سفارش تبلیغ
صبا ویژن







 اولین شب جمعه ماه مبارک رجب، لیلةالرغائب یا به عبارتی "شب آرزوها" است که فضیلت بسیاری دارد و به منظور کسب هرچه بیشتر رحمت الهی و رسیدن به حوائج معنوی اعمالی برای آن ذکر شده است.

یکی از این اعمال نماز دوازده رکعتی است که بین نماز مغرب و عشا اقامه می شود . هر دو رکعت این نماز به یک سلام ختم و در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.


وقتی دوازده رکعت به پایان رسید، هفتاد بار ذکر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود.
پس از آن در سجده هفتاد بار ذکر "سبوح قدوس رب الملائکة والروح" گفته شود.


پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذکر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذکر "سبوح قدوس رب الملائکة والروح" گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود.

پیامبر اکرم در فضیلت این نماز فرموده است: کسی که این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد می‌گوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد که از هر شدت و سختی نجات یافتی. فوت شده می‌پرسد تو کیستی؟ به خدا سوگند که من صورتی زیباتر از تو ندیده‌ام و کلامی شیرین تر از کلام تو نشنیده‌ام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیده‌ام. آن زیباروی پاسخ می‌دهد: من ثواب آن نمازی هستم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمده‌ام تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افکند

راستی فرج آقا یادتون نره .

       هنوزم انتظارو انتظار است        هنوزم دل به سینه بی قرار است

    هنوزم خواب میبینم به شبها    همان مردی که بر اسبی سوار است

    همان مردی که جمعه آید روزی    ...    و این پایان خوب انتظار است

مهدی جان!

 سئوالی ساده دارم از حضورت            من آیا زنده ام وقت ظهورت 

 اگر که آمدی من رفته بودم              اسیر سال و ماه و هفته بودم 

 دعایم کن دوباره جان بگیرم                    بیایم در رکاب تو بمیر

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) ...... صلوات

 فضیلت و اعمال  ماه مبارک رجب در ادامه مطلب        التماس دعا

 ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :
  • همیشه این سوال در جامعه مطرح می شود که جوانان امروزی می توانند مانند جوانان انقلاب و جنگ نقش تاثیر گذاری داشته باشند و مانند آنان به یاری نظام اسلامی بیایند ؟

    جالب اینجاست که عوام مردم می گویند جوانان عوض شدند و دیگر مثل گذشته نیستند .

    اینجانب این نظر را اصلا قبول ندارم ، بلکه ریشه حرف ها را در جنگ روانی دشمن می دانم که جهت نا امیدی و یاس در جامعه مطرح می گردد .

    درست است که ظاهر جوانان تغییر کرده است اما هنوز جوانان با ایمان و اعتقاد ما دل به این نظام و آرمانهای آن بسته اند و حاضر هستند در شرایط و حوادث همه چیز خود را فدای ارزش ها و اصول خود کنند .

    برای ادامه این بحث چند دلیل می آورم تا بتوانم راحت تر حرفم را ثابت کنم .

    1_ قبل از انقلاب تا اواخر سال 56 و 57 تقریبا انقلاب فراگیر نشده بود و عده قلیلی به حرکت های انقلابی مشغول بودند و در این سال آخر بود که موجی تمام جامعه را فرا گرفت .

    برای یادآوری خوب است که بگویم ظاهر و رفتارهای جوانان دوره ی شاه که اصلا چنگی به دل نمی زد ، چون خانم ها بی حجاب و آقایان هم زیاد به اعتقادات اهمیت نمی دادند .

    2_ بعد از انقلاب هم جوی در جامعه پدید آمده بود که فراگیر شده بود و نمی توان اتفاقات ویژه و رویدادهای حساس و جنگ را با آرامش این دو دهه ی اخیر مقایسه کرد .

    البته در زمان جنگ هم مواقعی بوده که نیرو برای اعزام کم داشتیم و فراخوان می کردند و جبهه رفته ها به آنهایی که جبهه نرفتند هم در مجموع کمتر بوده است .

    3_ اما جوانان امروز که شرایط ویژه هم ندارند در انتخابات 84 که احمدی نژاد مساوی خاکی و بدون عنوان و تبلیغات کم با شعار دولت اسلامی توسط همین جوانان انتخاب گردید و سال 89 نیز این عمل تکرار گردید که نشان دهنده اکثریت جوانان متحد می باشد و حتی فتنه سال 88 را با موفقیت پشت سر گذاشتند .

    حالا مقایسه کنید جوانانی که در مراسمات اعتکاف و شب های احیا وو ایام فاطمیه شرکت می کنند نسبت به دوره های قبل کم شده است یا خیلی بیشتر ؟ این در شرایطی است که مثل دوره های گذشته شرایط بحرانی و ویژه را ندارد . این فقط نظر بنده نیست ، بلکه بارها امام خامنه ای و احمدی نژاد این موضوع را مطرح کرده اند .

    البته به هیچ عنوان نمی خواهم اقتدار و جانفشانی جوانان گذشته را زیر سوال ببرم بلکه جهت یادآوری و شرح حال جوانان امروز مجبور به بیان آن جملات گردیدم .

    در کل به نظر بنده جوانان دیروز خاکی و دل پاک و جوانان امروز بابصیرت و ارزش هستند .

    ان شاء الله همین جوانان که بهترین هستند سربازان آقا امام زمان را نیز تشکیل می دهند .

    جوان از دیدگاه امام خامنه ای در ادامه مطلب

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :
  • بالاخره فایل صوتی صحبتهای مهم شهید دیالمه یک هفته قبل از شهادتش در مورد میرحسین موسوی و زهره کاظمی(زهرا رهنورد) به دستم رسید.

    شهید عبدالحمید دیالمه- میر حسین موسوی قبل و بعداز انقلاب!

    « دانلود »

    این‌ها سخنان احمدی نژاد نیست.

    این سخنان از سوی مخالفان سیاسی آقای موسوی و زهره کاظمی (زهرا رهنورد) پس از خروجشان بر حاکمیت نیست.

    این سخنان از کسانی نیست که امروز و پس از نفی جمهوریت و رأی مردم و چندی بعد، نفی اسلامیت و ولایت فقیه از سوی موسوی و پیاده نظامش از خواب بیدار شده اند.

    این سخنان، در سال 1388 از دهان خارج نشده است!

    این‌ها، سخنان یکی از اعضای حزب جمهوری اسلامی است که به همراه همفکرانش و به رهبری انقلابی نستوه، شهید حسن آیت، دبیر سیاسی حزب، انحراف را در اقلیتی از حزب دیدند و بیان کردند و هنگامی که موسوی شروع به سیر سریع و مشکوک پله های ترقی در نظام جمهوری اسلامی کرد، در برابر این جریان ایستادند و آنها بهای این ایستادگی را با شهادت خود و دوستانشان پرداختند.


    اینها قسمتی از سخنرانی شهید عبدالحمید دیالمه است، یک هفته قبل از انفجار هفتم تیر که به شهادت او و عمده همفکرانش در حزب جمهوری منجر شد :

    برای خواندن بقیه مطالب و به ادامه مطلب تشر یف بیاورید

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :
  • کم کم داریم به سالروز مهمترین انتخابات جمهوری اسلامی یعنی 22 خرداد 88 نزدیک میشیم ،

    و ان شاء الله چند پست آینده را به این اتفاقات اخیر می پردازیم .

    اویل انقلاب جمهوری اسلامی ایران ، بعد از چند درگیری و ماجرای بنی صدر ، گروهک هایی که تشکیل شده بودند کم کم ماهیت خودشان را نشان دادند و برعلیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت علنی انجام دادند که هرکدام دنبال اهداف خاص خود بودند. ازمیان آنها می توان کومله ، توده ای ،   گروه فرقان وغیره را نام برد که سرآمد همه اینها مجاهدین خلق بودند که بعدها به نام منافقین شناخته شدند.

    بنده در حال حاضر اسم منافقین را شایسته این گروه نمی دانم ، چون بعد از ترورها و اقامت در عراق و جاسوسی و جنگ و غیره اینان دشمن به حساب می آیند و منافق به کسی می گویند که ظاهرا با ما دوست، اما در درون با ما دشمن هستند و به دنبال نفاق و فتنه هستند .

    http://www.yjcphotos.ir/photos/Images/large/File_25231_53881.jpghttp://bestfoto.persiangig.com/image/siasi/eghteshash-6-bestfoto.ir.jpg

    واژه منافقین در حال حاضر شایسته افرادی است که با ظاهری اسلامی و رنگ سبز ، اسلام را از جمهوری اسلامی حذف می کنند و مسجد را به آتش می کشند و در روز عاشورا هتک حرمت می کنند ، باید اینان را منافق نامید .

    افرادی که حاضر نیستند از حمایت متعرضین وغربی ها و وهابی ها و تروریست ها از خود تبری بجویند.

    افرادی که به  دنبال آلوده کردن فضا و درگیر کردن ذهن ها و ایجاد شبهه هستند و با ارائه هر دلیل و برهان وشواهد معتبر و مستند در پی   بهانه و شبهه های جدیدی می گردند .

    آیا کلمه منافق برازنده این افراد نیست ؟

    شما این افراد را چه می نامید ؟

    بررسی سیر تاریخی جریانهای منحرف، منافقین قدیم منافقین جدید در ادامه مطلب

    به امید ظهور و نابودی منافقین ...صلوات


  • کلمات کلیدی :
  •  غربی هابا سه کلیدواژه‌ی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره می‌کردند. شرقی‌ها با دو کلیدواژه‌ی مبارزه‌ی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری.

    امام پنج کلیدواژه‌ی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند

    امام خمینی از دنیا رفتند. آقای هاشمی رفسنجانی آمدند پنج روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبه‌ی اولین نمازجمعه‌ی بعد از رحلت امام، راجع به ولایت فقیه دو جمله گفتند. یک : «ما نمی‌خواهیم بعد از رحلت امام خمینی به جانشین ایشان "امام" بگوییم». این همه دعوا داشتیم با شرق و غرب؛ امام حاضر شد شهید بهشتی را قربانی کند برای این کلمه؛ قانون اساسی پنج بار روی امامت ولی فقیه تأکید کرده، امام این را از سال 48 مطرح کرده، شما می‌گویی نمی‌خواهیم؟ به اسم اعزاز امام خمینی گفتند به جانشین‌اش نمی‌گوییم امام! انگار یکی به شما بگوید من چون خیلی شما را دوست دارم، افکار شما را می‌خواهم با شما دفن کنم! جمله‌ی دوم‌شان این بود : «خبرگان مرجع تعیین نکرده است». یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام.

    وقتی ایشان جای «امام» گذاشت «رهبر»، «امّت» شد «ملّت». یعنی عملاً سیستم ملت-رهبر انگلیسی‌ها را پذیرفتیم و سیستم امت-امامت امام خمینی را کنار گذاشتیم.

     وقتی «امّت» شد «ملّت»، عناصر امّت یعنی «خواهران و برادران قرآنی» -که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند-،تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی «شهروند» و « هموطن»

    http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/4245/C/ememreza-khamenei-013.jpg

    در عرصه‌ی بین‌الملل هم دو کلیدواژه‌ی قرآنی «مستکبرین» و «مستضعفین» را ایشان اصلاح کردند و گفتند «مستکبرین» فحش و توهین‌آمیز است! به جایش بگوییم «قدرت‌های جهانی»! خب وقتی گفتی «مستکبرین» باید با آن‌ها «مبارزه» کنی، اما وقتی گفتی «قدرت‌های جهانی» باید با آن‌ها «تعامل» کنی. «مستضعفین» را هم کردند «قشر آسیب‌پذیر»؛ یعنی آدم‌های بی‌عرضه‌ای که خودشان پذیرای آسیب‌اند

    شما هر لغتی که به ...... بکنید، این قدر جگر دشمنان نمی‌سوزد که بگویید «امام خامنه‌ای».

    آیت‌الله سید محمدباقر حکیم پا می‌شود می‌رود نجف. از آن‌جا نامه می‌نویسد به «حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای». یک هفته بعد شهیدش می‌کنند. آن مرد بزرگ می‌فهمد که باید از آن‌جا پیغام دهد «امام خامنه‌ای». سید حسن نصرالله می‌فهمد در سخت‌ترین شرایطی که دارد، باید بگوید امام خامنه‌ای! ما اینجا نشسته‌ایم و نمی‌گوییم!

    به امید ظهور............صلوت

    تکمیلی این بحث بسیار زیبا در ادامه مطلب  

     ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :
  • <   <<   11   12   13   14   15      >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی