سفارش تبلیغ
صبا ویژن







عزیزتر از شهدا...

به این فکر میکردم که علیرغم تکرار مفهوم «جنگ نرم» و مفاهیم مشابه آن، ولی هنوز درک درستی از آن نداریم. درک درست آنجاست که واقعاً خودمان را در «مجاهده» بدانیم و مجاهدان این جنگ را همچون شهدا و جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس عزیز بداریم.
این روزها که التهاب شب و روز فتنه 88 فروکش کرده است، عده ای می خواهند پیشکسوتان جهاد نرم را از عرصه ی یاد و اعتبار خارج کنند تا برای خود آب باریکه ی اعتباری فراهم کنند. دقیقا نظیر سال های پس از جنگ که مدعیان سازندگی و اصلاح، دوران مجاهده و شهادت را سپری شده دانسته اند و با قیافه ی حق به جانب از ضرورت «معیشت» گفتند. شگفت اینکه امام امت هشدار داده بودند که : «نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند.»
عجیب تر اینکه همان فراریان جهاد و مدعیان مدیریت امور، مجاهدان و از جان گذشتگان جنگ را کسانی دانستند که «دارند با جنگ کاسبی می کنند»!
چه کسی تردید دارد که امروز –در روزگار عافیت- در صف مجاهدین و مومنین انقلابی باقی ماندن دشوارتر از گذشته است؟ و اگر دشوارتر است پس چرا ارزشمندتر نباشد؟ و اگر ارزشمنتر است پس چرا شهدا به جایگاه مجاهدان امروز ما غبطه نخورند؟ و اگر اینچنین است پس چرا این مجاهدان را از شهدا گرامی تر نداریم؟
به یقین می دانم که جوان حزب اللهی امروز که برای رفع یک شبهه و یا دفع یک حمله ی اعتقادی و یا رسوا کردن یک نقشه ی شوم، به آب و آتش میزند و از عافیت و جوانی و آبروی خود هزینه می کند، مصداق واقعی آیه ی شریفه ی «... و من هم می ینتظر» است و حاشا که خداوند اجری کمتر از شهادت نصیبشان کند.
مجاهده زمان معین و دوره ی گذرا ندارد. آنچه از قرآن می فهمم اینکه «مجاهد بودن» شیوه ای از دینداری است که برخی مومنین آنرا انتخاب می کنند و عده ای آنرا وامیگذارند. جهاد همیشه هست ولی شکل مجاهده تغییر می کند و امروز، این همان حزب اللهی بودن و انقلابی ماندن است... فضّل الله المجاهدین علی القاعدین اجراً عظیماً... همیشه!
امثال من که نقص در نیت و عقیده آنها را در حسرت دایره ی مجاهدین نگه داشته راه دیگری دارند و آن هم گرامی داشت مجاهدین جنگ نرم است. رهبر معظم فرموده بودن : «امروز زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» و این حکم در خصوص مجاهدین جنگ نرم هم جاری است.
عزیز داشتن مومنین و خفیف کردن منافقین خصلت اصلی مومنین مجاهد است «یا ایها الذین آمنوا من یرتد منکم عن دینه فسوف یات الله بقوم یحبهم و یحبونه اذلة علی المومنین اعزة علی الکافرین یجاهدون فی سبیل الله و لا یخافون لومة لائم ذلک فضل الله» واین البته هشداری است به مومنین که اگر در این دایره وارد نشوند به زودی با گروهی دیگر جایگزین می شوند و این سلسله ادامه می یابد تا خداوند مجاهدان راه خودش را بشناسد و دین خدا به دست بهترین بندگان او رشد یابد...
یا معزّ الاولیاء و مذلّ الاعداء
بعد از تحریر:
ازآنجا که بسیاری از رفقای جبهه فرهنگی و رسانه ای حزب الله لطف دارند و به این پنجره سر می زنند، گفتم تذکری باشد برای خودم و آنها.
ان شاءالله ادامه دارد...


  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]

    کاندیدا...»
    90/10/8 9:27 ص

    چند تا کامنت...

    اسمت تو سایتها منتشر شده، واقعا قراره کاندیدای جبهه پایداری باشی؟! 

    تردید نکن حاجی. بچه ها منتظرن

    دکتر برای مجلس ثبت نام نکن تو همین جبهه فرهنگی محتاج تریم الته خود دانی از ما گفتن

    تو هم سیاسی شدی... . پس خداحافظ

    نظر شما چیه؟

    چند خبر مرتبط:

    لیست جبهه پایداری به روایت الف

    من قطعا کاندیدا نمی شوم

    یامین پور، پناهیان و سعید قاسمی کاندیداهای جبهه پایداری!



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]

    ضرغامی و مهار ماهواره
    1. تردیدی نیست که مهم‌ترین چالش سید عزت‌الله ضرغامی از آغاز مدیریت عالی‌اش بر سازمان صدا و سیما، گسترش برنامه ریزی شده شبکه‌های ماهواره ای فارسی زبان بود. برنامه ریزی پر زحمت سیمای جمهوری اسلامی برای پخش پیاپی سریال های تلویزیونی و فیلم های سینمایی در ساعات پر مخاطب با هدف جلب و جذب مخاطبان مشترک با شبکه های ماهواره ای، نخستین اقدام صدا و سیما در مواجهه با این چالش به‌شمار می رود.اقدامی که در ماه های پرالتهاب پس از انتخابات ریاست جمهوری 88، برای رسانه ملی توفیقی نسبی به‌حساب می آید.
    به‌طور مثال دقیقاً زمانی که شبکه های آن‌ور آبی در ساعات اولیه‎ی شب بمباران رسانه ای خود را آغاز می کردند، مخاطبان عموماً ترجیح می دادند نظاره گر مجموعه جذاب "دلنوازان" باشند؛ مجموعه ای که به گواه نظرسنجی ها نزدیک به 90 درصد مخاطب داشت! این توفیق در تابستان 89 با پخش پیاپی سه سریال "تاوان"، "زیر هشت" و "فاصله ها" تکرار شد و طبق بررسی ها، شبکه "من و تو" یعنی رقیب نوظهور تلویزیون را پشت سر گذاشت. هر چند در مورد محتوا و پیام برخی از این سریال ها حرف و حدیث زیاد است اما نقد محتوا، اصل توفیق رسانه ملی را در انتقال مخاطبان ماهواره به شبکه های ملی تغییر نمی دهد.
    2. روند شتابان تأسیس شبکه های فارسی زبان ماهواره ای در سال های اخیر با هدف گذاری دقیقی از دو جبهه‎ی "دشمنان انقلاب" و "کاسب کاران رسانه ای" ادامه دارد. اما نکته قابل توجه، تمرکز رقیبان تلویزیون ایران بر خانواده و تلاش بر گسترش ابعاد تفریحی و سرگرمی شبکه های تلویزیونی خود است.
    صرف نظر از شبکه های سیاسی، در حال حاضر بیش از 10 شبکه ماهواره ای به‌طور شبانه روزی برای مخاطبان فارسی زبان، فیلم و سریال و برنامه های خانوادگی و فرهنگی ارائه می کنند. هر چند مخاطبان ایرانی نشان داده اند که در شرایط برابر، ترجیح می دهند که برنامه ها و شبکه های ایرانی را تماشا کنند، اما تنوع و جذابیت این شبکه ها چالشی جدی برای شبکه های ایرانی در جذب مخاطبان بود.
    در واقع این تنوع، مخاطبان را برای به‌دست گرفتن کنترل ماهواره و چرخاندن شبکه هایی که می تواند دقیقه‌ها یا ساعت‌هایی را پر کند، وسوسه می کرد. این مسأله دیگر با پخش سریال در ساعات پربیننده شب، قابل مدیریت و جبران نبود؛ بنابراین ضرغامی باید به نحوی برای تعدد و تنوع شبکه های ماهواره ای هم چاره ای بیاندیشد.
    3. کمتر کسی پیش از این تصور می کرد که دستگاه های کوچک مبدّل دیجیتال (ستاپ باکس) بتواند به‎عنوان راهبردی موفق در محدود کردن مخاطبان ماهواره عمل کند. ابتدا تصویر شفاف و با کیفیت شبکه های تلویزیونی به کمک این دستگاه کوچک و نجات ایرانیان از معضل همیشگی آنتن های کم فایده ی آنالوگ، تا اندازه ای انگیزه لازم برای خرید و نصب آن را فراهم کرد؛ اما با راه اندازی پخش هم‎زمان "آی فیلم" به زبان فارسی برای کسانی که دستگاه دیجیتال دارند، تلویزیون جمهوری اسلامی وارد مرحله ی جدیدی شد.
    مخاطبان به سرعت اشتیاق خود را در تماشای سریال های چند سال پیش تلویزیون نشان دادند. دیگر حتی در مکان‌های عمومی هم ترجیح داده شد به‌جای تنظیم همیشگی تلویزیون های بزرگ‏شان بر روی کانال 3، سریال هایی مانند "زیر آسمان شهر"، "بدون شرح"، "پاورچین"، "مردان آنجلس"، "امام علی علیه السلام"، "نرگس" و... تماشا شود. تا آنجا که بر اساس شنیده ها، خرید و فروش این دستگاه ها با نام دستگاه "آی فیلم"(!) در بازار وسایل الکترونیک، رونق گرفته است (بررسی توفیق و تأثیر شبکه آی فیلم در جهان اسلام به‌خصوص کشورهای عربی مجال دیگری می طلبد).
    4. اکنون آنان که از مبدّل دیجیتال استفاده می کنند، درکنار شبکه های آی فیلم، شبکه های 24 ساعته‌ی نمایش، بازار، مستند، شما، جام جم و شبکه های بین المللی العالم و پرس را هم در دسترس دارند. تب تلویزیون های ال ای دی که مبدّل دیجیتال را در خود دارند نیز به کمک این راهبرد سازمان صدا و سیما آمده است.
    منازعه‌ی تلویزیون ایران با شبکه های ماهواره ای به این سادگی به نفع رسانه‎ی ملی پایان نمی یابد؛ اما باید اذعان کرد سیاست ضرغامی در جانشین کردن ماهواره با مبدل‎های دیجیتال، تا اندازه‎ی زیادی توانسته پاسخی به وسوسه‎ی مخاطبان تنوع طلب، تعدد طلب و کنترل به‌دست تلویزیون باشد.
    رئیس عالی سازمان صدا و سیما البته در مصاحبه های اخیرش از تصمیم به راه اندازی چندین شبکه‎ی دیگر سخن گفته است. وعده ای که انگیزه‌ی بیشتری برای خرید و نصب دستگاه های دیجیتال ایجاد می کند.
    5. به‌خاطر دارم که در سال های پیش، ضعف های درشت رسانه‌ی ملی در تأمین محتوای شبکه های توسعه یافته‌ی شش گانه، موجب شده بود که نظر مقام‌های عالی نسبت به توسعه بیش از پیش شبکه های تلویزیونی منفی باشد.
    به عبارت دیگر، صدا و سیما موظف شده بود کمبود ها و ضعف های محتوایی ناشی از توسعه‎ی کمّی شبکه های تلویزیونی را در سال‎های پیش جبران کند. اما اکنون، ضرغامی توانسته است در قالب یک مرجع تصمیم گیری عالی به نام "قرارگاه ماهواره" -آن‎گونه که روزنامه ها خبر داده اند- این تصمیم عالی را تغییر دهد و راه را برای توسعه جهشی شبکه های تلویزیونی هموار کند.
    هر چند، همیشه این نگرانی جدی وجود داشته است که مبادا عجله در توسعه‎ی کمّی شبکه های تلویزیونی، غفلت مضاعفی را در تولید پیام و محتوای شایسته و مناسب ایجاد کند و رسانه ی ملی را هم در پیام هم‎قطار شبکه های ماهواره ای کند.
    صرف‌نظر از این دغدغه، به نظر می رسد تبلیغ مبدّل‌های دیجیتال راهبردی صحیح و موثر در منازعه‎ی سنگین رسانه ای با ماهواره باشد؛ هرچند موثرترین تبلیغ همانا کیفیت و تنوع برنامه ها و شبکه های قابل دسترس از طریق دیجیتال است.



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]

    1. آبادانی ها... باشو غریبه ی کوچک... گل پامچال... وضعیت سفید؛ قصه هایی در حاشیه ی جنگ و درباره زندگی هایی که اجباراً بهم ریخته اند. مدتی است می خواهم برای «وضعیت سفید» چیزکی بنویسم. البته از آنرو که محمدرضا شفیعی تهیه کننده سریال از سلسله ی رفقاست من هم تا به حال چند بار مرام گذاشته ام و  گاه و بی گاه وقت تیتراژ پایان با پیامک دست مریزادی به او گفته ام. اما این نوشته فقط دست مریزاد و تحسین نیست. یعنی برای آدمی مثل من که کودکی و بخشی از نوجوانی ام را به عنوان جنگ زده در اردوگاه های جنگی حاشیه شهر سپری کرده ام، سریالی مثل وضعیت سفید یک اتفاق معمولی بحساب نمی آید، باید درباره اش چیزی بگویم، حرفی بزنم.
    2. دزفول به شهر موشک ها معروف است. شهر موشکهای 12 متری در کوچه های 7 متری! شهری که به دیدن زلزله های ناگهانی موشک و رد سفید شکاری های بعثی عادت کرده بود. دزفولی ها شهر را ترک نکردند. بعد از فتح المبین که شرّ شوم توپ های ویرانگر کم شد، دزفولی ها به موشک باران و بمباران های مداوم عراق قناعت کردند و در شهر ماندند. در حاشیه شهر با تیرچه بلوک های سیمانی و صفحه های ایرانیتی، خانه های کوچک و شتاب زده ای درست شده که نه آب داشت و نه برق و نه هیچ چیز دیگر. در زمین هایی خاکی که پر از عقرب و کژدم بود و از همه مهمتر پر از نگرانی از آنچه در شهر میگذرد. چشم های مردم رد سفید میگ ها و میراژهای عراقی را تا شهر دنبال می کرد و در دود سیاه و سفید صدها بمب و راکت به اشک می نشست.  در شهر نه جان پناهی بود و سنگری. از باغ و سبزه زار و سیززده بدر هم خبری نبود. حتی سریال ها و کارتون ها را هم چند تا در میان می دیدیم. ماجرا خیلی فرق داشت با تهران... روزهای پایان جنگ انگار دزفولی ها می دانستند که جنگ تمام می شود؛ می گفتند پای موشک های صدام به تهران رسیده است و شهر پرشده از جان پناه؛ می گفتند تهرانی ها جنگ را تمام خواهند کرد!

    ادامه مطلب...

  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]

    دل آشوب زده در آغوش پدر شهیدان حمّود آرام گرفت

    لبنان بودیم. رفته بودیم مثلا مستند سیاسی بسازیم... بگذریم.
    در مسیر تصویر برداری گذرمان افتاد به شهر کوچک جبشیت... پایینتر از نبطیه. جایی که کانون درگیری های حزب الله با ارتش رژیم صهیونیستی... جایی در نزدیکی مرزهای فلسطین اشغالی.
    جبشیت مدینة الشهدا بود. سر هر کوچه ای عکسی از یک شهید دیده می شد. به همراه تصاویر متعددی از امام راحل(ره)، حضرت آقا، سید حسن نصرالله، شهید سید عباس موسوی و شهید راغب حرب. شهر به طور کاملا آشکاری متمایز از سایر شهرهای لبنان بود. یک شهر کاملا جهادی در پستی و بلندی های تپه های اقلیم التفاح... سرزمین سیب.
    از قلب شهر که گذر کردیم، لابلای درختهای زیتون خانه پیرمردی بود که در عرض یکسال دو جوان را به اسلام هدیه کرده بود: شهید عمّار حمّود و شهید محمد حمّود. درباره این دو شهید گفتنی ها بسیار است. عمّار، آخرین شهید استشهادی لبنان در در گیری های قبل از 2000 است. عملیاتی که تیر آخر بود بر رویاپردازی های حیوانی اسرائیل. عملیاتی که نهایتا آنها را در اوج ذلت و درماندگی مجبور به فرار از لبنان کرد. دوربین را کاشتیم و پدر شهیدان را زیر عکس بزرگی از امام بر روی صندلی ساده ای نشاندیم. زبان که به صحبت گشود سوالاتمان یادمان رفت. بیش از نیم ساعت با هبجان سخن گفت. از رابطه ی خاص این دو برادر، عبادت هایشان، خوابهای صادقه ای که عمار پیش از شهادت دیده بود تا شیوه عملیات و... .
    لابلای صحبت هایش چندین بار مرتبط و غیر مرتبط به «سیدنا القائد» اشاره کرد و هربار بیشتر از پیش اوج ارادت و دلدادگی اش به حضرت آقا نمایان می شد. دو شهید داده بود ولی میگفت خودم و کل خانواده ام فدای رهبر معظم هستیم. پیرمردی که عصای دستش را در اوج نیاز به دریا انداخته بود و حالا بدون عصا به دریا زده بود. سبزی هایش را خودش می کاشت و زیتون هایش را خودش می تکاند... یاد جمله ی عباس در آژانس افتادم... جنگ که شد سر زمین کار میکردم با تراکتور... جنگ که تمام شد برگشتم سر همان زمین، ولی بدون تراکتور!
    دل آشوب زده مان را دستمان گرفتیم تا به برکت لمس شانه های این پیرمرد محل نزول سکینه الهی شود... هو الذی انزل السکینه فی قلوب المومنین لیزدادوا ایمانا مع ایمانهم.
    عمّار حمود در پنجشنبه شب(شب جمعه آخر ماه رمضان مصادف با روز قدس)، شب بیست و یکم ماه رمضان دقیقا مصادف با شب تحویل سال 2000 میلادی با زبان روزه در وقت افطار به شهادت رسید.

    الشهید الإستشهادی عمار حسین حمود
    العمر: 20 سنة
    تاریخ الإستشهاد: 30-12-1999


    بعد از تحریر:
    جزئیات این دیدار و همچنین اتفاقات دیگری مثل دیدار با خانواده شهید صلاح غندور در این مستند ان شاءالله بعد از تدوین روانه بازار فرهنگی خواهد شد.


  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :وحید یامین پور::نظرات دیگران [ نظر]
    <   <<   21   22   23   24   25   >>   >
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی