو هم نرود”(2.)
    اینها همه نشان از اهمیت و ارزش بالای آبرو و حرمت مومن، بعنوان خلیفه خدا در زمین دارد. عزت و حرمت مومن از جانب حق تعالی به او عنایت شده است: “لقد کرمنا بنی آدم”(اسرا/70)  و همین امر سبب ارزش والای آن است، از این رو تعدی به آبروی دیگران جزء گناهان کبیره محسوب شده و از طرف خداوند وعده عذاب الیم داده شده است. در آیات قرآن ربا بعنوان جنگ و محاربه با خدا و پیامبر تعبیر شده است، اما با این حال در روایت نبوی آمده: “ربا هفتاد و سه قسم است ... و بدتر از همه رباها، تجاوز به آبروی مسلمان است”(3.)
    در آموزه‌های اسلامی، حقوق بشر و حق الناس تنها در جسم و جسد و اموال او خلاصه نمی‌شود و حفظ آبرو در کنار حفظ مال و جان دارای اهمیت است. پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: “همه چیز مسلمان، از مال، آبرو و خونش بر مسلمان دیگر حرام است و حتی می‌توان در برخی موارد از مال و جان گذشت تا آبرو و حیثیت مومنی حفظ شود”(4) و نیز از حضرت علی (ع) روایت شده: “مال خود را به کسی که برای تو از آبرویش (مایه) گذاشته است، ارزانی دار، زیرا هیچ چیز با بخشیدن آبرو برابری نکند”(5.) امیرمومنان (ع) مقدار پنج وسق (حدود پنج بار) خرما برای مردی فرستاد. آن مرد شخصی آبرومند بود و از کسی تقاضای کمک نمی‌کرد، شخصی در آنجا بود به حضرت گفت: “آن مرد که تقاضای کمک نکرد، چرا برای او خرما فرستادی؟ به علاوه یک وسق برای او کافی بود. حضرت به او فرمود: “خداوند امثال تو را در جامعه ما زیاد نکند، من می‌دهم، تو بخل می‌ورزی، اگر من آنچه را که مورد حاجت او است، پس از درخواست او به او بدهم، چیزی به او نداده‌ام، بلکه قیمت آبرویی را که به من داده، به او داده‌‌ام. اگر صبر کنم تا او درخواست کند، در حقیقت او را وادار کرده‌ام که آبرویش را به من بدهد، آن رویی را که در هنگام عبادت و پرستش خدای خود و خدای من، به خاک می‌ساید.
    متاسفانه بعضا شاهد هستیم که در جامعه اسلامی، به این مهم چندان توجهی نمی‌شود. گاهی مشاهده می‌شود که بعضی افراد برای لگد کردن سهوی کفشی به این خاطر که حق‌الناسی بر گردنشان نماند، از صاحب کفش تقاضای عفو می‌کنند، اما به راحتی آبروی دیگران را لگدمال می‌کنند و اصلا احساس گناه نمی‌کنند. به عنوان نمونه، در یک هیات مذهبی و در جمعی که متشرع به آداب دینی هستند، شخصی بعد از تلاوت قرآن بدون توجه و التفات، قرآن را روی زمین می‌گذارد، در این حال شخصی که داعیه احترام به کلام خدا و کتاب وحی دارد، با لحنی توهین‌آمیز و عباراتی سخیف، شخص خاطی را مورد عتاب قرار داده و قرآن را از روی زمین بر می‌دارد و آن شخص را در میان جمع، تحقیر می‌کند و به خیال خود با آن رفتار، از ساحت قرآن دفاع نموده است، در حالی که روح مومنی را آزرده و آبروی وی را خدشه‌دار کرده است و متوجه نیست که اگر قرآن دارای مقام و منزلت است، آبروی مومن نیز ارزشی والا دارد. امید است افراد جامعه با عنایت به جایگاه والای مومن و ارزش و اهمیت بالای حفظ آبروی مومن، بیش از پیش نسبت به این مهم اهتمام ورزند.
    پی‌نوشتها در دفتر روزنامه موجود است.

                        روزنامه رسالت، ش.6669، ص.6                 مهدی عامری     



  • کلمات کلیدی : اخلاق

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]
    <   <<   31   32   33   34   35   >>   >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی