سفارش تبلیغ
صبا ویژن







چه کسانی جام زهر را به امام (ره) نوشاندند؟

امام جام زهر قطع نامهیکی از ابهام آمیزترین مسائل در خصوص چرایی پایان جنگ تحمیلی، مسأله علل پذیرش قطع نامه از سوی حضرت امام (ره) است. نگاهی به دیدگاه های امام (ره) آن است که ایشان در مقطع پذیرش قطع نامه در شرایط سختی به سر می برده اند که بنا بر مصالحی بسیاری از ناگفته ها آن روزها با مردم در میان نگذارده اند. ایشان در پیامی که به مناسبت سالگرد کشتار مکه صادر فرمودند به ناگفته های خود از مسأله پذیرش قطع نامه اشاره کرده و فرمودند: «اما در مورد قبول قطعنامه که حقیقتا مسئله بسیار تلخ و ناگواری برای همه و خصوصا برای من بود، این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجرای آن می دیدم، ولی به واسطه حوادث و عواملی که از ذکر آن فعلا خودداری می کنم، و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد»
ادامه مطلب



  • کلمات کلیدی : امام، جام زهر، قطعنامه، 598
  • انقلاب منقلی + اتاق فکر (کلیپ طنز)

    حالا که به حال هوای سالگرد تلاش نافرجام دشمنان خارجی و داخلی برای پیاده سازی انقلاب مخملین در ایران نزدیک می شیم گفتم بد نیست دو تا کلیپ یکی صوتی و دیگری تصویری که جدیدا توسط هنرمندان خوش ذوق و با سلیقه کشورمون تولید شده را منتشر کنیم.

    این هم دو تا کلیپ طنز: 

    لینک  دانلود کلیپ



  • کلمات کلیدی :
  • وقتی انگلیسی ها از کوزه شکسته آب میخورند!

    طی هفته های گذشته جنجالی ترین انتخابات پارلمانی انگلیس برگزار شد و نتایج کم سابقه ای را به دنبال داشت. نتایج این انتخابات حتی منجر به اعتراضات و خشونت های خیابانی و طرح تقلب در انتخابات شد. دقایقی بعد از پایان مهلت انتخابات به سرعت در شبکه های اجتماعی، موضوعاتی در مورد عدم اجازه رای دادن به مراجعه کنندگان به میان آمد. صدها نفر در سایت‌های فیس بوک و تویتر گردهم آمدند تا از ناراحتی خود به این دلیل که نتوانسته بودند رای بدهند، صحبت کنند. جملاتی از قبیل: "انتخابات به کشتارگاه تبدیل می‌شود " و "به نظر می‌رسد دموکراسی تنها زمانی بکار می‌آید که مردم رای ندهند. "
    ادامه مطلب



  • کلمات کلیدی :
  • میرحسین در کدام مسیر حرکت می‌کرد؟

    چگونگی ورود و حرکت مهندس موسوی در مسیر فعالیت انتخاباتی، همچون اصل ورود وی به این عرصه با ابهاماتی همراه بود. در حالی که سوابق میرحسین وی را به عنوان گزینه‌ای از جریان دوم خرداد معرفی می‌نمود، وی با مواضعی نزدیک به اردوگاه اصول‌گرایان وارد عرصه انتخابات شد ولیکن تا بدانجا پیش رفت که گزینه اصلی جریان دوم خرداد در انتخابات دهم به شمار رفت. بررسی این فرآیند تغییر را در ذیل دو عنوان «سیر حمایتی» و «سیر کلامی – گفتمانی» می‌توان مورد بررسی قرار داد.

    الف- سیر حمایتی:

    سیر حمایت از میرحسین در طول مدت چندماه منتهی به انتخابات، مسیر پر پیچ و خمی را طی نمود. در ابتدای آغاز به کار وی اکثر نزدیکان ایشان را چهره‌های مستقل و متعادل تشکیل می‌دادند که اغلب آنها از جریانات دوم خرداد و برخی دیگر از جریان اصول‌گرا بودند. اما با گذر زمان و نزدیک شدن به زمان انتخابات چهره‌هایی وارد ستاد انتخاباتی وی گردیدند که در پرونده سیاسی خود گرایشات افراطی را ثبت کرده اند.

    حمایت برخی از شخصیتهای شاخص جریانهای افراطی دوم خرداد از میرحسین، بعد از کناره گیری خاتمی، شرایط را برای قرار گرفتن موسوی در قلب اردوگاه دوم خرداد فراهم آورد و این فرآیند آن‌گاه تکمیل گردید که سه جریان شاخص دوم خرداد، یعنی حزب مشارکت، سازمان مجاهدین و مجمع روحانیون مبارز با صدور بیانیه، به طور رسمی از میرحسین موسوی به عنوان نامزد انتخاباتی خود حمایت نمودند. بر این فهرست می‌توان حمایت حزب اسلامی کار، خانه کارگر، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و کارگزاران سازندگی را که جمله از احزاب دوم خردادی می‌باشند نیز افزود.

    بدین شکل میرحسین به عنوان نامزد اول جبهه دوم خرداد و درست در جایگاه خاتمی قرار گرفت و بدین صورت به تدریج پایگاه اجتماعی خود را در بین نیروهای ارزشی و اصولگرای جامعه از دست داد و با ریزش شدید رأی در این حوزه مواجه شد و در نهایت ب آراء خود را از میان پایگاه اجتماعی جریان دوم خرداد یافت. 

     متن کامل این مطلب 



  • کلمات کلیدی :
  • بازی با تهران در خیابان های کابل!

    افغانستانطی روزهای هفته گذشته در رسانه ها خبری منتشر شد که بر اساس آن، جمعیتی چند صد نفره در پارک شهر نو کابل به دعوت «جبهه مشارکت ملى افغانستان» تجمع و به سمت سفارت ایران حرکت کردند و در خلال راهپیمایی و همچنین زمان تجمع روبه‌روی سفارت کشورمان در کابل، شعارهایی علیه مسئولان و برخی نهادهای دولتی ایران سر دادند. این خبر که بازتاب گسترده ای در رسانه‌های افغانی و بین‌المللی داشت، زنگ خطری برای سیاه‌نمایی درباره چهره ایران و ایرانی در افغانستان به شمار می‌رود. تظاهرکنندگان تهدید کردند که در صورت تداوم اعدام افغان‌ها در ایران، این تظاهرات را سراسری خواهند کرد!



    ادامه مطلب



  • کلمات کلیدی : کابل، تهران
  • <   <<   16   17   18   19      >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی