سفارش تبلیغ
صبا ویژن







بر گرقته از وبلاگ حاج رضا

هوالمحبوب

به یاد حاج احمد متوسلیان

با ذکر این خاطره  فقط یادی می کنم از این فرمانده شجاع

یادش بخیر قرار بود یک عملیات بزرگ روی پاسگاه توتمان عراق انجام شود البته این عملیات یک عملیات فریب بود که بعدها مشخص شد هدف عملیات گرفتن دزلی بود دو سه هفته بود بچه ها را تمرین می داد من توی واحد اطلاعات و بررسی ها بودم تازه 17 سالم شده بود حاج احمد می گفت تو نمی تونی پا به پای بچه ها بیایی اما من به خودم خیلی مطمعن بودم تقریبا دو سه سالی بود که کونگ فو کار می کردم برای خودم یک رزمی کار خوب بودم هر روز صبح تو مریوان پا می شدم می رفتم تو ارتفاعات تمرین می دویدم بالاخره سعی می کردم خودمو برای عملیات اماده کنم شب عملیات رسید من اسلحه ژ3 خودم را دستم گرفتم لباس رزم رو پوشیدم و مهمات کافی هم دور کمرم ردیف کردمو رفتم پشت یک وانت تویوتای شاسی بلند گوشه گوشه نشستم تا حاجی منو نبینه فقط شهید محمد توسلی معاون حاجی منو دید خندید و رفت حاجی همه نیروها را سوار خودروها و کامیونها کرد خدا خدا می کردم منو نبینه و عازم عملیات بشم هوا تاریک بود اصلا فکر نمی کردم حاجی متوجه من بشه یکدفعه دیدم یکی از پشت یخه پیراهن منو گرفت گفت بیا پایین ببینم اشکم دراومده بود حاج احمد بود گفتم حاجی به خدا اماده هستم تمرین کردم حاجی با اون عصبانیت همیشگی که توش محبت هم دیده می شد گفت نه برادر علیرضا نمی تونی بیایی راه خیلی طولانی است خیلی پیاده روی داریم نمی تونی و دست و پاگیر می شی هر چی گفتم حاجی من تمرین کردم گوش نداد و خداحافظی کرد و رفت اون شب با یک حال زاری به ساختمان خودمون برگشتم حالم خیلی بد بود حسابی گریه کردم بعدا وقتی بچه ها از عملیات برگشتند و مسافتی را که رفته بودند را برایم گفتند واقعا فهمیدم من تحمل این راه را نداشتم و حاج احمد کار درستی را کرده بود که منو نبرده بود اون برای اون عملیات بهترین و زبده ترین نیروها را برده بود از زیر پای دمکراتهای ایرانی با کمک دمکراتهای عراقی عبور کرده بود در مرحله دوم عملیات بود که دزلی دز تسخیر ناپذیر ضدانقلاب با کمترین تلفات به تصرف سپاه در امد یادش همیشه در ذهنم زنده است و امیدوارم روزی حاج احمد این فرمانده شجاع به سلامت به ایران اسلامی بازگردد.

حاج احمد متوسلیان

پاکسازی یکی از مناطق در دست ضدانقلاب 59



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    امروز شنونده سخنِ زیبایِ رئیس‌جمهور بودم؛ سخن‌هایِ شیرینی که کامم را تلخ کرد!

    آقای روحانی گفت: «قوه قضاییه از دیدگاه قانون اساسی قوه مستقلی است و قضات با استقلال به داوری می‌پردازند و هیچ قوه و صاحب نفوذی نمی‌تواند و نباید در داوری عادلانه آن‌ها تأثیر بگذارد و دولت وظیفه خود می‌داند که به دستگاه قضایی کشور که مسئولیت بسیار سنگین و حساسی به دوش دارد، کمک کند.»*

    اما آیا روا است که رئیس دولت نداند که دولتش به نام او حرمت دستورات قضایی را می‌شکند؟

    همین دیروز معاون قضایی دادستان کل کشور برای چندمین بار* خبر از نقض دو دستور قضایی توسط دولت* داد؛ دستوراتی که بر پایه قانون و برای جلوگیری از نقضِ بیشترِ حریمِ خصوصی و حقوقِ شهروندیِ شهروندانِ ایران اسلامی در محیط نرم‌افزارهایِ صهیونیستیِ «واتس‌اَپ» و «اینستاگرام» به‌دستِ مقام قضایی انشاء شده و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به نام رئیس‌جمهور* از انجام آن‌ها سر باز می‌زند.

    اکنون‌که هم سخنگوی قو?‌قضاییه از نافرمانی وزیر ارتباطات سخن گفته* و هم دادستانی کل کشور عدم اجرای دستورات را تائید کرده است*، باید منتظر ماند و دید رئیس دستگاه قضا که صراحتاً می‌گوید: «قاضی در مقام صدور، اجرا و پیگیری حکم باید مستقل باشد» و «استقلال هزینه‌بردار است اما من از استقلال قاضی حمایت می‌کنم تا حکم عادل بدهد و از استقلال قضا در همه انحاء و مواطن در دیوان عالی، دیوان عدالت اداری و محاکم دادگستری نیز حمایت می‌کنم و باید این‌ها با برنامه استقلال باشند تا مجموعه به جلو برود.»* با متخلفین از قوانین جمهوری اسلامی ایران چه برخوردی خواهد کرد و چگونه از ارج و آبروی دستگاه قضا دفاع می‌کند؟/...



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

    قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَی وَ فُرَادَی*

    «مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقط? شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت -ارواحنافداه- است»*. از طرفی «در دنیای اسلام، جوانان عصر ارتباطات و عصر اینترنت که با مسائلِ دور از محیط خود بهراحتی میتوانند ارتباط بگیرند، دنبال این هستند که درباره? مسائل انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی و درباره? معمار این بنای عظیم، مطالب بیشتری بدانند»*؛ در نتیجه از جمل? مهمترین تکالیف همه ما «استفاده حداکثری از فضای‌مجازی به‌منظور ارتباط و همکاری وسیع و هدفمند با ملت‌ها، خصوصاً ملل مسلمان، در جهت ترویج و تحقق گفتمان انقلاب اسلامی» و «برنامه‌ریزی برای گسترش هدفمند ارتباطات و همکاری‌های جهانی با ملت‌ها اعم از نخبگان و توده مردم از طریق فضای‌مجازی در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی»است.

     در این راهِ روشن «نکته‌ای که وجود دارد این است که نظام اسلامی با مبارزه به‌وجود آمد، بدون مبارزه این نظام تحقق‌پذیر نبود؛ همه? آرزوهای بزرگ در دنیا همین‌جور است. حفظ نظامو پایداری نظام هم با مبارزه به‌وجود آمد؛ اگر مبارزه? مردم نبود، اگر مبارزه? امام نبود، اگر مبارزه? مسئولان در میدانهای مختلف نبود، این نظام باقی نمیماند و از بین میرفت»*؛ پس «کار من و شما ادامه? آن مبارزه است، و بدون مبارزه»* نمیتوانیم «به آن هدفها دست پیدا»* کنیم، پس «تا بانگ لااله‌الاالله و محمد رسول‌اللّه بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست و تا مبارزه در هر جای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم»* ، البته «مبارزه? صمیمی، جدی و خردمندانه»*.

    خدای والا هم مژده داده است «که اگر مبارزه کنید، اگر صبر کنید، اگر به خدای متعال توکّل کنید، در جایی که گمان آن را نمیبرید و امید آن را ندارید، به شما قدرت خواهیم داد.»* ...

    از 17 اسفند 1390 چند سال می‌گذرد؛ در این روز، به عناوین بسیاری از مقامات کشور، عنوان تازه‌ای افزوده شد و امام خامنهای فرمان تأسیس «شورای عالی فضایمجازی»* در برترین تراز را صادر فرمودند.

    گفتار امام بارها گفته و بازگفته شده است که «فضایمجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد»* و «اداره فضای مجازی کشور نیازمند حرکتی انقلابی است»*؛ گرچه علی‌الظاهر چشم‌داشتن به درک این پیام برجسته توسط مسئولان کشور، دور از انتظار است.

    این بی‌توجهیِ درآورِ مسئولان، انگیزه شد «جوانان مؤمن و انقلابی»* همزمان با زادروز نجات‌بخش بشریت «اراده»* کنند، جبهه «انقلاب اسلامی»* در فضای‌مجازی را با آرمانِ ایجادِ دگرگونی بنیادین در زیرساخت‌ها و محتوای فضای‌مجازی و «گفتمان‌سازی»* و پیگیریِ نهضتِ «مطالبه»* بر محور فرمان‌های امام خامنه‌ای، پایه‌ریزی کنند.

    این جبهه پس از «مرزبندی صحیح و صریح با جبهه? دشمن»* مأموریتهای خود را در «مواجهه فعال و مبتکرانه» با «جبهه? پرقدرت غربی»* و «جبهه? استکبار»* و    

     «جبهه فرهنگیِ دشمن و تهاجم نوبه‌نو و سازمان یافته از سوی دشمن»* تعریف می‌کند و با «حضورقوی وهدفمند» «درمجامع وسازمانهای جهانی وایجادائتلاف قوی مرکب ازملت‌هاودولت‌هادرجهت کاهش حاکمیت قدرت‌های بزرگ درعرصه اینترنت وبه وجودآمدن بسترعادلانه                واخلاقی برای استفاده ازاین ابزار توسط همه ملت‌هاودولت‌هاوهمچنین تأمین حقوق ملت ایران دراین عرصه»  اقدام خواهد کرد.

    اهداف جبهه انقلاب اسلامی در فضایمجازی بدین شرح است:

    1/ مواجه فعال و مبتکرانه و حضور خلاقانه در فضای‌مجازی، از نظر فنی و محتوایی.

    2/ به حداقل رساندن اتکای فنی کشور به کشورهای دیگر در فضای‌مجازی از طریق تولید سیستم‌عامل بومی و طراحی سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مناسب دیگر.

    3/ کاهش مراجعه کاربران ایرانی به اینترنت جهانی از طریق اجرای شبکه ملی اطلاعات، آی پی تی وی، آی پی مدیا و پروژه‌های دیگر و راه‌اندازی و تقویتِ جایگزین‌های مناسب برای سرویس‌های خارجی از جمله راه‌اندازی یا تقویت حداقل یک موتورجستجو و چندین سرویس ایمیل قوی و قابل رقابت با نمونه‌های مطرح خارجی.

    4/ آموزش عمومی، فرهنگ‌سازی و هشیارسازی مردم در مورد مخاطرات فضای‌مجازی از طریق تولید تارنماهای آموزشیِ قوی و جذاب و اقدامات متناسب دیگر.

    5/ مقدم داشتن محتوا نسبت به زیرساخت‌ها و تولید وسیع و زاینده محتوای مفید در فضای‌مجازی.

    6/ استفاده حداکثری از نیروها و تشکل‌های مردمیِ حزب‌اللهی با هدف استفاده از فرصت‌های فضای‌مجازی و ایجاد باشگاه‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های عمومی و تخصصی.

    7/ مسلط کردن کشور بر دروازه‌های ورودی و خروجی فضای‌مجازی، به نحوی که امکان ارتباطات رمز شده و دور زدن سامانه فیلترینگ کشور وجود نداشته باشد.

    8/ دستیابی به بالاترین سطح از امنیت و سلامت در فضای‌مجازی از طریق تولید سامانه ضدبدافزار بومی و تقویت و بالا بردن سرعت و دقت سامانه‌های پالایش محتوای مضر.

    9/ در نظر گرفتن شرایط جنگ فرهنگی از طریق تولید بازی‌های رایانه‌ای قوی و جذاب و حاکم کردن روحیه جهادی و گسترش تعامل و هم‌افزایی در میان نهادها و فعالان فضای‌مجازی.

    10/ صیانت از زیرساخت‌های حیاتی در برابر حملات اینترنتی و جلوگیری از نقض حریم خصوصی و سرقت اطلاعاتِ کاربران.

    11/ ارتباط و همکاری با ملت‌ها از طریق ایجاد گروه بزرگ و قوی از پایگاه‌های خارجیِ هماهنگ با سیاست های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های گوناگون به ویژه عرصه فرهنگی.

    12/ ایجاد ائتلاف قوی از ملت‌ها و دولت‌های جهان با هدف تشکیل سازمان جهانی اینترنت و از میان بردن انحصار آمریکا در فضای‌مجازی.

    عملا و بصورت بالقوه تمامی «مراکز و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، خبری و اینترنتی»* و «تشکلهای مردمیِ»* «علمی، فرهنگی و سیاسیِ»* «عدالتخواه»* و «انقلابی»* به صورت همه‌گیر، تارنماها و دفترهای جبهه انقلاب اسلامی در فضای‌مجازی هستند و «آحاد مردم»* و «مظلومین عالم»* خصوصاً هرکس که «با ظالم نمیسازد و از مظلوم دفاع میکند»* عضو این جبهه شمرده می‌شود/.

     

    جبهه انقلاب اسلامی در فضای‌مجازی



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    جبهه وبلاگی غدیر  منتشر کرد

    گروه پایگاه تحلیلی فصل انتظار حمایت مینماید

    بسم‌الله الرحمن الرحیم


    به نام او که هر روز سعی در حرکت به سمت او میداریم..به سمت خدا

    دستور خداوند به امر به معروف و نهی از منکر

    ولتکن منکم امه یدعون الی الخیر و یأمرون بالمعروف وینهون عن المنکر و أولئک هم المفلحون آل عمران/ 104) قرآن با لام تاکید دستور می دهد که باید عده ای مردم را به کارهای خیر دعوت و امر به معروف و نهی از منکر کنند و آن گاه اینان راستگارانند و در نتیجه جامعه را به راستگاری می کشانند. زیرا این دو کار راه نجات را بیان کرده و مانع را نیز از راه پیشرفت برطرف می سازد.

    کلام رهبر معظم ،امام خامنه ای:
    ما صدا و سیما را عمده‌ترین مرکز هدایت فکرى میدانیم. اینکه امام گفتند دانشگاه بزرگ کشور است، نخواستند تعارف کنند؛ حقیقتاً همین جور است؛ یک دانشگاه بزرگ است. ما میخواهیم از این قله، از این سرچشمه، زلال معارف درست الهى و انسانى و سیاسى و درسهاى گوناگون زندگى به سمت مردم سرازیر شود
     1389/4/12

    برنامه سمت خدا که این روزها بنا به درخواست مکرر اُمّت مؤمن و انقلابی ایران علاوه بر پخش در ساعات معمول خود تنها توانسته چند دقیقه‌ی محدود از ساعات پربیننده شبانگاهی شبکه سه سیما را به‌سختی از آن خود کند را همه می‌شناسند. در برنامه‌های تلویزیونی معمولاً مجری و کارشناسان برنامه شهرت عمومی کسب می‌کنند و از این رهگذر مردم آن‌ها را در کوی و برزن مورد تفقد و محبت خویش قرار می‌دهند، اما عوامل پشت‌صحنه برنامه خصوصاً کارگردان و تهیه‌کننده که بار و فشار اصلی بر روی دوش آن‌ها است و مشقت مدیریت همه شاخصه‌ها را بر عهده‌دارند همیشه در گمنامی بسر می‌برند، سید عبدالمجید رکنی یکی از همین تهیه‌کنندگان به‌واقع مخلص و دلسوز است که می‌توان او را انقلابی‌ترین مدیری دانست که در عرصه فرهنگ و صداوسیما در حال تلاش برای اجرای رساندن برنامه روزانه به امت مؤمن ایران است.

    تلاش‌های این تهیه‌کننده انقلابی و همراهی کارشناسان متعهد و خوب برنامه در کمتر از چهار ماه به ثمر نشسته و نشان داد که امربه‌معروف و نهی از منکر همیشه در جامعه تأثیر می‌گذارد، این مجموعه متعهد توانستند تا دستور لغو تبلیغات مسموم و طمع زا را از جناب آقای ضرغامی مدیر محترم رسانه ملّی در برنامه‌های کودک اخذ کنند و لبخند بقیه‌الله را از آن خود کنند.

    سازوکار اجرایی در صداوسیما به این نحو است که برنامه‌ها یک دوره 90 روزه برای پخش رادارند و برای ادامه کار می‌بایست مجدداً مجوز را از مدیر شبکه مربوطه اخذ کرد. اکنون دوره 90 روزه مجوز برنامه سمت خدا که تهیه‌کنندگی آن به نام جناب آقای رکنی ثبت‌شده است رو به اتمام است و می‌بایست برای دور آتی مجدداً مجوز را تمدید کرد. اما مدیر محترم شبکه سه سیما به دلایلی که اکنون بر ما روشن نیست تمایلی به تمدید این مجوز به نام آقای رکنی ندارد و درصدد جایگزینی ایشان با شخص دیگری است. از همین منظر است که جناب حجت‌الاسلام میرباقری و عالی با ایشان مذاکرات طولانی‌ای را برگزار کردند که شاید رأی ایشان تغییر کند. اما ایشان به این دو بزرگوار فرموده در صورت عدم حضور هر پنج کارشناس (به دلیل اعتراض) در سری آتی، ما برنامه را با افراد جدیدی ادامه خواهیم داد! اما با تمدید حکم آقای رکنی موافقت نمی‌کنم.

    در اینجا متن نامه حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری خطاب به ریاست محترم سازمان صدا و سیما

    ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی

    جناب آقای مهندس ضرغامی

    سلام علیکم

    با احترام و در جهت تحقق بیانات مقام معظم رهبری در شروع سال جدید در حرم مطهر رضوی که عموم دلسوزان عرصه فرهنگ کشور را موظف به نقد منصفانه نسبت به دستگاههای فرهنگی کشور نمودند ، مواردی را که در برنامه چهاردهم اسفند سال گذشته به صورت شفاهی  از حضرتعالی و سایر مدیران دلسوز و متدین رسانه ملی درخواست کرده بودم و به لطف الهی درخواست این حقیر مورد حمایت جمع کثیری از مردم متدین ، دلسوز و انقلابی کشور و عموم بینندگان برنامه سمت خدا واقع گردید به صورت مکتوب و طی این نامه مجددا به حضورتان عرض می نمایم و امیدوارم که همه ما در مسیر تبدیل رسانه ملی جمهوری اسلامی به دانشگاه مورد نظر امام راحل ( قدس سره ) گام موثری برداریم :

    1 – پخش مسابقاتی که در آنها جوایز چند میلیونی و غیر معمول به شرکت کنندگان داده میشود مخالف نظر صریح مقام معظم رهبری در دیدار یازدهم آذر ماه 1383 با مدیران رسانه ملی میباشد که در آن جلسه که حضرتعالی نیز حضور داشتید معظم له از برگزاری این مسابقات و اختصاص جوایز کلان با هر دلیل و توجیهی نظیر ترویج علم اظهار نارضایتی کرده اند  ، بر همین اساس ضروریست این گونه مسابقات که برخی از آنها جز دامن زدن به پدیده زشت مصرف گرایی ثمره عملی دیگری ندارد به سرعت از آنتن سیمای جمهوری اسلامی کنار گذاشته  شود و انشاالله رسانه ملی به الگویی برای حذف این گونه تبلیغات ناصحیح از بقیه شرکتها نظیر بانکها و تلفنهای همراه نیز بدل گردد و در این مسیر مسابقات تلفنی نوینی که اخیرا در شبکه های مختلف مرسوم گردیده و درآمدهای آنها نیزمحل تامل است  مورد بازنگری جدی و دقیق قرار گیرد.

    2 – پخش آگهیهای تجاری ، قبل ، بعد و حین برنامه های کودک طبق نص صریح بند 2570 سیاست های تولید ، تامین و پخش سازمان صدا و سیما  ، مصوب سال 1383ممنوع میباشد ، لذا از آنجا که عمل به قانون در نظام جمهوری اسلامی ، مصداق واقعی اقامه معروف میباشد ، حذف این آگهیها نیز خواسته قانونی و اخلاقی عموم خانواده ها از حضرتعالی میباشد که یقینا به سلامت روانی و عاطفی خانواده ها و کودکان دلبندشان کمک شایانی خواهد کرد.

    بدیهیست با توجه به اهمیت موضوعات فوق الذکر ، دستور عاجل حضرتعالی برای اجرای این درخواستها ، نشان دهنده جایگاه و اهمیت مقوله فرهنگ در مناسبات امروز جامعه اسلامیمان خواهد بود . ضمنا همانطور که در برنامه چهاردهم اسفند و در برنامه های بعدی متذکر شده ایم ، اختصاص یکی از برنامه های مناظره در شبکه یک به موضوع آگهیهای بازرگانی و خصوصا اگهیهای برنامه های کودک خواسته جدیی است که با توجه به گذشت  زمان طولانی از این درخواست ، امیدواریم با دستور حضرتعالی این درخواست مردمی تحقق یابد و در سالی که به نام فرهنگ مزین است ، یکی از معضلات فرهنگی کشور در این برنامه با حضور کارشناسان و صاحب نظران بررسی گردد .

    با تشکر

    محمد مهدی ماندگاری

    کارشناس دینی رسانه

    25 فروردین 1393

     فایل متنی برنامه سمت خدا مورخ 25 فروردین 1393

     فایل صوتی برنامه سمت خدا مورخ 25 فروردین 1393

     

    و اینک همگان بر این نکته واقف‌اند که تهیه‌کننده برنامه جهت‌گیری کلان و سمت‌وسوی برنامه را مشخص می‌کند و شاهد این مدعا موضع‌گیری‌های جسورانه کارشناسان متعهد این برنامه در مورد منکراتی است که در سطوح مختلف دولت و نظام جمهوری اسلامی رسوخ کرده و در حال ایجاد فساد است.

     جبهه وبلاگی غدیر متشکل از وبلاگ نویسان متعهد و ارزشی همیشه در صحنه که خود را آغاز گر جنبش مبارزه با ربا در فضای مجازی میداند بدین‌وسیله اعتراض خود را به این عدم تمدید اعلام کرده و خواستار ابقا و دلجویی از جناب آقای رکنی به‌عنوان تهیه‌کننده برنامه مؤثر سمت خدا هستند.

    و عاقبت امر ازآن تقوا پیشگان است

    إِنَّ اللَّهَ یدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا یحِبُّ کلَّ خَوَّانٍ کفُورٍحج 38

    صدق الله علی العظیم

    جبهه وبلاگی غدیر اردیبهشت ماه1393

     



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    حسین شریعتمداری

    «نقد حق مردم و همه گروههاست، چه اقلیت و چه اکثریت. اما آنچه پسندیده نیست این است که با پول و بیت‌المال مردم کسی بخواهد دولتی را که منتخب مردم است و با رأی مردم شروع به کار کرده، به جای نقد، تخریب کند و این چیزی است که دولت نمی‌پسندد. بنابراین ما از همه می‌خواهیم با شناسنامه حرف بزنند و بگویند از کجا  و وابسته به کدام جناح هستند. با نام خود سخن بگویند نه با نام ملت ایران. راه ملت ایران روشن است».

    مطلب فوق، بخشی از سخنان آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم کشورمان است که روز سه‌شنبه هفته گذشته در مراسم افتتاح نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ایراد شده بود و طی چند روز اخیر با واکنش‌های مثبت و منفی فراوانی روبرو شده است و از آنجا که موضوع این بخش از سخنان ایشان، «انتقاد و چگونگی آن» است و این، یکی از اصلی‌ترین مسائل مورد بحث و مناقشه این روزها - بخوانید همه روزها - است اشاره به نکاتی درباره آن ضروری به نظر می‌رسد؛
     
    1- تاکید آقای دکتر روحانی بر این نکته که منتقدان «با شناسنامه حرف بزنند» و «با نام خود سخن بگویند، نه با نام ملت» اگر چه سخن عالمانه و قابل قبولی است ولی در مواردی نیز به شدت مورد مناقشه است. با این توضیح که بسیار دیده شده افرادی از یک حزب و گروه سیاسی بی‌آن که به جایگاه و هویت واقعی خود اشاره کنند، نقش خودخوانده! سخنگوی ملت را بر عهده می‌گیرند و به گونه‌ای درباره مسائل جاری کشور اظهارنظر و یا انتقاد می‌کنند که انگار از جانب همه مردم سخن می‌گویند و خواسته و نظر توده‌های ملت را بازتاب می‌دهند!  رئیس‌جمهور محترم حق دارد از این افراد بخواهد «با شناسنامه حرف بزنند» و دیدگاه و نظر حزبی و گروهی خود را به حساب ملت ننویسند.
     
    شواهد موجود اما، به وضوح نشان می‌دهد جناب دکتر روحانی به این فرمول که خود بر آن تأکید ورزیده‌اند، چندان وفادار نبوده‌اند، بلکه
     
     - با عرض پوزش- عملکرد ایشان در برخی از موارد با فرمول یاد شده تفاوت یکصد و هشتاد درجه‌ای نیز داشته است.
     
    به عنوان مثال، فلان و فلان شخصیت سیاسی  که به جرم آشکار و غیرقابل‌انکار وطن‌فروشی در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 به وضوح  از سوی مردم طرد شده‌اند، بی‌آن که به شناسنامه سیاسی باطل شده خود کمترین اشاره‌ای داشته باشند، زبان ملت را به کام می‌گیرند و به نمایندگی از آنان برای نظام و دولت محترم نسخه می‌پیچند. بدیهی است آقای دکتر روحانی حق دارد از آنان  بخواهد که «بدون شناسنامه حرف نزنند» و ابتداء برای مردم توضیح بدهند و بگویند همان کسانی هستند که با ادعای تقلب در انتخابات 88 جمهوریت نظام را به نفع مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس زیر سوال کشیده و سپس با شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم، دروغگو بودن خود را به اثبات رسانده بودند. به مردم بگویند که یکی از آنها حداقل دو بار با جرج سوروس، سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی ملاقات پنهان داشته و بعد از این ملاقات‌ها بود که سوروس در مصاحبه با CNN  قول داده بود «جمهوری اسلامی تا یکسال دیگر برچیده خواهد شد»! برای مردم توضیح بدهند چرا در مقابل ادعای نتانیاهو که فتنه‌گران را «سرمایه بزرگ اسرائیل در ایران» نامیده بود.
     
    - و البته متأسفانه حق با او بود و راست می‌گفت - مهر سکوت بر لب زده بودند؟! چرا همصدا با دیگر سران فتنه، اهانت‌کنندگان به ساحت مقدس امام حسین علیه‌السلام در عاشورای 88 را مردمان خداجوی! نامیده بودند؟! تصویر مبارک حضرت امام(ره) را پاره و لگدمال کرده بودند! شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه»! و «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» سر داده بودند! و...
     
    باید به جناب آقای دکتر روحانی عرض کرد؛ این واقعیات که قابل انکار نیست! هست؟! و آیا همین آقایان که تاکنون اصرار داشتند آراء جنابعالی را به حمایت اصلاح‌طلبان و کارگزاران از شما نسبت دهند، امروزه زبان به انتقاد از دولت محترم نگشوده‌اند؟! انتظار از ریاست‌ محترم جمهوری آن بوده و هست که با تکیه بر فرمول یاد شده، از آنان بخواهند «بدون شناسنامه حرف نزنند» و ابتداء شناسنامه خود را روی دست بگیرند - البته اگر جرأت داشته باشند که ندارند - و سپس اظهارنظر کنند!
     
    2- رئیس‌جمهور محترم بعد از تاکید بر این نکته که «منتقدان با شناسنامه حرف بزنند» منظور خود از شناسنامه را اینگونه توضیح می‌دهند که منتقدان «بگویند از کجا و وابسته به کدام جناح هستند»؟! که باید از ایشان پرسید؛
     
     الف: آیا منظور حضرتعالی از «شناسنامه»، شناسنامه حزبی منتقدان است؟ اگر چنین باشد- که ظاهرا اینگونه به نظر می‌رسد - پرسش بعدی آن است که آیا از نگاه و نظر جناب دکتر روحانی، فقط کسانی حق انتقاد دارند که عضو یکی از احزاب و یا گروههای سیاسی موجود باشند و آنانی که عضو هیچ حزب و گروهی نیستند - یعنی توده‌های عظیم مردم - حق انتقاد از دولت را ندارند! این برداشت ضمن آن که بی‌احترامی به مردم و نادیده گرفتن حق آنان برای انتقاد است، با مبانی تعریف شده جمهوری اسلامی ایران نیز سازگاری ندارد، چرا که نظام برپایه و محور مردم‌سالاری استوار است و نه حزب و گروه سالاری.
     
    ب: ممکن است رئیس‌جمهور محترم بر این باور باشند که فقط گروهها و احزابی که در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزدهای دیگری داشته‌اند، نسبت به مواردی از مواضع و عملکرد دولت ایشان انتقاد دارند که دراین‌باره باید گفت؛ اگرچه بعید نیست برخی از انتقادها از همین زاویه و برخاسته از نگاه حزبی و گروهی باشد ولی نمی‌توان و نباید انکار کرد تمامی انتقادها از این دست نبوده و نیست، و مردم وقتی نشانه‌هایی از فاصله‌دار بودن مواضع و عملکرد دولت محترم با آموزه‌های اسلامی و انقلابی را مشاهده می‌کنند، انتقاد از این دست مواضع زاویه‌دار را با نگاهی دلسوزانه و به منظور اصلاح آن، وظیفه دینی و ملی خود می‌دانند. گفتنی است این روزها بسیاری از گروه‌ها و احزابی که نام خود را در فهرست حامیان دولت ثبت و اعلام کرده‌اند نیز نسبت به شماری از مواضع و عملکرد دولت بیشترین انتقادها را دارند. انتقاداتی که برخی از آنها از نوع باج‌خواهی و سهم‌طلبی است و اتفاقا جا دارد آقای دکتر روحانی مطابق فرمول یاد شده از آنان - اصلاح‌طلبان و کارگزاران - بخواهد که شناسنامه خود را ارائه کنند و مثلا توضیح بدهند در حالی که به اعتراف خودشان در مجموع فقط 13درصد رأی داشته‌اند و به همین علت هر دو گروه نامزدهای رسمی خود را مجبور به استعفاء کرده بودند، اکنون با کدام جایگاه و پایگاه، از دولت به خاطر نادیده گرفتن خواسته‌های حزبی و گروهی خود انتقاد می‌کنند؟!
     
    3- آقای دکتر روحانی یک شخصیت دانش‌آموخته دینی است و حقوقدان نیز هست. بنابراین به خوبی می‌دانند که برای ارزیابی انتقاد، فرمول علمی تعریف شده‌ای وجود دارد و آن، اولا؛ توجه به موضوع مورد انتقاد و ثانیا؛ میزان انطباق آن با آموزه‌هایی است که عدول از آنها  مورد انتقاد قرار گرفته است. در این فرمول؛ شخص انتقادکننده جایگاه و تأثیر چندانی ندارد. در کلام خدا آمده است؛
     
    «فبشر عبادی الذین یستمعون القول فیتبعون أحسنه... ای پیامبر(ص)! به آن عده از بندگان من بشارت ده که سخنان - گوناگون- را می‌شنوند و از بهترین آنها پیروی می‌کنند» (17 و 18 زمر) به بیان دیگر، وقتی از یک موضع یا عملکرد انتقاد می‌شود، انتقاد‌کننده میان آنچه اتفاق افتاده است با آنچه باید باشد - یعنی آموزه‌های تعریف شده و پذیرفته شده - فاصله می‌بیند، بنابراین با مقایسه میان این دو گزاره - آنچه هست و آنچه باید باشد - می‌توان انتقاد را «به‌جا» یا «نا به‌جا» دانست بی‌آن که نیازی به کنکاش در انگیزه انتقاد‌کننده باشد.
     
    4- رئیس‌جمهور محترم کشورمان در سخنان یاد شده و پیش از آن نیز در فرصت‌های دیگر به انتخاب خویش از سوی مردم تکیه کرده و با استناد به آن، انتقادها را بی‌اساس و در مخالفت با اکثریت مردمی دانسته‌اند که به ایشان رأی داده‌اند.
     
    درباره این بخش از سخنان رئیس‌جمهور محترم که هر از چند گاه نیز تکرار می‌شود باید گفت تردیدی نیست که اکثریت مردم  به ایشان رأی داده و جناب روحانی را از بقیه نامزدها برای تصدی ریاست‌جمهوری اسلامی ایران شایسته‌تر دانسته‌اند و آقای دکتر روحانی نیز در اولین کنفرانس خبری و سپس در موارد متعدد دیگر تاکید ورزیده‌اند که رئیس‌جمهور همه ملت ایران هستند، چه آنها که به ایشان رأی داده‌اند و چه آنهایی که نظر دیگری داشته‌اند. اما بدیهی است که رأی مردم «چک سفید امضاء»! نیست و نمی‌توان با استناد به آن، همه مواضع و عملکردهای دولت محترم را برخاسته از خواست و نظر کسانی دانست که در انتخابات یازدهم به رئیس‌جمهور محترم رأی داده‌اند، بلکه دوام اعتبار رأی مردم در همخوانی مواضع و عملکرد دولت  محترم با آموزه‌ها و معیارهایی است که در قانون اساسی و سایر قوانین نظام تعریف شده و رئیس‌جمهور محترم در جریان انتخابات بر پایبندی خویش به این موازین تاکید ورزیده‌اند. 
     
    5- و بالاخره و با عرض پوزش باید گفت؛ اظهارات روز سه‌شنبه آقای دکترروحانی در مراسم افتتاح نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بی‌آن که بخواهند و یا در پی آن بوده باشند، به گونه‌ای بوده است - و یا اینگونه تلقی می‌شود - که انگار هیچکس حق ندارد بدون کوپن از مواضع و عملکرد دولت محترم انتقاد کند! و این در حالی است که همه دلسوزان و دلدادگان انقلاب اسلامی خواستار موفقیت دولت هستند چرا که موفقیت دولت را موفقیت خود و نظام می‌دانند از این روی انتقاد آنان نه فقط نباید برای رئیس‌جمهور محترم دغدغه‌آور باشد بلکه می‌تواند همراهی با ایشان در ارائه خدمت بهتر تلقی شود.


  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]
    <      1   2   3      >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی