دانشگاه بیدار
تحرکات اخیر باند جدید انحرافی در ایجاد اختلاف و تشتت در جامعه، زمینه را برای تحرکات جدید جریان فتنه فراهم ساخته و آنان را واداشته تا بعد از مدتها انفعال برای جان گرفتن مجدد دست و پایی بزنند و این بار دانشگاه را به سوژه ای برای ایجاد بلوا و تشنج مبدل سازند! این سناریو در حالی کلید خورده است که اخباری از همکاری نزدیک این دو جریان به گوش میرسد که آخرین آن راه اندازی مجلات و نشریاتی است که با سرمایه و مجوز باند انحرافی و صحنه گردانی روزنامه نگاران و نویسندگان جریان فتنه آغاز به کار کرده است!
تلاش برای ناآرام سازی دانشگاههای کشور در هفته پیش رو در حالی توسط چند وبلاگ و سایت ضدانقلاب کلیدخورده است که دانشگاه علیرغم توهمات فتنه گران از حداقل پتانسیل لازم برای همراهی با آنان برخوردار نیست. عدم فعال بودن تشکلهای دانشجویی در ماجرای فتنه 88 و حوادث پس از انتخابات و ناکامی فتنه گران در نقشآفرینی در مناسبتهای مهم دانشجویی همچون 13 آبان و 16 آذر در سال 88 و 89، به خوبی حکایت از آن دارد که دانشگاه و جریانها و تشکلهای دانشجویی در حوادث دو سال گذشته همسوی با فتنه گران عمل نکردهاند. برخی از علل عدم همراهی دانشگاه به جریان فتنه را میتوان چنین برشمرد:
1- جریان ضدانقلاب بعد از آشکار شدن ماهیت خود در حوادث پس از 18 تیر 78، آنچنان در دانشگاه زمین گیر شده است که تا به امروز نتوانسته کمر راست کرده و عرضه اندام نماید. سردمداران تشکلهای دانشجویی که زمینه ساز حوادث آن سالها بودند، بعد از 18 تیر سر از دامن بیگانگان در آورده و افرادی چون علی افشاری چنان آرمانهای جنبش دانشجویی چون حریت و استقلال و وطن پرستی و عدالت خواهی و ... را زیرپا گذاشتند که دیگر آبرویی برای این جریان در دانشگاه باقی نمانده است.
2- انفعال و از هم گسیختگی تشکلهای دانشجویی افراطی در دانشگاههای سراسر کشور، زمینه تقویت تشکلهای دانشجویی انقلابی و اقبال دانشجویان به آنها را در دانشگاه فراهم ساخته و امروز این تشکلها نبض دانشگاه را در اختیار دارند. مجموعههایی که توانستند با فعالیت خود در دو سال گذشته، این مرکز مهم علمی - فرهنگی را از گزند فتنه گران مصون دارند.
3- عامل مهم دیگری که در مهار فتنه در دانشگاه موثر افتاد، عدم اجازه فعالیت به برخی اساتیدی بود که در سالهای حاکمیت جریان دوم خرداد، به تئوریسینهای براندازی و استحاله نظام مبدل گردیده بودند. این افراد که بر سر سفره انقلاب نشسته و نان و نمک خورده و نمکدان میشکستند، دانشگاه و کلاسهای درس را به مامنی برای ترویج اندیشههای ضدانقلابی و ایجاد تشنج و بلوا مبدل ساخته بودند که با پایان دوران دوم خرداد و اعتماد مجدد ملت به جریان اصولگرایی، به تدریج بار سفر بسته و امروز سر از آخور بیگانگان در آورده اند. همین مساله در بازگشت آرامش به دانشگاهها موثر بوده و توان فتنه گری در دانشگاهها را از فتنه گران گرفته است.
این موارد باعث شد که هرگونه تلاش برای ایجاد فتنه و بلوا در دانشگاه با هوشیاری و حضور به موقع فرزندان انقلاب در دانشگاه ناکام بماند و دانشگاه در این سالها به مامنی برای انقلاب اسلامی و خط امام و رهبری مبدل گردد. لذا جوسازی چند وبلاگ و سایت وابسته در فضای توهم آلود اینترنت و دنیای مجازی خودساخته فتنه گران، برای اعتصاب و ایجاد درگیری در 25 اردیبهشت ماه در دانشگاه، سناریوی از پیش شکست خورده ای است که نخواهد توانست فرزندان انقلاب را از ادامه جهاد علمی خود باز دارد.
دانشجویان بیدار و حاضر در صحنه نیز نشان خواهند داد که این پیوند نامبارک باند انحرافی و جریان فتنه، ائتلاف عقیمی است که در آستانه انتخابات مجلس نهم جز خسران و روسیاهی برای موتلفین به همراه نخواهد داشت.
نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]