سفارش تبلیغ
صبا ویژن







برخی از دوستان حمایت ما از رئیس جمهور و دولت را به حساب دعواهای جناحی میگذارند غافل از اینکه ما به تکلیف خود عمل می کنیم و لا غیر و ایراد اینگونه تهمتها ما را از میدان به در نمی کند ولی نشان از بی توجهی دوستانمان به تکالیفشان و سلیقه ای عمل کردن هست . یادمان باشد که فصل الخطاب همه موضع گیری های ما رهبر معظم انقلاب است البته اگر در عمل ولایت مدار باشیم .
امسال سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامگذاری شده ولی بعضی از دوستان از آن معنای دیگری را برداشت میکنند . اتحاد برای چه ؟ حول محور که ؟
مگر اتحاد بدین معنی نیست که همه کمک کنیم تا نظام جمهوری اسلامی به اهداف خود با سرعت بیشتر و هزینه کمتری نائل شود ؟ الان توی این موقعیت کدام نهاد اهداف نظام را دنبال می کند ؟ مگر دولت اسلامی همه تلاشش را نمی کند تا ضمن حفظ عزتمندی ملت بزرگ ایران در راه پیشرفت کشور قدمهای بلندی را بردارد ؟ حالا سنگ اندازی در برابر این دولت منافی اتحاد نیست ؟
چرا بعضی ها مشکلات و نواقص کوچک را بزرگ کرده و با هیاهو سعی در سیه نمایی می کنند ؟ چرا موفقیتهای دولت اطلاع رسانی نمی شود .
دیشب یادداشتی را در یکی از سایتهای مخالف دولت خوندم که نویسنده انتقاد(بخوانید تخریب) از دولت را حق خود دانسته و انتقاد از جناح خود را تخریب نظام می پندارد . این مثل یک بام و دو هوا نیست ؟
در هر صورت بهتر است دوستان ارزشی ما موضوع را از زبان مقام معظم رهبری بشنوند تا برایشان حجت تمام شود .
مقام معظم رهبری در دیدار طلاب و روحانیون مشهد علت مخالفتهای داخلی و خارجی با دولت آقای احمدی نژاد را پایبندی ایشان به آرمانهای انقلاب و سیره حضرت امام (ره) می دانند . 
 
امروز در دولت جدید به رغم همه کارشنکی‌ها این ارزش‌ها سخن اول و حرف رایج شده و دولت صریحاً آن‌را بیان می‌کند و علت دشمنی‌ها چه کسانی که در داخل و چه در خارج هستند همین است که رئیس‌جمهور به طور صریح به این ارزش‌ها اظهار عشق و علاقه می‌کند. در داخل نیز، برخی نگاه می‌کنند آنجایی که این ارزش‌ها پاس داشته می‌شود کجاست تا به آن حمله کنند و هر خط و حرکتی که علیه ارزش‌ها باشد این افراد آن‌را دوست دارند.
همانطور که عرض کردم بعضیها در پوشش انتقاد دولت را تخریب می کنند ببینید
مقام معظم رهبری خطاب به دولت: مبادا در مقابل برخى از کسانى که حرفها و مطالباتِ خودشان را به عنوان مطالبات مردم جا مى‏زنند، دولت دچار انفعال شود؛ نه، کار خودشان را بکنند. مطالبات حقیقى مردم؛ همان چیزهایى که بحمداللَّه در شعارها و اظهارات رئیس جمهور محترممان هم به صورت برجسته‏یى گفته و تکرار شده است، چیزهاى خوبى است؛ مردم همین‏ها را مى‏خواهند. نماز جمعه تهران 28/05/1384
مقام معظم رهبری/17مهر 84 / این دولت شعارهاى صریحِ روشنى هم در دلبستگى به مبانى انقلاب دارد و مخالفانى دارد؛ هم مخالفان بیرونى، هم مخالفان داخلى. جوّسازى مى‏کنند، شایعه‏پراکنى مى‏کنند، منفى‏بافى مى‏کنند، دروغ پخش مى‏کنند، احیاناً در صحنه عمل و در کارهاى میدانى کارشکنى مى‏کنند. مقابله با این مخالفتها یک مقدار عزم و تصمیم قاطع و جدّ در عمل و خسته نشدن و دنبال کار را گرفتن مى‏خواهد؛ یک مقدار هم توسل و توجه و تضرع و از خدا کمک خواستن لازم دارد
مقام معظم رهبری همه ما را به مقابله با مخالفان(تخریب کنندگان) دولت فرا می خواند و علی رغم سیه نمایی مخالفان مغرض دولت فعلی را یکی از بهترین دولتهای صده اخیر می دانند .
امروز دولت ما یکى از محبوب‏ترین دولت‏ها بعد از مشروطه تا امروز است؛ در طول این صد سال در مجموعه‏ى کسانى هم که امروز در دولت و قوه‏ مجریه مشغول فعالیت هستند، انسان مشاهده میکند که ذهنهاى باز، فعال و نگاههاى عالمانه در بین آنها زیاد است. علاوه بر آنچه که انسان در نشانه‏هاى کارى آنها میتواند ببیند، در گزارشهاى رسمى و اطلاعاتى و دیدارهایى که ما با بعضى از وزراى محترم داریم، انسان دارد مشاهده میکند و مى‏بیند ذهنیت منطقى، متکى به نگاه علمى و دور از مسامحه‏کارى در محاسبه وجود دارد. بیانات رهبر انقلاب در دیدار خبرگان منتخب ملت09/06/1385
در ادامه مطلب بخشهای دیگری از بیانات معظم له را در توصیف دولت اسلامی و بخشهایی از بیانات ایشان در اول فروردین 86 در موضوع توطئه های دشمنان علیه اسلام و مسلمین و نظام اسلامی آوردم که استدعا دارم ببینید (قابل توجه آنهایی که توطئه را توهم می پندارند)  اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر / یا علی
ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    اسلام و فعالیت های اجتماعی زن
    از آنجا که از بحث مقاله قبل هنوز مواردی هست که به عرض برسانم از همان مقوله اسلام و فعالیت های اجتماعی زن آغاز می نمایم
    گفته شد که زن و مرد هردو در مقابل حجاب دارای مسئولیت یکسانی دارا هستند .
    البته در فعالیت های عمومی و به عهده گرفتن مسئولیت ها در صورت امری سازنده است؛ که در چهار چوب مقررات الهی و دینی باشد.زیرا معیار در فعالیت های فردی و عمومی؛حفظ ارزش های اسلامی و تقوا و فعالیت های خارج از معیار تقوا؛ثمر بخش و سازنده نیست.
    در این جهت فرقی بین زن و مرد وجود ندارد. همانطور که اگر مرد بخواهد فعالیت های فردی ؛اجتماعی وسیاسی او ثمر بخش باشد باید بر اساس مقررات الهی و حفظ تقوا باشد.
    زن هم وقتی می خواهد مسئولیت اجتماعی به عهده بگیرد باید با رعایت تقوا و پاکدامنی و حفظ ارزش های الهی باشد.
    به همین خاطر اسلام زن را از حقوق و فعالیت های اجتماعی و سیاسی و .... محروم نکرده است؛ بلکه برای این فعالیت ها مقرراتی را وضع نموده است که با آن قوانین؛ تلاش زن و مرد؛ ثمر بخش و سازنده خواهد بود.
    در حقیقت آیین نام? اجرایی تعیین نموده که با رعایت آن زن می تواند در فعالیت های عمومی شرکت کند.
    و اگر در روابط اجتماعی و نیز پوشش اندام زنان؛ مقررات ویژه و تأکید بیشتری وجود دارد،به خاطر حساسیت مسایل جانبی شرکت بانوان در کارهای عمومی است. که اگر این آیین نامه ها اجرا نشود نه تنها فعالیت های عمومی زنان به نفع جامعه و خودشان نخواهد بود، بلکه موجب فساد و تباهی و در نهایت از بین رفتن کرامت و شخصیت زنان می شود.
    همان چیزی که امروز در جوامع غربی و شرقی به دور از مکتبهای الهی مشاهده می شود.
    بنا بر این گر چه برخی از مسئو لیت های اجرایی؛مانند رهبری به لحاظ تفاوتهای بین زن و مرد که در مقدمه این بحث گفته شد؛ اختصاص به مرد دارد, لیکن این به معنای محرومیت زن نمی تواند باشد.
    بلکه زن و مرد در قبال بسیاری از تکالیف فردی و اجتماعی مسئو لیتی یکسان دارند.
    اگر زن از شرکت در جهاد معاف است؛ آن یک مورد خاص می باشد. اما دفاع از حریم حق و حقوق ملت های مسلمان و مظلوم و مبارزه علیه ظلم و امر به معروف و نهی از منکر و خلاصه؛اصلاح و تربیت جامعه هیچ گاه تکلیف و مسئو لیت اختصاصی مرد نمی باشد. بلکه زن هم مسئول است با حفظ مقررات اسلامی شؤون مذهبی در فعالیت های عمومی شرکت کند.حتی اگر حضور زنان در دفاع از اسلام و حدود الهی موجب اعتلای کلمه حق باشد؛ این حضور لازم و واجب است.
    البته مسائل تربیتی و وظایف مهم همسر داری در اولویت مسئو لیت زنان قرار دارد. جامع? اسلامی این ویژگی مهم را هیچ گاه نباید از دست بدهد.
    همواره باید اولویت به مسائل تر بیتی فرزندان در محیط خانه و نظام همسر داری و خانه داری داده شود.
    لکن برخورد خشک و خارج از ضوابط مقررات دینی و ایجاد محدودیت های ناروا امری خلاف و خارج از چهار چوب دینی است.
    همانطور که آزادی و بی بندو باری رواج فساد به بهانه های واهی دفاع از حقوق زن ؛حفظ کرامت و شخصیت زن!و... امری خلاف دین و حدود الهی است. فعالیت های اجتماعی بانوان باید بر اساس رعایت شرع باشد.
    زنان در صدر اسلام
    جامع? صدر اسلام و سیر? رسول الله بهترین شاهد و دلیل بر این مطلب است.
    با اندک مطالعه در بار? موقعیت زن در جاهلیت و مقایسه آن با ظهوراسلام؛به خوبی می توان دید که اسلام و رسول الله تا چه حد به جامعه زنان کرامت بخشید و موجب اعتلای فرهنگ و احیای حقوق آنان شد. درجاهلیتی که زن از همه حقوق انسانی محروم بود؛ اسلام تمام حقوق اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی زنان را احیا کرد.
    در اینجا اضافه باید کرد که زنان در زمان رسول الله همواره در مجامع عمومی شرکت می کردند؛در محضر رسول الله حاضر می شدندو از معارف الهی و موعظه های ایشان بهرمند می شدند.
    حتی وقتی احساس می کردند مردان بیشتر از آنان در محضر حضرت هستند و مدت کمتری توفیق درک حضور پیامبر (ص) را دارند؛ برای استفاده بیشتر از محضر پرفیض حضرتش؛ عرض کردند برای ما روز مشخص و وقت ملاقات تعیین فرما,چنان که ابو سعید خدری نقل می کند:قالت نساءللنَبی(ص) غلبنا علیکم الرجال فاجعل لنایوما من نفسک؛
    و حضرت هم این کار را انجام داد؛فو عدهن یوماَلقیهن فوعظهن و امرهن.
    در زندگی زنان صدر اسلام نمونه های گویایی وجود دارد که زنان در صحنه های اجتماعی و فرهنگی سیاسی و حتی نظامی حضور می یافتند.
    در جنگ بدر زنی به نام (ام ورقه) به خدمت حضرت رسیدو اجازه خواست تا برای مدوای مجرو حین جنگ و امداد رسانی به رزمندگان درجبهه شر کت کند و از خدا شهادت در راه خود را طلب نمود.
    حضرت به او فرمود خداوند شهادت را بر تو مقرر نموده است.
    آنگاه او را امام جماعت اهل خانه خود قرار داد و این زن مؤذن رسمی داشت و نماز جماعت بر پا می کرد و در آخر هم به دست برخی از افراد خانه به شهادت رسید.
    و زنانی اینچنین قهرمان و دلیر نیز درتاریخ اسلام فراوانند.
    فعالیت های اجتماعی و سیاسی فاطمه (س)
    نمی دانم خدا چطور این توفیق را عطا فرمود که در این چنین ایامی موضو ع بدین جا رسید؟؟
    چرا که ایام ایام فاطمیه و سوگواری بر ایشان و مظلومیت همیشگی خاندان عصمت و طهارت است.
    و چه زیبا شد اینکه در وصف خصائل ایشان در این مبحث بنشینیم و فیض ببریم.
    آری شاهد دیگر بر این موضوع حضور حضرت فاطمه (س)صحنه های سیاسی و اجتماعی است. فاطمه(س) خود در متن مسائل سیاسی و اجتماعی قرار داشت.و همواره از حق و اسلام و اهل بیت دفاع می کرد. حتی در جنگ برای مداوای مجروحین شرکت می نمود.چنان که درنبرد خونین احدکه اکثر مجاهدین فرار کردندو تنهاعلی (ع) و چند نفر دیکر در اطراف رسول الله(ص) استقامت کردند،فاطمه (س) در جبهه حاضر می شود و به مداوای مجروحین می پردازد و زخم های پدر را مرحم می نهد.
    و یا دفاع حضرتش از مولایش و از اینکه ملک فدک را غاصبان غصب کردند ایشان دفاع می کند و یا خطبه آتشینش بعد از رحلت پدر نشانگر آزادی حضور زنان در امور سیاسی و فرهنگی است ،آیا اینچنین نیست؟؟؟
    همه اینها و حتی شهادت مظلومانه اش در دفاع از حق و حقوق ولایت و ملکی که بایشان تعلق داشت نشانگر این است که انزوا در اسلام معنی ندارد و هر چه هست همه و همه حضور است اما حضوری بسیار زیبا و به جا و هدفمند. این را هم بگوییم در این زمان که هر از چندی به بهانه هایی افرادجاهلی به عنوان دفاع از حقوق زنان آمده اند و فریاد آزادی خواهی سر می دهند ؛ هرگزنخواهند توانست اسلام ناب را خدشه دار کنند چرا که (و مکرو مکر الله والله خیرو الماکرین)
    ای یاران و دوستان اینگونه بنگریم که همه ما در مقابل آنچه خداوند و پیامبرش و در کل دین اسلام برای ما مسلمانان بلکه بشریت آورده اند همه و همه برای سعادت و فلاح انسانها بوده است . پس بیاید در آموختن و آموزش دستورات دین در هر زمینه آستین ها را بالا زده و گامهایی بلند و خدا پسندانه برداریم.
    از تمام عزیزانی که در این طی چند مقاله لطف کردند و بر ما منت گذاشتند وب حث را پی گیری کردند؛تشکر و سپاسگزاری می نمایم .
    انشا الله مورد قبول خداوند قرار گیر ایام بر همه شما عزیزان تسلیت باد.



  • کلمات کلیدی : سیاست

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]

    میلاد فرخنده ی عاشق حقیقی سید الشهدا، پیام آور کربلا ، عقیله ی بنی هاشم ، بنت الحیدر ، زینب کبری سلام الله علیها مبارک باد

    حجاب مصونیت نه محدودیت (2)

    اینان با تحریف کتاب آسمانی تورات ، انواع افتراء و تهمت ها را به دین الهی بستند و حتی صهیونیست نژاد پرست که خور را صاحب اختیار همه انسانهای روی زمین پنداشته و ظلم و تجاوز را سیره خود قرار داده، دم از انتساب به دین موسی(ع) می زند.
    آیا ممکن است به دین حضرت موسی (ع)از طریق اعتقاد و
    رفتار یهود و صهیونیست دسترسی پیدا کرد؟! صهیو نیستی که سنبل ظلم و تجاوز و جنایت و خیانت است.
    به همین خاطر اعتقاد و رفتار پیراوان یک مرام و مسلک
    هیچ گاه نباید معیار شناخت آن مکتب قرار گیرد برای شناخت هر دین آسمانی مصون از تحریف و روش پیامبر آن دین ملاک و معیار است

     اسلام و رفتار مسلمانان
    در مورد شناخت اسلام هم نباید اعتقادات و رفتار
    مسلمانان و فرقه های گوناگون مذهبی معیار قرار بگیرد زیرا گر چه قرآن کریم که منبع اصلی معارف و احکام الهی است مصون از هر گونه تحریف می باشد به همین دلیل مبانی اعتقادی فِرق مسلمان به یکدیگر نزدیک و در بسیاری از موارد اصولی با هم یکی می باشند.
    اما قرآن کریم که مصون از تحریف بوده ، مصون از تفصیر به
    رأی و برداشت های سوء و تحمیل پیش داوریهای نبوده است و علت عمده پیدایش فرقه های گوناگون هم همین تفسیر به رأی هاست به همین جهت در معارف الهی واسلامی ، اعتقاد و رفتار مسلمانان نمی تواند ملاک باشد. ملاک در شناخت اسلام، منابع اصلی آن یعنی<<قرآن و عترت>>است. و برای آشنایی با معارف اسلام باید از این سر چشمه زلال بهرمند شد.

    ویژگی مهم اسلام
    اگر به لحاظ تحریف کتابهای آسمانی برای افراد بررسی
    منبع اصلی یهود و نصاری غیر ممکن است، از امتیازات منحصر به فرد اسلام این است که منابع آن برای همیشه زنده و پویا ودر دسترس همگان است. یک انسان متفکر و بی غرض، بایدبرای داوری صحیح در مورد اسلام به منابع رجوع کند، نه به رفتار و کردار پیروان دین اسلام . زیرا بسیاری از اعتقادات و رفتارها ناشی از برداشتهای غلط و کج اندیشی افراد است که نباید به حساب اسلام گذاشته شود. بنا براین اگر در برخی از جوامع اسلامی محدودیت هایی خارج از چهار چوب دینی برای زنان ایجاد کرده اند و از فعالیت های سیاسی و اجتماعی مانند تصدی امور اجرایی و نمایندگی مجالس قانونگذاری،حتی شر کت در انتخابات و امثال آن محروم نموده اند؛اینگونه روشها هیچ ارتباطی به اسلام ندارد. بلکه ناشی از کوته بینی برخی از افراد است که باعث ایجاد زمینه برای اتهاماتی این چنین به اسلام شده اند.
    این تنگ نظری ها باعث شده که گفته شود اسلام زن را از
    حقوق اجتماعی و سیاسی محروم کرده است! در هر صورت یکی از علل متوجه شدن اینگونه تهمت ها به اسلام همین سوء برداشت ها و کوته نظری برخی از پیروان اسلام می باشد،که هیچ گونه ارتباطی به اسلام و قرآن نمی تواند داشته باشد.

    غرب زدگی!
    ب
    :منشأ دیگر این اتهامات نسبت به اسلام ، بروز و پیدایش مکتبهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر و حقوق زن می باشد که با شعارآزادی زن و احیای حقوق بشر و حقوق اجتماعی قدم به میدان گذاشته اند. فرهنگ مبتذل غرب ناشی از این گونه مرامهاست که در روابط اجتماعی برای زن و مرد هیچ گونه محدودیتی قابل نیست. بلکه هر نوع قید و بند و مقررات را منافی با آزادی انسان می پندارد. و به تعبیر دیگر در روابط اجتماعی آزادی مطلق را ترویج می کند. غافل از این که آزادی مطلق بد ترین نوع اسارت بلکه اسارت مطلق است.زیرا آزادی مطلق(که عملاًبرای همه اقشار ممکن نیست)باعث از دست دادن حیثیت و شخصیت و کرامت انسانی جامعه و زنان شده،و با شعارآزادی،زنان را در معرض فساد و هوسرانی بیگانگان قرار داده اند و جامعه وزنان را از کرامت انسانی تهی کرده اند.
    اینان در نهایت موجب اسارت زنان در بند هوس مردان
    شده اند. اما باید با تأسف گفت که ابتذال به جایی رسیده که دیگر فساد و تباهی نه تنها ضد ارزش نمی دانند، بلکه فساد و ابتذال برای این فرهنگ ارزش محسوب می شود!
    در هر صورت رواج این نوع طرز تفکر موجب سوء ظن و روانه
    کردن اتهامات گوناگون به اسلام و جامعه اسلامی شده ،که اسلام زنان را از آزادی و کرامت انسانی محروم نموده است!

    اسلام و فعالیت های اجتماعی زن
    لکن نه رفتار فرق مسلمین ملاک و مبنا است و نه آزادی
    مطلق غرب، ملاک ارزش و کرامت است. مانند دیگر ادیان آسمانی احیا گر شخصیت زن و حافظ کرامت انسانی اوست.اسلام زن را از قید وبندهای ((جاهلیت نو)) نجات داده و شخصیت واقعی او را احیا کرده و حقوق فردی؛ اجتماعی؛ اقتصادی سیاسی و فرهنگی اوراتأمین نموده است.
    اسلام به زن مانند مرد استقلال اقتصادی داده که در
    مقدمه به برخی ازشواهد قرآن اشاره شد.اسلام برای زن همانند مردحقوق اجتماعی قائل است. و زن مانند مرد می تواند با رعایت مقررات اسلامی در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و فرهنگی شر کت کند.بلکه در بسیاری از موارد شرکت زنان در جامعه و به عهده گرفتن مسئولیت های عمومی،مانند مردان واجب است. مانند تصدی امور بانوان در جامعه و امر به معروف و نهی از منکر، دفاع از دین الهی و دفاع از حقوق ملت های مظلوم که از وظایف عمومی اسلام است که زن و مرد در قبال آن دارای مسئولیتی یکسان هستند.

    این مبحث ادامه دارد



  • کلمات کلیدی : سیاست

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]

     ((بسم الله الرحمن الرحیم))

    با یاد و نام حضرتش شروع می کنم  وبرای ارائه هرچه بهتر از در گاهش مدد می جویم
     این روزها در باب ححاب بحث فراوانی صورت می گیرد که بنده هم از تفکرات اساتید محترم حوزه و دانشگاه استفاده نمودم و دراین راه بحث مستمری را پیش می گیرم و همراه با شما یاران و دوستان به این مقوله می پردازم .

    مصو نیت ؛ نه محدودیت
    از جمله اقداماتی که همواره از سوی فرهنگ غرب و غرب زدگان متوجه اسلام میباشد ، این است که:اسلام زن را در چهار چوب دیواری خانه،و قید و بند حجاب محصور نموده و ازحقوق اجتماعی و سیاسی،محروم می کند!
    فرهنگ مبتذل و منحط غرب که بر اساس آزادی در روابط انسانها و زن و مرد بنیان نهاده شده است ، هر گونه مقررات و نظام را منافی و مخالف آزادی و کرامت زنان می پندارد.
    این فرهنگ جوامع اسلامی را به باد افترا و استهزا گرفته و مقررات دینی و آداب و رسوم آنان را مخالف تمدن و تعالی انسان می پندارد.
    این فرهنگ و در نهایت مکتب غنی اسلام را که پیروانش تابع قوانین الهی آن بوده و پا یبند به احکام شرعی هستند، متهم به مخالفت با تمدن و آزادی و پیشرفت انسانها کرده و یکی از علل عقب افتادگی جوامع اسلامی را از تمدن و علم و صنعت، گرایشات مذهبی آنان عنوان می نماید!

    این موضوع یکی از حربه هاو مانور های تبلیغاتی غرب علیه اسلام و مسلمانان می باشد.

    قبل از پر داختن  به پاسخ این شبه، لازم است ابتدا منشأ این گو نه اتهامات ریشه یابی شود تا پاسخ بهتر در اذهان جای گرفته و پو چی و رسوایی فر هنگ های مبتذل غرب بیشتر آشکار گرد د.
    این نکته نیز روشن می گردد که آنچه اسلام به عنوان مقررات برای فعالیت های اجتماعی و سیاسی معین نموده و در حقیقت برای مصونیت کرا مت زن است؛ نه ایجاد محدودیت.

    ریشه یابی این مسئله:

    این گونه طرز فکر در مورد اسلام ، و منشأ این اتهامات را در دو عامل می توان جستجو نمود:
    - نداشتن شناخت صحیح....
    - غرب زدگی و پیدایش مکتبهای به اصطلاح...

    1- نداشتن شناخت صحیح

    نداشتن شناخت صحیح از مکتب و الگو قرار دادن اعتقاد و رفتار پیروان یک مسلک و مرام برای دستیابی و شناخت آن مکتب. زیرا معیار قرار گرفتن افکار و رفتار پیروان یک مذهب همواره باعث سوء ظن و ایجاد زمینه برای اتهامات ناروا می شود. بر این اساس برای شناخت هر مرام و مذهبی لازم است به منابع اصلی جهان بینی و ایدئولوژی آن مکتب پرداخت.
     و اخلاق و روش پیروان نمی تواند ملاک قرار گیرد. زیرا برخی از مدعیان پیروی از مسلک تنها در حد شعار با آن مسلک همگون می باشند و از هر نظر رفتار فاصله زیادی با مقررات آن مکتب  دارند.
    و برخی دیگر در اثر سوء بر داشت ها دچار اشتباهاتی می شوندکه با حقیقت آن مکتب مغایرت دارد . با یک نگاه اجمالی به جوامع مختلف دینی این حقیقت برای همگان آشکار است.

    - منبع شناخت دین

    امروز اگر کسی بخواهد مسیحیت را مورد کنکاش و بررسی قرار دهد و آنگاه در مورد آن قضاوت و داوری کند ، نباید طرز فکر کلیسا و پیروان آن را ملاک قرار دهد . زیرا اعتقادات کلیساکه بر گرفته از کتاب تحریف شده انجیل است ، فاصله زیادی با حقیقت دین مسیح (ع) دارد . می توان گفت اصولا راه و روش روحانیت مسیح با دین الهی تباین دارد . زیرا اساس و معیار دین، توحید و مبدأ و معاد است.
    وقتی اساس توحید مخدوش شود و کلیسای معتقد به تثلیث شده و مردم را دعوت به چنین اعتقادی کند و در مورد معاد،حقیقت معاد و بهشت و جهنم را بازیچه قرار داده و با دریافت مبلغی، گناهان گنهکاران را موردعفو و اغماض قرار دهد! که این در حقیقت بازیچه قرار دادن دین الهی استکه به اصل مبدأ و معاد این چنین آسیب وارد می کند.گویی اختیار دین خدا، معاد، بهشت و جهنم در دست کشیش قرار دارد ! از این روش چگونه می توان به حقیقت دین مسیح(ع) رسید !؟
    همان کلیسا که در جهت گیری های اجتماعی و سیاسی، دین و آیین مبارزه  با ظلم و ظالم را که پیامبر آن و حواریین و پیروان خاص حضر تش همواره در نبرد علیه ظالم بوده اند.مسلکی سازش کار و ظلم پذیر معرفی کرده می گوید
    : ((اگر به یک طرف صورتت سیلی ظالم نواخته شد، طرف دیگر را هم پیش بیاور تا سیلی دیگری نواخته شود) )؛ در حقیقت کلیسایی که در راستای اهداف استعماری و استکبار جهانی قرار گرفته، دین را از تمام شؤن اجتماعی و سیاسی تهی کرده و شعار استعماری((جدایی دین از سیاست)) را عملی کرده است.چگونه معرف دین الهی می تواند باشد؟!
    در مورد یهودیت هم مسأله به همین صورت است.حب دنیا و ثمن بخس همواره آانان را وادار نموده تا با دین فروشی ارتزاق کنند، فویل للذین یکتبون الکتاب بأیدیهم ثم یقولون هذا من عند الله لیشترو به ثمناً قلیلآ... فویل لهم مما کتبت ایدیهم و ویل لهم مما تکسبون.بقره ،79.
    ((پس وای بر کسانی که با دست خودچیزی نوشته و به خدای متعال نسبت دهند تا به بهای اندک (متاع دنیا) بفروشند، وای بر آنها از آن نوشته ها و آنچه از آن بدست می آرند)).

    ادامه دارد....



  • کلمات کلیدی : سیاست

  • نوشته شده توسط :احسان آیتی::نظرات دیگران [ نظر]

    آنچه که در رویدادهای زندگی به استقامت انسانها کمک می کند همه مجموعه ای ازتجربه ها و آگاهی ها و اعتقاداتی است که در پیشرفت وتکامل انسانها تاَثیرگذار بوده است واکتفا کردن به یکی از این ها تنها نمی توان به پیشرفت و تکامل رسید بلکه توأم وکنار هم می توان به نتیجه مطلوب دست یافت.

    رسیدن به این درجه از رشد خود مستلزم داشتن آگاهیها و بینش علمی وعملی است که در هررکن و شاخه از این مسیر لازم می باشد.

    امروزه برای جامعه ما تحول بزرگی رخ داده است که صدای آن درتمام دنیا به گوش رسیده و می رسد. مردان و زنانی دراین تحّول نقش داشته اند که خود با شناخت و آگاهی توانسته اند چنان تاثیری در همه بگذارند که آزاد اندیشمندان ازاینان به عظمت یاد می کنند .

    یکی از دلایل پیروزی در تحّول پیش آمده درکشور ما ؛ خود باوری (اعتماد به نفس)است و دیگری، داشتن الگوی مناسب در هر زمینه بوده است.

    تنها داشتن الگوی مناسب خود یکی ازامتیازهای برتربرای این افراد می باشد و راه دست یابی به اهداف حقّه را برای آنها آشکار می سازد .

    میخواهم الگوی اصیل و بی بدیل زنان عالم بلکه بشریت را حضورتان معرفی نمایم و آن تجسم عینی انسان کامل کسی نیست جز دخت گرامی نبی اکرم (ص) که شناخت وی مارا دررصد اهداف آن بزرگوار کمک خواهد کرد .

    و این خود ریسمان الهی است که پیامبر برای امت خود به جا گذارد تا بعد ازایشان برای هدایت و بهرمندی مردم و امّت اسلامی برای دست یابی به قّلّه های سعادت مدد نماید.

    و برای اینکه خود و دوستان به روش و سیره این بزرگ بانوی اسلام دنبال کنم و سریر پاکدامنی ایشان را در هرنوع و شکل وهر موقعیتی از حضرت زهرا(س) کمک بگیریم و درس رندگی بیاموزیم.

    و باید گفت که نمی توان وجود با برکت ایشان را از دریچه دید خود فقط به دیگران معرفی کرد واز فرجه دید کوچک خود ایشان و رفتارشان را ارزیابی کرد.

    بلکه مطالعه و کنکاش ازعقاید و نظرات علما و فبلسوفان و دانشمندان و محقّقان بزرگ به ما کمک خواهد کرد.

    و در اینجا با عنایت و یاری حضرت حّق و وجود با برکت این بانوی بزرگ حضرت فاطمه (س) کلامی چند به عنوان سیری در زندگی الگوی زنان مجاهد و مومن به حضورتان ارائه می دهم .

    به امید رسیدن به کمال و رشد در این راه.

    خوب می دانیم که در سرنوشت و سعادت و شقاوت انسانها چیزهایی موثر اند از جمله خصوصّیات ژنتیکی و خلق و خویی و قبیله ای که از بارز ترین آنها ژنتیک و و رفتار های اخلاقی است.

    خوب می دانیم یکی از تعرفه های شخصّیت انسانها همان نام و کنیه و اصلّیت و موقعبیت افراد می باشد که برای این بانوی بزرگ بسیار نکات ارزنده را می توان نام برد.

    یک راه انتقال خلق و خوی از راه ژنتیک می باشد و خوب می دانیم که رسیدن صفات از مادرو پدر می باشد و البته از مادربیشتراست چون وجود هر نوزادی به وجود مادر گره می خورد.

    و سرنوشت این کودک که از اعضای بدن مادر و روحیات اوتغذیه می کند همواره در سایه تحول و انتقال بسر میبرد.

    واز کلام رسول گرامی(ص) رسیده است که ((اشقی من شقی فی بطن امه واسعید من سعید فی بطن امه))

    بحار؛ج5؛ص9

    ادامه مطلب را در اینجا مطالعه فرمائید

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :سادات علوی::نظرات دیگران [ نظر]
    <   <<   11   12   13   14      >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی