گروه فرهنگی - رجانیوز: «موسسه طلوع» که در سال 92 فعالیت علمی و آموزشی خود را آغاز کرد، در مدتی کوتاه به یکی پایگاههای مهم نیروهای انقلاب اسلامی به منظور ارائه مطالب تحلیلی و تبیین مسائل روز مبتنی بر اهداف انقلاب اسلامی تبدیل شده است؛ پایگاهی که هم اکنون دارای یک هیات علمی قوی شامل اساتید و بزرگان حوزههای مختلف علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم اقتصادی است و به یک شبه دانشگاه انقلابی بدل شده است.
به گزارش رجانیوز، دکتر «وحید یامینپور»، اگر چه در دانشگاه به تدریس رشته حقوق اشتغال دارد، ولی مطالعات جدی را نیز در زمینه تاریخ و تمدن غرب و تئوریهای نوین علم ارتباطات داشته است که همین مطالعات در کنار سابقه اجرای برنامههای پربیننده سیاسی و فرهنگی در رسانه ملی سبب شده تا نظرات قابل تاملی در باب الزامات فعالیتهای رسانهای داشته باشد.
دکتر وحید یامین پور در درسگفتار «دغدغه های فرهنگی و رسانه ای در دوران پسااستعماری» که در ترم اخیر موسسه طلوع حق ارائه کرد به بیان این نکات پرداخته است. در ادامه رجانیوز گزارش مختصری از جلسه دوم این درس گفتار را منتشر میکند. همچنین علاقمندان جهت دسترسی به فایل صوتی کلاسها میتوانند به آدرس Toluehagh.ir مراجعه نمایند.
دغدغههای فرهنگی و رسانهای در دوران پسااستعماری
اجمالا ما جلسه قبل راجع به قلمرویی که قرار است در مورد آن صحبت کنیم، بحث کردیم در مورد ارتباطات بین الملل غیر ملموس که به آن دیپلماسی عمومی گفته میشود صحبت کردیم.
دیپلماسی علمی است که روابط دولتها با آن تنظیم میشود ولی دیپلماسی عمومی دانشی است که رابطه? دولتها با ملتها، یا ملتها با ملتها تنظیم میشه و ابعاد غیرملموس دارد.
نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]