جامعه برای آنکه بتواند به آرمانها و مطلوبهای خود دست یابد نیازمند اعتدال و آرامش است. رشد گرایشهای افراطی و تندروانه با ایجاد مناقشه و درگیری نه تنها بخش عمدهای از توان و انرژی جامعه را گرفته، بلکه آنچنان اذهان را دچار اشتباه محاسباتی میکند که در تعیین اولویتها و آرمانها نیز دچار اشتباه خواهیم شد و این حقیقتی است که در مقاطع مختلف در طول بیش از سه دهه انقلاب اسلامی شاهد آن بودهایم. لذا تلاش برای تفوق و حاکمیت اعتدال در جامعه و به حاشیه راندن افراطیون اصلی اساسی است که همه دلسوزان انقلاب برای تحقق آن باید تلاش نمایند.
همین مساله بهانه برخی اظهارنظرها و نامهنگاریهایی در درون جریان اصولگرا و اصلاحطلب گردیده که در ذیل آن ملاحظاتی وجود دارد. اخیرا اظهاراتی از آقای عسگراولادی انتشار یافته که در آن ضمن تخفیف دادن به موسوی و کروبی آنان را سران فتنه ندانسته، بلکه فریب خوردگانی معرفی میکند که در بازی طراحی شده استکبار جهانی نقش آفرین بودند. این سخنان با اسقبال سرآسیمه اصلاحطلبان مواجه شده و از سوی دیگر برخی اصولگرایان را نیز سخت آشفته است!
در این باره باید گفت که سخنان بادامچیان تعبیر جدیدی نیست که اینقدر حساسیتبرانگیز باشد، چرا که پیش از این رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان و نخبگان علمی (4/6/88.) اشاره داشتند: «من متهم نمیکنم افرادی را که دستاندرکار بودند، که اینها دستنشاندهی بیگانههایند یا انگلیسند یا آمریکایند - این را من ادعا نمیکنم، چون برای من این قضیه ثابت نیست؛ چیزی که ثابت نیست، نمیتوانم بگویم - اما آنی که میتوانم بگویم، این است که این جریان، چه پیشقراولانش دانسته باشند، چه ندانسته باشند، یک جریانی بود طراحیشده؛ تصادفی نبود.»
همچنین معظم له بعدها باصراحت و قاطعیت بیشتری در بیاناتشان در خطبههای نماز جمعه تهران (15/11/89) فرموده بودند: «در حقیقت، (فتنهی 88) یک تلاشی بود. یک عدهای در داخل، به خاطر حب به نفس، حب به مقام - از این قبیل امراض خطرناک نفسانی - اسیر این توطئه شدند. من بارها گفتهام؛ طراح و نقشهکش و مدیر صحنه، در بیرون از این مرزها بود و هست. در داخل با آنها همکاری کردند؛ بعضی دانسته، بعضی ندانسته.... »
اما نکته اساسی در این میان آن است که:
نوشته شده توسط :مهدی سعیدی::نظرات دیگران [ نظر]