سفارش تبلیغ
صبا ویژن







کیه که بگه سهمیه بندی بنزین بده؟؟؟ کیه که بگه ما خیلی بنزین اصراف نمیکردیم؟؟؟
خب معلومه کیه...
همواره افرادی وجود دارند که اگر کاری انجام شود می گویند چرا انجام دادید و اگر انجام نشود می گویند چرا انجام ندادید که نباید برای این گونه سخنان و انتقادها اهمیتی قائل شد. (مقام معظم رهبری)

سوال: حالا واقعا سهمیه بندی کار درستی بوده؟؟؟
جواب: مسئله بنزین از جمله این کارهاست که دولت شجاعانه تصمیم گیری و اقدام کرد(رهبر فرزانه انقلاب)

سوال: پس چرا سهمیه بندی بنزین این همه مشکل داره؟؟؟
جواب: مسئله بنزین از جمله این کارهاست که دولت شجاعانه تصمیم گیری و اقدام کرد که البته باید با بررسی همه جوانب آن، اجرای این تصمیم ادامه یابد.(مقام معظم رهبری)

فکر کنم تا یه حدودی مشخص شد:
سهمیه بندی بنزین کار درستی بوده. افرادی هستن میخوان از ریشه بگن بده که نباید برای این گونه سخنان و انتقاد ها اهمیتی قائل شد.
افرادی هم هستن که میگن کلا سهمیه بندی بنزین بده که از روی دلسوزی است که با اطلاع رسانی صحیح و توضیح کامل نگرانی ها برطرف خواهد شد.

حالا یه سوال اساسی:
آیا برنامه ریزی ها برای سهمیه بندی بنزین هم درست بوده؟
بنظر من برنامه ریزی ها برای سهمیه بندی اوج ضعف این طرح بزرگ ملی بوده. رهبری هم اشاره کوچکی هم به این موضوع داشت (البته برداشت شخصی منه):
البته باید با بررسی همه جوانب آن، اجرای این تصمیم ادامه یابد.
معمولا بررسی جوانب یک طرح بزرگ ملی باید قبل از اجرای اون باشه... نه اینکه در حین اجرا...
مگر اینکه همه جوانب اون طرح بررسی نشده باشه ، یا غلط بررسی شده باشه ، که نیاز به اصلاح در حین انجام کار داره.

خب... جواب اون سوال اساسی پیدا شد...
مشکل سهمیه بندی بنزین ، برنامه ریزی و بررسی جوانب اون هست نه اصل سهمیه بندی.

آسیب شناسی سهمیه بندی:
اشتباهات و اشکالات بسیاری بر طرح سهمیه بندی بنزین وارد هست که یکی یکی براتون توضیح میدم (البته باز هم میگم این ها نظرات شخصی منه!!!)

1. اطلاع رسانی:
در بحث اطلاع رسانی 2 اشکال اساسی وجود داره. یکی اطلاع رسانی اشتباه (یا بقول بعضی ها دروغ) و یکی هم عدم اطلاع رسانی.
1-1. حتما میدونید که چند روز قبل از سهمیه بندی ، وزیر نفت گفته بود سهمیه بندی بنزین تا آخر شهریور عقب افتاده!!! حالا نمیدونم شما اسمش رو چی میخواین بزارید... اشتباه ، دروغ یا...
2-1. این رو که حتما شنیدید که قالیباف ، شهردار تهران گفته بود من هم از اخبار 21 سیما فهمیدم بنزین قرار 3 ساعت دیگه سهمیه بندی بشه!!! حالا من این وسط نفهمیدم مسئول برنامه ریزی حمل نقل کسانی که قرار صرفه جویی کنن و ماشین هاشون رو نیارن بیرون و با وسایل نقلیه عمومی سفر درون شهری یا بیرون شهری کنن اگه آقای قالیباف نیست پس کیه؟؟؟ بنظر شما نباید بدونه کی قرار سهمیه بندی اجرا میشه تا از مدت ها قبل برنامه ریزی مناسب بکنه؟؟؟
جالبتر اینجاست که وقتی به آقای احمدی مقدم ، فرمانده نیروی انتظامی کشور گفتن چرا برنامه ریزی مناسب درمورد کنترل اغتشاش های شب بنزینی نشد گفت: من چند ساعت قبل از سهمیه بندی بنزین ، از طریق اس ام اس (همون پیام کوتاه) یکی از دوستان متوجه شدم!!!

2. برنامه ریزی:
البته مورد دوم بحث اطلاع رسانی ، جزو بحث برنامه ریزی هم هست. علاوه بر اون باید به چند نکته دیگر هم اشاره کرد:
1-2. هر جور خواستی 600 لیترتو مصرف کن!!!... میدونید چقدر مسافرکش هست که بدون گاز دارن مسافرکشی میکنن؟؟؟ خب چاره ای ندارن... دارن از این کار نون زن و بچشون رو میدن... چیکار میتونن بکنن؟؟؟ اینها تقریبا روزی 10 لیتر بنزین میزنن... یک لحظه فرض کنید 3 ماه از طرح سهمیه بندی گذشته... این راننده ها به مدد قانون استفاده اختیاری از سهیمه 6 ماهه بنزین ، تو 3 ماه تمام سهمیه بنزینشون رو مصرف کردن... اون همه مسافرکش ، 2 روز پول نداشته باشه خرج خانوادشون بکنن ، هر کاری ممکنه انجام بده... اغتشاش ، آتش زدن پمپ بنزین ها و...
2-2. یه چیزی بنام مسافرکش موتوری وجود داره که اون هم بنزین بیشتر میخوات!!! اصل بر این بوده که کسانی که شغلشون رابطه مستقیم با بنزین داره ، باید سهیمیه بیشتری بگیرن... مثل تاکسی ها ، تاکسی تلفنی ها و... حالا مسافرکش های موتوری که تعدادشون  تو تهرون اصلا کم نیست ، این وسط چه سهمی دارن؟؟؟ هیچ!!!
3-2. آیا میدانید... تو بحث گازی کردن ماشین ها چقدر ارز از کشور خارج شد و آخرش هم خیلی ها هنوز ماشین خودشون رو گازی نکردن؟؟؟ آیا میدانید... با خود کفایی در بحث مخزن گاز ، میشد چقدر اشتغال زایی کرد و از این پتانسیل داخلی چه بهره هایی برد؟؟؟ آیا میدانید... این مخازنی که از خارج میاد ، دارن چند برابر به ما میندازن؟؟؟!!! بعدش تازه چقدر دولت روش یارانه میده تا ملت بتونن استفاده کنن؟؟؟ بنظر شما نمشد با برنامه ریزی از چند سال قبل تمام این مشکلات رو حل میکردن؟؟؟
4-2. ....
...
...

البته چندین وچند مورد دیگه هست که دیگه جاش نیست بگیم... البته بخاطر طولانی شدن این پست نه چیز دیگه!!! ولی اینها مهمترینش بود...

نتیجه گیری اخلاقی:
کیه که بگه سهمیه بندی بنزین بده؟؟؟ کیه که بگه..................
برنامه ریزیش بد بوده که باید اصلاح بشه...

اگر دولت در جایی احساس کند برخی مصوبات اجرا شدنی نیست، به صراحت به مردم اعلام کند و دلایل آن بیان شود تا امید مردم به صداقت، پشتکار و توانایی مسئولان متزلزل نشود. (مقام معظم رهبری)

پاورقی///////////////////////////////////////////////
1. تمام سخنان رهبری با خطوط درشت نوشته شده.
2. واقعا باید به شجاعت آقای احمدی نژاد تبریک گفت... حالا کار نداریم... کی جرات میکرد بیاد سهمیه بندی بنزین رو اجرا کنه ، در حالیکه میتونه به قیمت از دست دادن پست ریاست جمهوری باشه...
3. این طرح از 16 پیش در دست بررسی بوده که هیچ کدوم از قبلی ها جرات اجرای اون رو نداشتن.
4. بر اساس آمار 60 درصد مصرف کل بنزین در دست 30 درصد مرفه کشوره!!
5. بنظر شما قشر مرفه ، اهل صرفه جویی هستن؟؟؟
6.آیا میدانید تحریم جدید شورای امنیت برای ایران ، به احتمال زیاد ، تحریم فروش بنزین به ایران هست... حالا خودتون ربطش رو به اجرای شتابزده سهمیه بندی بنزین پیدا کنید...
7. این اولین نوشته من در این وبلاگ بود... من بیشتر طنز سیاسی مینویسم ولی چون موضوع جدی بود منم جدی نوشتم!
8. از وب نوشته های طنز قبلی من دیدن کنید: www.NAN.parsiblog.com www.REPUBLIC.parsiblog.com
9. موفق و پیروز باشید.



  • کلمات کلیدی :
  • میلاد با سعادت میوه بوستان هستی ، شرف دودمان مصطفوی ، بهترین مدافع حریم علوی ، چشمه انوار هدایت الهی ، ستاره اهل بیت عصت و طهارت حضرت زهرا(س) و هفته بزرگداشت زن و روز مادر مبارک باد 

    دین ,سیاست, اجتماع !

     مقدمه :
    اگر در غرب کمتر از یک قرن است که مشارکت سیاسی زنان به صورت جدی مطرح شده است مسلمین از چهارده قرن پیش با ظهور اسلام نسبت به لزوم این مشارکت حساس بوده و در عمل بدان پایبند بوده اند 0 هر چند سالیان متمادی تحجر برخی  مقدس مآبان عداوت بعضی اسلام ستیزان این جلوه روشن از مظاهر کمال اسلام را مخدوش نموده است 0 ولی با ظهور انقلاب اسلامی ایران وتجلی روشن اسلام ناب محمدی(ص) دیدگاه شیعیان در زمینه مشارکت سیاسی مردان و نیز زنان برجهانیان در عمل روشن گردید0
     یکی از امور مهمی که دین مقدس اسلام عنایت خاص  بر آن داشته توجه به تعالی زنان است0 زنان که مظهر رحمت خداوند رحیم بودند ، گاه در تاریخ مقهور قدرت مردان خود پرست قرار می گرفتند مردانی که در رسیدن به لذایذ پست خویش , همه چیز را در خدمت خویش می طلبیدند , بنابراین جنس خاصی از انسانها را به اسارت می بردند و یا صاحبان رنگ و قوم خاصی را به بردگی خویش می گرفتند . با ظهور جامعه اسلامی , تمام تلاش بر آن بود  که مردم , بدون تاثیر جنسیت  یا رنگ یا نژاد همگی بکوشند تا در سیر بسوی خداوند خویش به مقامی برسند که فرشتگان الهی آنان را سجده کنند و به مقام قرب , ((فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر )) (1) نایل گردند . در طی این مسیر با مرد تفاوتی ندارد چرا که روح الهی انسان این سیر را بر عهده داشت و شائبه دخالت جنسیت در روح الهی اندیشه ای سخت خطاست .
    با ظهور اسلام زنان جان تازه یافتند و با رهبری رسول الله(ص) در صحنه های مختلف نیل به کمال حضور یافتند و گاه گوی سبقت را از بسیاری مردان نیز ربودند و مشمول آیه ی (( السابقون السابقون اولئک المقربون )) (2)شدند .
    مادران مسلمان در عصر پیامبر(ص) تربیت فرزند را با خانه نشینی و ضعیفه بودن یکی ندانسته و هر گاه ضرورت ایجاب می کرد پای به عرصه خدمت و کارزار  می نهادند . انگیزه و کردار این مادران نمونه و جسور است که نسل توانا و سازنده را پرورش می دهد
    خلیفه دوم عمر ابن خطاب از نبرد احد خاطره ای شنیدنی دارد :
    (( در روز  جنگ اُحد از رسول خدا (ص) شنیدم که گفت : به هر سو که بر می گشتم (ام عماره) را می دیدم که از من دفاع می کرد .(3) ))
    در پیکار (حنین ) , مادری به نام (ام سلیم ) خنجری به دست داشت , پیامبر از وی پرسید : چرا خنجر به دست گرفته ای ؟ ! او پاسخ داد : برای آنکه اگر مشرکان ستمکار نزدیک شدند , شکمشان را چاک دهم .رسول خدا(ص)  از این سخن خندید .(4)
    بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مادران کشور ما سهم بسزایی در رشد و پیشرفت جامعه بشری داشته و در واقع زمین ساز خوبی ها به شمار می آیند . به هر حال با دیدن هر شخصیت تاثیر گذاری , باید منش و کوشش  مادر بزرگواری را سراغ گرفت که او را چنین پرورده است . بسا مادران نمونه ای که به سبب پرورش فرزند از تحصیل و هنروری خویش باز مانده و خود جوانیشان را فدای فرزندان کرده اند .
    انقلاب اسلامی این پدیده اعجاز گونه دوران معاصر , در حقیقت بر دوش مادران شایسته ای نهاده شد که نوجوانان و جوانان خداجوی و ایثارگر پرورده بودند . خاطره های به یاد ماندنی و شگفت انگیزی که مادران و خواهران غرب کشور , از پیکار قهرمانانه خویش در برابر تجاوز دشمن گفته اند , هنوز در ذهن ها زنده است . فرزندادن همین شیر زنان بوده اند که انقلاب و تمامیت ارضی میهن عزیز را پاس داشته اند و سرافرازانه از عرصه پیکار بیرون آمده اند .
    امام خمینی (ره) در یکی از سخنرانی ها خویش در 12/4/65 این گونه نقش زنان را در عرصه سیاست و اجتماع بیان می کنند:
    - نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است .

    - شما (زنان) هدایت کنید مردان را و نصیحت کنید دولتمردان را !(7)
    این بحث ادامه دارد
    پی نوشت ها:
    1- سوره قمر – آیه 55
    2- سوره واقعه  - آیه 10 و 11
    3- صحیفه نور 18/8/57
    4- صحیح مسلم جلد 5 صفحه 196
    5- برداشتی آزاد از کتاب زن و مشارکت اجتماعی – زهراآیتی – شورای فرهنگی اجتماعی زنان
    6- مسئولیت مادران – ابولفضل هدایتی – دارالهدی – مرکز مطالعات و تحقیقات حوزه نمایندگی ولی فقیه .
    7-  گزیده ای از سخنرانی امام خمینی در جمع خواهران موسسه 12 فروردین



  • کلمات کلیدی :
  • آیا راه آسمان برای من باز است؟


               آیا شرابش برای من نیز پیمانه است؟


                                     و آیا درد او درمان من نیز میگردد؟؟


    و ندایی پاسخم میدهد:


      ان تنصرواالله ینصرکم....


    آیا تومارا یاری میکنی تا یار همیشگی ات باشیم؟


      فاذکرونی اذکرکم...


    و آیا تومارا یاد میکنی تا یاد همیشگی ات باشیم؟؟


                 پس اینجا انتخاب با توست!


                                   انتخاب با توست!


                                                     باتو .....

     



  • کلمات کلیدی :
  • چرا 24 اسفند؟»
    86/3/19 9:0 ص

    چرا 24 اسفند؟

    سرانجام پس از مدت ها بحث و کش و قوس (البته نه از نوع سابق آن)،  شورای نگهبان و وزرات کشور ، روز 24 اسفند سال جاری را به عنوان روز برگزاری انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی تعیین کردند.
    این مساله باعث شد تا دور جدیدی از مباحث سیاسی در بین گروه ها و جناح های سیاسی و به تبع آنها روزنامه ها و سایت های خبری شکل بگیرد که مهمترین آفت آن ایجاد تفرقه در بین مسئولان و خستگی و دلزدگی سیاسی در بین مردم خواهد بود.
    در این یادداشت مختصر بنا داریم این تصمیم اخیر دولت و شورای نگهبان را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دهیم.
    1- همگان می دانیم که ایام عید نوروز در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. و برای همین خاطر مردم از روزهای ابندایی اسفند ماه خود را برای این ایام آماده می کنند. این تکاپو و حرکت به حدی است که در روزهای پایانی سال تقریبا خیابان های شهرهای مختلف به خصوص شهرهای بزرگی مثل تهران مملو از جمعیت می شود . لذا در چنین شرایطی برگزاری انتخاباتی در این سطح و با این گستردگی می تواند بسیار مشکل باشد . این امر همچنین مردم را نیز با مشکلاتی مواجه خواهد کرد.

    2- در ادامه بند اول، باید بیفزایم که بسیاری از عوامل اجرایی و نظارتی انتخابات که تعداد آنها نیز بسیار زیاد است دقیقا بخشی از این مردم هستند که باید خود را برای تعطیلات آماده نمایند. این امر باعث خواهد شد تا دقت فدای سرعت شود و عوامل اجرایی و نظارتی برای اتمام هر چه زودتر کار ، دقت کمتری در شمارش آرا داشته باشند.
    3- اگر انتخابات روز 24 اسفند برگزار گردد، درست تا پایان وقت اداری روز 28 اسفند دقیقا چهار روز فرصت باقی است تا همه صندوق ها شمارش شده و نتایج قطعی انتخابات به مردم اعلام گردد. در حالی که تجربه نشان داده ( حداقل تجربه حقیر در انتخابات های 5 سال گذشته که جزء عوامل نظارتی بوده ام) که شمارش آراء در شهر های بزرگی مثل تهران و اصفهان و... حداقل یک هفته زمان نیاز دارد. علاوه بر آن باید شورای نگهبان نیز نتایج را بررسی و به شکایت ها رسیدگی کند که این مساله نیز خود زمان بر است.
    4- همانطور که در بند اول نیز اشاره شد ، شلوغی روزهای پایانی اسفند ، موضوع تامین امنیت برگزاری انتخابات برای مسئولان امنیتی و انتظامی را با مشکل مواجه خواهد کرد. به عنوان مثال نیروی انتطامی باید در روز برگزاری انتخابات و روزهای شمارش آراء توان فوق العاده ای را برای ایجاد نظم به کار گیرد. در حالی که همین نیرو معمولا همه ساله از 20 اسفند همه نیروهای خود را درگیر طرح های نوروزی می کند.
    5- نکته پایانی و مهمتر اینکه دولت با این کار خود را در مظان اتهام بسیار بزرگی قرار داده است که حداقل برای فرار از این تهمت نیز بهتر بود که انتخابات در زمان دیگری برگزار می گردید. بسیاری از گروه های جبهه موسوم به اصلاحات، برگزاری انتخابات در 24 اسفند را زمینه ای برای تقلب دولت در نتایج انتخابات ارزیابی کرده و اظهار داشته اند که دولت قصد دارد تا از فرصت تعطیلی و نبودن رسانه های جمعی به خصوص مطبوعات استفاده کرده و در نتایج انتخابات دست ببرد.
    اگرچه این اتهام بیشتر شبیه شوخی است و نیازی به پاسخگویی ندارد چرا که همین افراد در برگزاری انتخابات مجلس ششم به طور علنی در انتخابات تقلب کردند که گزارش آن در همان زمان از سوی شورای محترم نگهبان اعلام شد، اما به نظر می رسد بهتر باشد که دولت انتخابات را در زمان دیگری برگزار نماید تا نتایج شیرین انتخابات با این اتهامات به تلخی تبدیل نشود.



  • کلمات کلیدی :
  • معبــــــودم..

    جود تو روی من را زیاد کرده است و توقع من را افزوده است.

    بخششت به اتش آرزوی من دامن زده است.

    خـــــــــــــــــــدایا

    من تکیه ام به عفو توست نه کارهای خودم ..که عفو تو بی تردید برتر از کردار من است.

    الهی..

    تو اگر میخواستی خارم کنی دست به هدایتم نمیزدی.تو اگر رسوایی مرا میخواستی این قدر با من مدارا نمیکردی.

    خـــــــــــــــــــدای من

    اگر من ر ا به جرمم بگیری ..تورا به عفوت میگیرم.

    اگر دست بر گناهم بگذاری ..چنگ دردامن بخششت میزنم.

    اگر لغزش هایم رانشانه بگیری...نشان از آمرزشت میگیرم.

    اگر به معصیتم بنگری...چشم به کرامتت میدوزم.

    اگر بدی ام را به رخ بکشی ..خوبی ولطف بی نهایتت را برملا میکنم..

    .

    .

    .

    اکنون این من...بنده تو و بنده فرزند تو استاده ام در میان دست های اختیار تو و آویخته به ریسمان کرم تو و سرسپرده به دامان لطف تو..

    اینک این منم..بنده تو که خود را به سوی تو میکشم.بیزارم از آنچه بوده ام و آنچه کرده ام..آن قدر که شرم و آزرم و حیا اجازه نگریستن به رخسارت را و رودر رو شدن با تو را به من نمیدهد...

    معبــــــــــــــــــــــــــــــــــودم..

    به من به چشم کسی نگاه کن که خوانده ایش و اجابتت کرده است.

    دعوتش کرده ای و امده است.

    کسی که یاری اش کردی و اطاعتت کرده است..

    همین وجود مرا کافی است!

    ****************************

    مولای من

    اما زمانم..

    این تو و این دستهای استیصال من!

    این تو این فریاد استغاثه من!

    این تو و این چشم های اشکبار من!

    به فریادم برس!

    مرا دریاب!

  • کلمات کلیدی :
  • <   <<   6   7   8   9   10      >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی