سفارش تبلیغ
صبا ویژن







در انگلیس هم مرغ گران شد!

فکر کنید همسرتان یا دوست دخترتان یا هر زن دیگری از شما شکایت کرده که او را آزار داده اید بعد پلیس روی دستتان فرستنده ای نصب میکند که اگر حتی از چند صد متری محل سکونت زن شاکی هم عبور کنید فورا توسط پلیس بازداشت بشوید. این بخاطر آنست که مرتکب تجاوز نشوید. همین!

دیلی تلگراف پریروز از قول دادستان عالی کشور انگلیس هشدار داد 90 درصد از تجاوزات و آزارهای جنسی هرگز به پلیس انگلیس گزارش نمی شود.دیلی تلگراف پریروز از قول دادستان عالی کشور انگلیس هشدار داد 90 درصد از تجاوزات و آزارهای جنسی هرگز به پلیس انگلیس گزارش نمی شود. این درحالیست که cps روی دستان کسانی که از آنها شکایتی شده دستبندهایی می زند که اگر حتی از چند صد متری محل سکونت زن شاکی هم عبور کنند فورا توسط پلیس بازداشت می شوند.

انگلیس در ضرب و جرح پس از امریکا رتبه ی دوم و در تجاوز به عنف پس ازآمریکا، آفریقای جنوبی، کانادا، استرالیا، هند و مکزیک، رتبه ی هفتم دنیا را دارد.(ایران در ضرب و جرح رتبه ی 79 و در تجاوز رتبه ی 85 را دارد).
جرم با چاقو،

پس از سرقت و تجاوز به عنف، رایجترین جرم در لندن گزارش شده است. آماری که اتحادیه اروپا منتشر کرد، نشان می دهد که انگلستان بیشترین آمار جرم و جنایت در اروپا را دارد. در این آمار انگلیس سه رتبه بالاتر از جرائمی که در رقیب فرانسوی اش دارد را داراست.

ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]

    ادبیات دفاع مقدس»
    91/4/19 1:56 ص

     

    پایی که جا ماند...

    چند روزی مشغول مطالعه ی کتاب "پایی که جا ماند" بودم. از آن موقع که سراغ ادبیات غیرداستانی جنگ رفتم دیگر کمتر رغبت می کنم بروم سراغ ادبیات داستانی؛ هرچند الحق والانصاف برخی کتاب های داستانی این حوزه خارق العاده هستند. ولی فکر میکنم کتابهایی مثل «بابا نظر»، «کوچه نقاش ها»، «حماسه یاسین»، «حرمان هور»، مجموعه کتابهای شهدا به روایت همسر، «همپای صاعقه»، «از معراج برگشتگان»(که من هنوز نخوانده ام)، «نورالدین پسر ایران» و  بسیاری کتابهای دیگر بخاطر استنادی که دارند باورپذیری شان و تاثیرگذاری شان عمیق تر است.

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]


    نظر ضرغامی درباره مناظره ها چه بود؟ / دولتی‌ها از مناظره جوانفکر و رسایی ناراحت شدند / ماجرای درگیری لفظی با مشاور موسوی

    وحید یامین پور به عنوان کسی که دومین سری از مناظره های داغ سیاسی را مدیریت می کرد، ناگفته های بسیاری از این مناظره ها دارد ...

    گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، وحید یامین پور شاید تا پیش از روی آنتن رفتن برای مناظره های پس از انتخابات کمتر شناخته شده بود و بیشتر مردم او را به عنوان مجری برنامه «ایران 88» که پیش از انتخابات برگزاری می شد، می شناختند. اما برگزاری چندین مناظره داغ سیاسی پس از انتخابات باعث شد که نام وی عنوان کسی دومین کسی که مناظره سیاسیون را در رسانه ملی از نزدیک مدیریت می کند بر سر زبان ها بیاندازد.
     پس از حدود دو سال از برگزاری اولین مناظره سیاسی پس از انتخابات و در سالگرد فتنه 88 به سراغ یامین پور رفتیم تا با وی درباره چگونگی شکل گیری مناظره های پس از انتخابات و به طور کلی تاثیر برگزاری این مناظره ها در فضای عمومی کشور به گفت و گو بپردازیم. یامین پور در این مناظره حرف های جالبی از درگیری لفظی با مشاور میرحسین موسوی تا نظر ضرغامی درباره مناظره های پس از انتخابات را مطرح کرد. 
    در ادامه خلاصه ی  این گفت و گو را می خوانید:

    بعد از مناظره احمدی نژاد و میرحسین فاصله به 20 درصد رسید

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]


    کتاب «نورالدین، پسر ایران» را خواندم.

    کتاب ادبیات داستانی و غیر داستانی مقاومت زیاد خوانده بودم؛ ولی درباره ی نورالدین بهت زده ام. بارها وسط مطالعه کتاب را بستم و به دیوار روبرویم خیره شدم. جوانی که در 17 سالگی 70 درصد جراحت دارد و با همان پیکر آتش گرفته و سرهم بندی شده، 80 ماه دیگر با خود، آتش و دشمن می جنگد.

     

    بارها با خود گفتم امکان ندارد چنین وضعیتی را کسی تحمل کند. اگر کتاب در قالب ادبیات داستانی بود هم آنرا به اغراق و مبالغه گویی متهم می کردم. همیشه احمد دهقان را بخاطر «سفر به گرای 270 درجه» زمانی که له شدن «علی» -جوان آر پی جی زن- را زیر شنی تانکهای عراقی در کربلای 5 توصیف میکند، ستایش می کردم. با «ناصر» آن داستان گریسته بودم، همچنین با سید ابوالفضل کاظمی، وقتی که در «کوچه نقاش ها» تکه پاره شدن همرزمانش را در هور روایت می کند، و اوج حماسه را تجربه کرده بودم، هنگامیکه بابا نظر سوار بر موتور، خط پدافندی را در شلمچه طی می کند تا گریبان افسر عراقی را بگیرد؛ در حرمان هور، حماسه ی یاسین، مرد و... ولی «نورالدین، پسر ایران» مرا از گریستن و افتخار کردن و حسرت خوردن، به بهت زدگی کشاند.

     

    روایت نورالدین از بدر، والفجر هشت، کربلای 4 و یامهدی، بی نظیر است. دقیق، صادقانه و عمیق. بارها درباره ی این عملیات ها شنیده و خوانده بودم. ولی هیچگاه آنرا ندیده بودم. نورالدین آنرا به من نشان داد.

    هنگامیکه صحنه بازگشتن به محل شهادت «امیر» را در زیر آتش بی امان در فاو روایت می کند، انگار که زیر بغلش را گرفته باشم و با او مرثیه سر داده باشم...

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]

     ماهیت تکنولوژی، سینما و هنر از نگاه شهید آوینی

    از آنجا که مواجه شدم با اعتراضات گسترده(!) در خصوص طولانی بودن مصاحبه ی پیشین با ماهنامه سینما رسانه، خلاصه ی مطالب را جهت رفاه حال مخاطبان محترم منتشر می کنم:

    1.    سرمنشأ تنازعات دقیقاً انقلاب اسلامی‌ است و تعریفی که امام‌خمینی از دین ارائه می‌کند. اگر تعریف سنتی که از دین وجود داشت، امام‌خمینی هم همان تعریف را داشت، چرا باید انقلاب می‌کرد؟ ... اگر دین در حد تعریفی خصوصی و شخصی و نه ‌چندان مؤثر در ساخت فضای اجتماعی و تمدنی است، نباید در دوره‌ی شاه هم مشکلی می‌داشتیم. منازعه از تعریفی است که امام از دین ارائه می‌کند. دین به‌عنوان مجموعه‌ای از انگاره‌هاست که مدعی‌ست همه‌چیز تو را از جمله اقتصاد، فرهنگ، هنر و ... می‌تواند بسازد. انقلاب اسلامی آغاز این منازعه است، به‌‌سبب ادعایی که دین و هویت اسلامی می‌کند. پس تو با تک‌تک اتفاقاتی که اطرافت هست مشکل داری. اول انقلاب، با ورزش مشکل داشتیم. مراجعه کنید به خاطرات مسئولان ورزشی‌مان. نمی‌دانستند باید لیگ داشته باشیم یا نه؟ ورزشگاه‌ها را بعضی‌ می‌گفتند که باید تعطیل کنید. اول انقلاب، درباره‌ی شئون مدرنیته‌ای که در کشور ما نهادینه شده است، نوعی سرگشتگی وجود داشت....اما همین سرگشتگی خیلی محترم است. معلوم است که بسیاری این منازعه را درک می‌کنند که با این شیوه‌ی قانون‌گذاری، شیوه‌ی محاکمه، شیوه‌ی ورزش، رادیو و تلویزیون و سینما مشکل داریم. حالا، بعضی‌ها ساده‌ترین روش را انتخاب می‌کنند. ساده‌ترین روش این است که به این چیزها فکر نکنیم، یعنی آن‌ها را حذف کنیم. بگوییم تلویزیون نداشته باشید، رادیو نداشته باشید، ورزش نداشته باشید، سینما نداشته باشید و... که اشتباه است و این اصلاً تمدن‌سازی نیست. این در یک تمدن، پس‌زدن خود از حق زیست است. این انتخاب، انفعالی‌ترین روشی است که شکل می‌گیرد.

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]
    <   <<   16   17   18   19   20   >>   >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی