هوالمحبوب
با تقدیم بهترین سلامها
روز گذشته اقای سعیدی مدیر پروژه گرداب یعنی همان پروژه ای که توسط نیروهای اطلاعاتی سپاه کلید خورد و موجب انهدام چندین شبکه سازمان یافته از مروجین فساد و فحشاء و مطالب ضددینی در فضای اینترنت گردید در سخنانی دوستانه با خانواده های ایرانی به نکات بسیار مهمی اشاره کردند که متاسفانه سایتهای خبری تنها به ارائه اصل خبر پرداخته و به خمیر مایه سخنان دوستانه و نکات مهم این نامه توجهی نکردند .
به محورهای بسیار مهمی در این نامه اشاره شده است که من تنها به چند مورد آن اشاره ای می کنم .
آقای سعیدی در نامه اش نوشته : متأسفانه تولید محتوای فارسی و مورد نیاز قشر جوان و دانشگاهی با روند رو به رشد این تکنولوژی در کشور، هیچ توازنی با یکدیگر ندارد. لذا اطلاعات غیرمفید و مخرب در فضای اینترنت همیشه قابل دسترستر از اطلاعات مفید میباشد. البته نباید به تلاش شبکههای فساد در اینترنت نسبت به تولید محتوای مخرب بیتوجه بود.
این مطلب توسط کسی گفته شده که به گفته دوستان و دشمنان نظام ، مدیریت یکی از قوی ترین گروههای مقابله با جرائم سایبری را بر عهده دارد و دشمنان ایران ارتش سایبری ایران می نامندش . یعنی با شناخت کامل این مطلب را مطرح کرده است براستی روی سخن آقای سعیدی از پروژه گرداب با کیست ؟ چه کسانی باید در کشور تولید محتوا را مدیریت می کردند و نکردند در اینجا نقش سازمانهای عریض و طویلی که در کشور دارای بودجه های میلیاردی هستند همانند سازمان تبلیغات اسلامی و یا وزارت ارشاد اسلامی و یا دیگر سازمانها همانند آموزش و پرورش و مراکز علمی و تحقیقاتی و... چگونه تعریف می شود و نقش آنها در پیشگیری از رشد شبکه های فساد و فحشاء و... در فضای سایبر چیست؟
دومین مطلب مهمی که سعیدی بدان اشاره کرده و نشان از یک کار تحقیقاتی و گسترده دارد استفاده ی شبکه های سازمان یافته فساد و فحشاء از سایتهای ظاهرا فرهنگی برای منحرف کردن کاربران اینترنتی بوده است بنده به عنوان یک وبلاگ نویس در این کشور از مسئولین سوال می کنم چه سازمانی و یا چه تشکیلاتی در کشور وظیفه نظارت بر اینگونه فعالیتها را دارد یا آصلا تشکیلاتی در کشور وجود دارد؟
سعیدی :بررسی نحوه فعالیت و اعترافات عناصر اصلی شبکههای مضلین این ادعا را اثبات میکند که بعضی از متهمین حتی از طریق سایتهای فرهنگی اقدام به جذب مخاطبین و نهایتاً انحراف کاربران به سایتهای ضداخلاقی و ضددینی و اغفال آنان کرده اند.
سومین مطلب مهم و بسیار اساسی که وظیفه تک تک اعضای خانواده های کاربران اینترنتی است نظارت موثر و آگاهانه از فعالیتهای فرزندان در فضای سایبر می باشد ، خانواده های ایرانی همانطور که فرزندانشان را در محیط فیزیکی مراقبت می کنند و تلاش می کنند برای فرزندانشان دوستان سالم و خوب را گزینش کنند و یا مراقبند فرزندانشان در دام بلای خانمانسوز اعتیاد نیافتند باید بسیار جدی تر در محیط سایبر نیز نظارت خود را البته به صورت آگاهانه داشته باشند .
سعیدی : از طرفی متأسفانه بخش وسیعی از خانوادههای ایرانی به دلیل عدم آگاهی، نظارت مؤثری بر عملکرد فرزندان خود ندارند و اساساً فضای مجازی را تهدیدی برای فرزندان خود به حساب نمیآورند. که البته به همین دلیل، آسیبهای زیادی متوجه این خانوادهها میگردد که نمونهای از آن در سایت گرداب منتشر گردید.
چهارمین مطلب بسیار مهم که آقای سعیدی بدان اشاره کرده است نقش اطلاع رسانی مهم و موثر و بهره برداری صحیح از اینترنت می باشد چیزی که تا بحال از طرف اکثریت مطلق رسانه ها و مجموعه های مسئول در نظر گرفته نشده است از رسانه ملی گرفته تا روزنامه ها و مجلات و نشریات و تا سایتهای مختلف خبری و تحلیلی دولتی و غیر دولتی به این موضوع کمترین توجه را داشتند براستی چرا ؟ امروز به نظرم مردم و خانواده های محترمی که به نحوی با اینترنت خود و فرزندانشان سروکار دارند باید به صورت بسیار جدی از همه رسانه ها بخواهند در این خصوص بصورت جدی تلاش کنند ، باید به فرزندانمان آموزش صحیح استفاده از اینترنت را بیاموزیم باید به آنها آموزش بدهیم و بدهند که اینترنت می تواند با استفاده غلط تبدیل به جهنم یک انسان شود و در مقابل با استفاده صحیح از آن می توان به بهترینها رسید .
سعیدی : حال، صرف نظر از اقداماتی که میبایست توسط دستگاههای متولی کشور، در شبکه جهانی اینترنت به طور مؤثر پیگیری شود، نقش مهم و مؤثر بهرهبرداری صحیح از اینترنت و اطلاعرسانی به فرزندانمان در مواجهه و نحوه برخورد با سودجویان و شبکههای مخربی است که با روشهای مختلف در جهت جذب و اغفال نوجوانان و جوانان در فضای اینترنت، نهایت تلاش خود را بکار میبرند.
و پنجمین و شاید چکیده درد و دلهای یک رزمنده در فضای سایبر با خانواده های ایرانی درخواست این مدیر قدرتمندترین سازمان انقلابی در فضای سایبر از مسئولین و متولیان فنی در کشور است که باید مسئولین با دقت به این مطلب توجه کرده و راه کارهای مناسب را سریعا عملیاتی کنند که در غیر این صورت مطمئن باشند هر ایرانی که در فضای سایبر بواسطه سستی و بی توجهی آنها دچار انحراف اخلاقی و اعتقادی شود آنها مسئول خواهند بود نگاه مسئولین کشور باید یک نگاه جهادی و اعتقادی به این مقوله باشد اگر بخواهند در سیر اداری معمولی به این مطلب بپردازند هرگز موفق نخواهند شد زیرا فرزندان ما در سپاه پاداش فعالیت خود را در فضای سایبر تنها مدیون فعالیت جهادی می دانند.
سعیدی: ضمن اینکه این موضوع، نافی نقش حاکمیت در نظارت و ساماندهی فضای آیتی کشور نیست و مطمئناً اقدام سپاه نیز در همین راستا صورت پذیرفته است. فلذا انتظار میرود اکنون که ماهیت و چگونگی فعالیت سازمانیافته شبکههای منهدم شده برای مسئولین روشن گردیده است، در جهت توسعه صحیح اینترنت در کشور همانند سایر کشورهای پیشرفته و صنعتی، دیگر پارامترها و نیازمندیهای علمی، فرهنگی، اجتماعی و نظارتی اینترنت جزو بخش لاینفک توسعه این فناوری مد نظر قرار گیرد.
نوشته شده توسط :حاج رضا::نظرات دیگران [ نظر]